Menu
Winkelwagentje
Lavendel Fin Franse bio 5 ml

Lavendel Fin Franse bio 5 ml

€11,25
€12,50
Excl. BTW: €9,30
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: 3328C
  • EAN: 8715542027720
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.
De kleur varieert van helder tot lichtgeel. De geur is zoet en kruidig, en wordt door velen herkend als lavendelgeur. Deze olie wordt geteeld op hogere hoogtes, namelijk op 1300 m, wat resulteert in een uiterst verfijnde kwaliteit. Het kan gebruikt worden als sfeervolle geur, heeft een licht verdovend effect en werkt ontspannend zowel op lichamelijk als psychisch vlak. Bovendien is het geschikt voor mensen met een geïrriteerde en gevoelige huid, mits vermengd met een olie of crème.

Extractie, kleur en geur:

Deze lavendelolie is afkomstig van de verse bloeiende toppen en wordt verkregen door middel van stoomdestillatie. De kleur varieert van helder tot lichtgeel. De geur is een zoete, kruidige lavendelgeur die voor velen herkenbaar is. Deze olie wordt geteeld op een hoogte van 1300 m, wat resulteert in een uiterst verfijnde kwaliteit. Bovendien is deze olie biologisch geteeld, waardoor er geen kunstmest en chemische stoffen zijn gebruikt tijdens het telen en verwerkingsproces na de oogst. De botanische naam is Lavandula Angustifolia.

Land van herkomst: Frankrijk Haute Provence

Inzetbaar voor: als sfeervolle geur, licht verdovend, ontspannend op zowel lichamelijk als psychisch vlak. Tevens geschikt voor de geïrriteerde en gevoelige huid (vermengd met een olie of crème).

Contra-indicaties:

Bij emotionele en spirituele zorg is het raadzaam om de dosering laag te houden. Hogere doses kunnen namelijk leiden tot paradoxale reacties, zoals onrust en agitatie.

Reviews Over Lavendel Fin Franse bio 5 ml

  • (0)

Totaal Reviews (0)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.