Menu
Winkelwagentje
Lemongrass bio (Cymbopogon flexuosus) 5 ml

Lemongrass bio (Cymbopogon flexuosus) 5 ml

€6,25
€6,95
Excl. BTW: €5,17
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: 3330C
  • EAN: 8715542027768
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.
Lemongrass olie heeft een verkwikkende, citrusachtige en grasachtige geur. Het is een verfrissende geur die je opbeurt wanneer je last hebt van huidproblemen of stressvolle situaties. Het gebruik van Lemongrass olie kan zorgen voor een optimistische stemming.

Extractie, kleur en geur

Deze lemongrass olie wordt verkregen door middel van stoomdestillatie van vers of gedroogd gras. De kleur varieert van heldergeel tot oranje en de olie heeft een frisse, citroenachtige geur. Deze olie is biologisch geteeld, wat betekent dat er geen kunstmest en chemische stoffen zijn gebruikt tijdens het telen en het verwerkingsproces na de oogst. De botanische naam van deze olie is Cymbopogon flexuosus.

Land van Herkomst: Guatemala

Toepassingen: Deze olie kan gebruikt worden als verfrissende en opmonterende geur. Het kan ook helpen bij huidproblemen en in stressvolle situaties. Lemongrass olie bevordert een optimistische stemming.

Contra-indicaties:

Deze olie bevat hoge gehaltes citral. Langdurig gebruik kan sensibilisatie veroorzaken. Het is niet geschikt voor gebruik op een geïrriteerde huid. Bewaar oliën met een hoog citralgehalte in de koelkast.

Reviews Over Lemongrass bio (Cymbopogon flexuosus) 5 ml

  • (0)

Totaal Reviews (0)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.