Menu
Winkelwagentje

Schisandra supplementen

Schisandra, ook bekend als Schisandra chinensis, is een plant die afkomstig is uit Aziatische landen zoals China, Rusland en Korea. Het wordt vaak gebruikt in traditionele geneeskunde en heeft een lange geschiedenis van gebruik in deze culturen. Lees alles over Schisandra supplementen en hoe je ze eenvoudig kunt bestellen.
APB Schisandra capsules. Schisandra (Schisandra chinensis) is een plant met dieprode bessen die in de traditionele Chinese geneeskunde wordt gebruikt. Ze zijn enorm populair als supplement. Hier lees je waarom dat is. Wat is Schisandra? Schisandra, soms ook Schizandra en Magnolia Vine genoemd..
€21,45 €24,95
Excl. BTW:€19,68
Stress Aid van Together bevat o.a. drie adaptogene kruiden: schisandra, ashwagandha en rhodiola en het mineraal magnesium. Alle voedingswaarden zijn afkomstig van voedsel, oceaan bronnen en plantaardige ingrediënten. Het stress aid-supplement van Together is gecreëerd  Dit supplement bevat ..
Vanaf €9,77
Excl. BTW:€12,81
1 - 2 van 2 (1 pagina's)

Schisandra: een veelzijdig besje

Schisandra chinensis, beter bekend als Schisandra, is een klimplant die behoort tot de familie Schisandraceae. De plant zelf heeft donkergroene bladeren en produceert kleine, felrode bessen die ongeveer de grootte hebben van een druif. Het zijn de bessen die worden gebruikt voor Schisandra supplementen.

Schisandra besjes staan bekend om een unieke eigenschap: ze combineren alle vijf basissmaken. Dat zijn zoet, zuur, zout, bitter en umami. Deze bijzondere combinatie van smaken zorgde voor de Chinese naam voor de soort is wu wei zi, wat letterlijk vijf-smaken-vrucht betekent. Elk besje heeft een schil die een zoete smaak heeft, terwijl het vruchtvlees een aangename balans biedt tussen de andere smaken.

Schisandra supplementen

De besjes van Schisandra kunnen worden gegeten, en dat gebeurt dan ook veel in Aziatische culturen, vooral in China en Korea. Ook worden ze hier veel gebruikt als ingrediënt in traditionele kruidenpreparaten, thee en voedingssupplementen. De combinatie van smaken maakt de besjes veelzijdig in gebruik. Ze kunnen worden toegevoegd aan gerechten, dranken en tonics om hun unieke smaak en mogelijke voordelen te benutten.

Toch zit er een voordeel aan het kiezen van supplementen, buiten dat de verse bessen buiten Azië niet zo makkelijk te krijgen zijn. Schisandra supplementen bieden een gestandaardiseerde hoeveelheid voedingsstoffen en bioactieve verbindingen van de bes. Zo weet je wat je binnenkrijgt en hoef je je niet bezig te houden met de smaak of de bereiding.

Bovendien kunnen Schisandra supplementen geconcentreerde hoeveelheden van de bioactieve stoffen in de bessen leveren. Zo haal je het meest uit de voordelen. Dat doe je bijvoorbeeld met de Schisandra capsules van APB.

Wat doet Schisandra voor je?

In traditionele toepassingen wordt Schisandra vaak gebruikt als adaptogeen*, vergelijkbaar met andere kruiden zoals ginseng* en Rhodiola Rosea*, om het lichaam te helpen omgaan met stress.

Schisandra:

  • Heeft adaptogene eigenschappen*
  • Ondersteunt de leverfunctie*
  • Draagt bij aan de gezondheid van de bovenste luchtwegen*
  • Is een antioxidant*
  • Heeft een positieve invloed op het immuunsysteem*

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Schisandra supplementen online bestellen

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen. Bestel je je supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden! Je gezonde leven begint vandaag.

Op de volgende pagina lees je alles over Sint-janskruid