Menu
Winkelwagentje
Marjolein Zoet CO2-select (Origanum majorana) 5 ml

Marjolein Zoet CO2-select (Origanum majorana) 5 ml

€17,95
€19,95
Excl. BTW: €14,84
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: 3268C
  • EAN: 8715542026853
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.
Een stroperige vloeistof met een amberkleurige tint. De geur is subtiel, maar tegelijkertijd kruidig en met een hint van hout.

Extractie, kleur en geur: De gedroogde plant wordt geëxtraheerd door middel van CO2-extractie. Het resultaat is een amberkleurige, stroperige vloeistof met een milde, maar toch pittige en houtachtige geur. De botanische naam van de plant is Origanum majorana.

Land van herkomst: Deze plant komt oorspronkelijk uit Egypte.

Inzetbaar voor: Deze plant kan gebruikt worden voor een sfeervolle geurbeleving, voor de huid, longen/luchtwegen, bloedsomloop, spieren en banden, en voor psychisch, emotioneel en spiritueel welzijn.

Contra-indicaties:

Het gebruik van extreem hoge doses (dus ver boven de hier geadviseerde doseringen) kan overdag slaperigheid veroorzaken.

Bij lage bloeddruk wordt het afgeraden om deze plant te gebruiken voor lichaamsmassages of volbaden. In dat geval kan de plant alleen worden verdampt of lokaal worden toegepast op kleine gebieden.

Bij ernstig zieken, kwetsbare ouderen, tijdens zwangerschap of bij kinderen is het raadzaam om eerst deskundig advies in te winnen voordat deze plant wordt gebruikt.

Reviews Over Marjolein Zoet CO2-select (Origanum majorana) 5 ml

  • (0)

Totaal Reviews (0)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.