Menu
Winkelwagentje

Chlorella supplementen

Chlorella is een natuurlijke bron van essentiële voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Deze eencellige groene alg, met zijn karakteristieke groene kleur dankzij chlorofyl, heeft zijn weg gevonden naar de supplementenwereld. Lees wat deze microscopische alg precies doet en waarom chlorella supplementen goed voor je zijn.
Merk: Biodream
Biodream Chlorella Chlorella is een soort alg die in zoet water groeit. De plant wordt gebruikt om voedingssupplementen te maken, vanwege zijn krachtige eigenschappen. Het is nauw verwant aan de zoutwater alg spirulina. Chlorella: een kleine krachtpatser Chlorella zit boordevol voedingssto..
Vanaf €10,08
Excl. BTW:€14,23
APB Chlorella & Spirulina tabletten. Chlorella zit boordevol goede stoffen zoals essentiële aminozuren en verschillende vitamines en mineralen. Spirulina is een van de rijkste bronnen van proteïnen en is dan ook uitermate geschikt voor veganisten.   Waarom een supplement van Chlorella..
€21,45 €24,95
Excl. BTW:€19,68
APB Chlorella capsules. In de Aziatische landen staat chlorella al decennialang bekend als het ‘natuurlijk middel’ om het lichaam te ondersteunen. Chlorella is een eencellige groene alg, het is zeer rijke natuurlijke bron vol chlorofyl. Hier dankt Chlorella dan ook haar naam aan. In meren en ..
€21,45 €24,95
Excl. BTW:€19,68
Merk: Nataos
Nataos Chlorella Pure tabletten. Chlorella is een natuurlijke bron van essentiële voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Het is een eencellige groene alg die zijn groene kleur ontleent aan chlorofyl. In Japan wordt het al jaren als supplement gebruikt, en ook bij ons is deze groene krachtpatser..
€21,21 €24,95
Excl. BTW:€19,46
1 - 4 van 4 (1 pagina's)

Wat is chlorella?

Chlorella is een microscopische, eencellige groene microalg die in zoet water groeit. Het is een klein algje, ongeveer net zo groot als een menselijke bloedcel. Ze bestaan al meer dan 30 miljoen jaar en waren de eerste eenvoudige levensvormen met een echte kern. De naam ‘chlorella’ is afgeleid van het Griekse woord ‘chloros’, wat ‘groen’ betekent, en het Latijnse achtervoegsel ‘ella’, wat ‘klein’ betekent. Klein groentje, zeg maar.

Chlorella staat bekend om zijn hoge concentratie chlorofyl, het pigment dat planten gebruiken om lichtenergie om te zetten in voedsel via fotosynthese. Met zijn unieke eigenschappen heeft chlorella een bijzondere plek verworven in de wereld van voedingssupplementen.

Chlorella supplementen

Het proces van het maken van chlorella supplementen begint met hoogwaardige chlorella-algen. Deze algen worden gekweekt onder gecontroleerde omstandigheden om de zuiverheid en kwaliteit te waarborgen. Meestal is dat in Azië, want de alg houdt van warmte. Na de oogst worden de algen zorgvuldig verwerkt om de voedingsstoffen te behouden en de verteerbaarheid te verhogen.

Chlorella werd ontdekt als eiwitvervanger, net na de Tweede Wereldoorlog. Een van de belangrijkste uitdagingen bij het gebruik van chlorella als voeding was de lage verteerbaarheid. Gelukkig hebben wetenschappers procedures ontwikkeld om de celwanden van chlorella effectief af te breken. Dit maakt het voedselrijke cytoplasma toegankelijk en verbetert de verteerbaarheid van chlorella tot meer dan 80%. Dat maakt chlorella supplementen enorm effectief. De supplementen kunnen een waardevolle aanvulling zijn op een gebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl.

Je vindt onder andere een stevige dosis goed opneembare chlorella in Nataos Chlorella pure en de tabletten van Biodream. Ook APB heeft chlorella, in capsulevorm. Ook bieden zij een capsule aan waarin chlorella gecombineerd wordt met spirulina, een andere krachtpatser.

Waarom is chlorella goed voor je?

Chlorella bevat een stof die energie geeft aan planten, maar hoe zit het met mensen?

Chlorella:

 • Is een natuurlijke bron van essentiële voedingsstoffen, vitaminen en mineralen*
 • Zorgt voor een verbetering van levensenergie*
 • Draagt bij aan een gezonde lever*
 • Behoudt energie en tonus*
 • Verhoogt de vitaliteit*
 • Voor gebruik bij tijdelijke vermoeidheid*
 • Ondersteunt het afweersysteem*
 • Heeft een gunstige invloed op de functie van de galblaas, lever en nieren (organen die ontgiftende/detox functies hebben)*
 • Heeft een gunstige invloed op het suiker- en cholesterolgehalte*
 • Bevordert de stofwisseling en helpt het spijsverteringsstelsel*
 • Draagt bij tot de instandhouding van een normale darmfunctie*

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Chlorella supplementen online bestellen

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen. Bestel je je supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden! Je gezonde leven begint vandaag.

Op de volgende pagina lees je alles over Cordyceps