Menu
Winkelwagentje
Marjolein (Origanum majorana) 5 ml

Marjolein (Origanum majorana) 5 ml

€6,89
€7,65
Excl. BTW: €5,69
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: 0330C
  • EAN: 8715542002918
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.
De geur is een warme, houtachtige en kruidige aroma. Het kan gebruikt worden om een sfeervolle geur te creëren, maar ook voor de huid, longen/luchtwegen, circulatie, spieren en banden.

Extractie, kleur en geur: Deze html tekst beschrijft de stoomdestillatie van de verse bloeiende plant Origanum majorana. Het resultaat is een lichtgele of amberkleurige, dunne vloeistof met een warme, houtachtige en kruidige geur.

Land van herkomst: Egypte

Inzetbaar voor: Deze olie kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zoals het creëren van een sfeervolle geur, verzorging van de huid, ondersteuning van de longen en luchtwegen, bevordering van de circulatie, ontspanning van de spieren en banden, verbetering van het psychisch, emotioneel en spiritueel welzijn.

Gebruiksadviezen: - Verdamping: Voeg naar wens een of enkele druppels toe aan een diffuser of aromasteen. - Via de huid: Meng 2-6% van de olie in een geschikte basis en breng aan op de huid. Bij kleine lokale plekken kan tot 10% gebruikt worden. - Baden: Voeg 1-2 druppels toe aan een voetbad, 2-4 druppels aan een zitbad en maximaal 6 druppels aan een volbad. Meng de olie altijd eerst met een emulgator of neutrale badolie. Voor een stoombad kunnen 1-4 druppels gebruikt worden. Voor ouderen wordt aanbevolen om 50-75% van deze doseringen te gebruiken. - Tijdens het 1e trimester van de zwangerschap alleen verdampen. Daarna kan 50-75% van de hierboven genoemde doseringen gebruikt worden. - Kinderen: Voor kinderen van 0-2 jaar alleen gebruiken onder begeleiding van een expert. Kinderen van 2-7 jaar kunnen 25-50% van de aanbevolen dosering voor volwassenen gebruiken, en kinderen van 7-12 jaar kunnen 50-75% van de aanbevolen dosering gebruiken.

Contra-indicaties: - Het gebruik van extreem hoge doses kan overdag slaperigheid veroorzaken. Houd je daarom aan de geadviseerde doseringen. - Bij lage bloeddruk wordt het afgeraden om de olie te gebruiken voor lichaamsmassages of volbaden. In dat geval kan de olie alleen verdampt worden of lokaal aangebracht worden op kleine gebieden.

Reviews Over Marjolein (Origanum majorana) 5 ml

  • (0)

Totaal Reviews (0)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.