Menu
Winkelwagentje
Nataos Cordi posome

Nataos Cordi posome

€32,94
€38,75
Excl. BTW: €30,22
 • Voorraad: In voorraad
 • SKU: NAOJ360
 • EAN: 5425018280759
 • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.

Nataos Cordi-posome capsules.

Nataos cordi-posome is een veelzijdig supplement, dat dankzij de vooraf perfect gedoseerde capsules makkelijk inneembaar is. De supplementen bevatten onder andere thiamine (ook wel bekend als Vitamine B1), dat ons hart ondersteunt. Daarnaast is het verrijkt met onder andere wijnstok, meidoorn, gember en duizendknoop. Lees wat cordi-posome van Nataos voor jou doet.

Wat is Nataos Cordi-Posome?

In het kort is cordi-posome een fijne combinatie fytosomen (een geavanceerde vorm van kruiden of 'botanicals' die beter opgenomen door het lichaam), vitaminen, co-enzymen (deze zijn nodig voor enzymen om hun werk te doen), antioxidanten en kruiden in één capsule.
Uiteraard is er veel onderzoek gedaan naar de samenstelling van de cordi-posome capsules. De werkzame stoffen versterken elkaar of werken heel goed samen.

De grondstoffen Cordi-posome ondersteunen bloeddruk en bloedvaten*

Er zitten enkele hele fijne ingrediënten in deze capsules. Elk van hen hebben hun eigen eigenschappen. Ze ondersteunen bijna allemaal de bloeddruk en ondersteunen bloedvaten.*

Thiamine (vitamine B1):

 • Helpt energie vrij te maken uit de voeding
 • Ondersteunt een gunstige werking op hart
 • Draagt bij aan het functioneren van het geheugen en het leervermogen
 • Heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel

Ons lichaam kan vitamine B1 niet zelf maken. Daarom moeten we het via voeding of supplementen binnenkrijgen.

Wijnstok:

 • Ondersteunt bloedcirculatie: de werking van bloedvaten en haarvaten en het hart*
 • Is een bron van antioxidanten*
 • Draagt bij aan een gezonde huid*
 • Heeft een gunstige invloed op bloedvaten*

Andere gezondheidsvoordelen:

 • Japanse meidoorn heeft een positieve bijdrage aan de normale werking van het hart en bloedvaten*
 • Gember heeft een gunstige werking op bloedvaten en ondersteunt daarmee de normale werking van het hart*
 • Duizendknoop ondersteunt een normale bloeddruk*

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Wat is bloeddruk precies?

Om te kunnen overleven en om ons lichaam te laten functioneren, hebben onze weefsels en organen zuurstofrijk bloed nodig, dat door de bloedsomloop in het lichaam wordt vervoerd. Wanneer het hart klopt, creëert het druk die het bloed door een netwerk van buisvormige bloedvaten duwt, waaronder slagaders, aders en haarvaten. Deze druk, bloeddruk, is het resultaat van twee krachten:

 • De eerste kracht (systolische druk) ontstaat wanneer het bloed uit het hart wordt gepompt naar de slagaders die deel uitmaken van de bloedsomloop.
 • De tweede kracht (diastolische druk) ontstaat wanneer het hart rust tussen twee hartslagen.

Deze twee krachten worden elk weergegeven door getallen in een bloeddrukmeting.

Waarom is een hoge bloeddruk gevaarlijk?

Na verloop van tijd beschadigen de kracht en de wrijving van hoge bloeddruk het kwetsbare weefsel in de slagaders. Hoge cholesterol vormt plaque langs kleine scheurtjes in de slagaderwanden, wat het begin van aderverkalking kan betekenen.

Hoe meer de plaque en de schade toenemen, hoe nauwer (kleiner) de binnenkant van de slagaders wordt. Hierdoor stijgt de bloeddruk. Dat brengt een vicieuze cirkel op gang die schade kan toedienen aan slagaders, hart en de rest van het lichaam.

Het is dan ook een goed idee om hoge bloeddruk zoveel mogelijk te voorkomen.

Nataos Cordi-Posome capsules kopen.

Bij Natuurvoordeel koop je de mooie producten van Nataos snel en gemakkelijk online. Zo heb je de cordi-posome capsules snel in huis! Heb je vragen over de Nataos Cordi-Posome capsules, over het product of een bestelling? Neem gerust contact met ons op.

Over Nataos.

Nataos is onderdeel van Ojibwa/De Roeck. De Nataos lijn bevat uitsluitend zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes. Er wordt altijd gebruik gemaakt van de beste grondstoffen, gewonnen over de hele wereld. Hierdoor hebben de supplementen de grootste zuiverheid en zijn ze maximaal biologische beschikbaarheid voor het lichaam. De filosofie van Nataos is dat er geen compromis voor de gezondheid gemaakt hoeft te worden. Dat is natuurlijk helemaal waar!
Samenstelling:

Cordi-posome bevat per 3 vegetarische capsules:SojalecithineAlpha Liponzuur  200 mg
L-carnitine 165 mg
Q10 Ubiquinol 129 mg
Policosanol 21 mg
Vitamine B6 (P-5-P) 6 mg 429% RI**
Vitamine B1 (1Thiamine) 4,2 mg 381,82% RI**
Vitamine M (B9) foliumzuur 399 μg 199,5% RI**
Vitamine B12 (Methylcobalamine) 3 μg 120% RI**

Kruiden:
Eenstijlige meidoorn fytosoom*(Crataegus monogyna Jacq.), wijnstok fytosoom* (Vitis venifera), Japanse duizendknoop resveratrol fytosoom (Poligonium Cuspidatum Siebold et Zucc) 60 mg,  fijn akkerscherm Khella (Ammi visnaga L. Lam), gember (Zingiber officinale Roscoe)

Ingrediënten
Sojalecithine, Alpha Liponzuur, L-carnitine , Q10 Ubiquinol , eenstijlige meidoorn fytosoom*(Crataegus monogyna Jacq.), wijnstok fytosoom* (Vitis venifera),  Japanse duizendknoop resveratrol fytosoom (Poligonium Cuspidatum Siebold et Zucc), fijn akkerscherm Khella (Ammi visnaga L. Lam), gember (Zingiber officinale Roscoe), Calciumfosfaat (antiklontermiddel), Policosanol , Vitamine B6 (P-5-P), Vitamine B1 (1Thiamine), Vitamine M (B9) foliumzuur , Vitamine B12 (Methylcobalamine) 

*Extract dat gebonden is aan fosfatidylcholine, **Referentieinnames

Verpakking:

60 vegetarische capsules.


Reviews Over Nataos Cordi posome

 • (5)

Totaal Reviews (6)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.


Gerelateerde artikelen