Menu
Winkelwagentje
Lavendel Fin Franse bio 10 ml

Lavendel Fin Franse bio 10 ml

€16,65
€18,50
Excl. BTW: €13,76
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: 3328D
  • EAN: 8715542027737
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.
De kleur van deze olie varieert van helder tot lichtgeel. De geur is zoet en kruidig, en wordt door velen direct herkend als lavendelgeur. Deze olie wordt op een hoogte van 1300 m geteeld, wat resulteert in een uitzonderlijk verfijnde kwaliteit. Het kan gebruikt worden als een sfeervolle geur, heeft een licht verdovend effect en werkt ontspannend zowel op lichamelijk als psychisch vlak. Bovendien is het geschikt voor mensen met een geïrriteerde en gevoelige huid, mits vermengd met een olie of crème.

Extractie, kleur en geur:

Deze lavendelolie is afkomstig van verse bloeiende toppen en wordt verkregen door middel van stoomdestillatie. De kleur varieert van helder tot lichtgeel. De geur is een herkenbare, zoete en kruidige lavendelgeur. Deze olie wordt geteeld op een hoogte van 1300 m, wat resulteert in een uiterst verfijnde kwaliteit. Bovendien is deze olie biologisch geteeld, waardoor er geen kunstmest en chemische stoffen worden gebruikt tijdens het teelt- en verwerkingsproces na de oogst. De botanische naam van deze olie is Lavandula Angustifolia.

Land van herkomst: Frankrijk Haute Provence

Inzetbaar voor: sfeervolle geur, lichte verdoving, ontspanning op zowel lichamelijk als psychisch vlak. Daarnaast is het geschikt voor de geïrriteerde en gevoelige huid wanneer vermengd met een olie of crème.

Contra-indicaties:

Bij emotionele en spirituele zorg is het raadzaam om een lagere dosering te gebruiken. Hogere doses kunnen leiden tot paradoxale reacties, zoals onrust en agitatie.

Reviews Over Lavendel Fin Franse bio 10 ml

  • (0)

Totaal Reviews (0)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.