Menu
Winkelwagentje

Cranberry supplementen

Cranberry is een populaire bes, ook wel veenbes genoemd. Je kunt ze eten, maar het is ook een stevig vitaminebommetje. De besjes worden daarom ook verwerkt tot supplementen. Lees alles over cranberry supplementen, over de plant en welke supplementen je hier direct kunt bestellen.
APB Holland Blaas complexOngemakken aan de blaas, veel vrouwen en soms ook mannen krijgen hier één of meerdere keren in hun leven mee te maken. Om de blaas te ondersteunen op een natuurlijke manier heeft APB Holland een blaas complex ontwikkeld. Het is een natuurproduct en bevat een zorgvuldig u..
€21,45 €24,95
Excl. BTW:€19,68
Cranberry extract in capsules Cranberry's zijn een populaire superfood. We kunnen ze consumeren in de vorm van een saus of een sap. Ze kunnen ze ook toevoegen aan vullingen, stoofschotels of desserts. En uiteraard zijn ze verkrijgbaar in de vorm van cranberry supplement. In Nederland worden cranbe..
€21,45 €24,95
Excl. BTW:€19,68
1 - 2 van 2 (1 pagina's)

Cranberry’s (veenbessen) groeien ook in Nederland

Cranberry's zijn kleine, felgekleurde bessen die tot de heidefamilie behoren. In het Nederlands staan ze bekend als veenbessen, de Latijnse naam is Vaccinium macrocarpon. Deze bessen groeien aan laagblijvende struiken die voornamelijk voorkomen in moerassige streken in Noord-Amerika en delen van Europa. In Nederland groeien ze ook, vooral op de waddeneilanden. De cranberry struiken gedijen het beste in gebieden met zure, vochtige bodems en een gematigd klimaat.

Tijdens het groeiseizoen ontwikkelen zich kleine bloemen aan de struiken. Deze bloemen zijn meestal roze of lichtrood. De struiken verspreiden zich via uitlopers die boven of onder de grond lopen, waardoor ze zich kunnen vermeerderen en kolonies kunnen vormen.

Cranberry supplementen

Veenbessen zijn seizoensgebonden en kunnen soms lastig te vinden zijn in bepaalde regio's of buiten het seizoen. Daarom bieden cranberry supplementen een handige en betrouwbare manier om het hele jaar door te profiteren van de voordelen van cranberry's, zonder afhankelijk te zijn van de beschikbaarheid van verse bessen. Ook niet iedereen vindt de licht zure smaak lekker.

De werkzame stof in cranberry is vooral d-mannose. De donkerrode cranberry vruchten bevatten daarnaast salicylzuur. Ook zit er in cranberry veel vitamine C.

Zorg dat je altijd kiest voor cranberry supplementen van een goed merk. Zo voorkom je dat je onnodige vulstoffen, smaakstoffen of andere toevoegingen binnenkrijgt. Dat kun je aan APB Holland toevertrouwen. De Cranberry Puur Capsules zijn een uitstekende keuze.

Cranberry’s nat of droog

Het plukseizoen van cranberry's valt meestal in de herfst, van september tot november. Dit is het moment waarop de bessen hun diepe rode kleur krijgen en hun volle rijpheid bereiken. Cranberry’s hebben een bijzonder vermogen om langdurig vers te blijven zonder bederf, wat het een ideale vrucht maakt voor opslag en transport.

Deze veelzijdige bes wordt ook veel in gerechten gebruikt, dankzij de friszure smaak. In de Zweedse meubelgigant ligt het naast de gehaktballetjes, maar ook in sauzen bij wild of door een toetjes is het lekker.

Het plukken van cranberry's kan op twee manieren gebeuren, de natte en droge manier. Worden ze nat geoogst, dan worden de moerassige gebieden onder water worden gezet. Door het water worden de bessen losgeweekt van de struiken. Er zit een beetje lucht in een veenbes, dus de bessen gaan drijven. Ze worden opgeschept en zijn dan klaar voor verdere verwerking.

Verse cranberry's worden altijd droog geoogst. Dat kan door ze met de hand te plukken, of met speciale plukmachines.

Cranberry supplementen online bestellen

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen. Bestel je je supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden! Je gezonde leven begint vandaag.

Op de volgende pagina lees je alles over Curcuma of Kurkuma