Menu
Winkelwagentje
Meditatie speciaal 5 ml

Meditatie speciaal 5 ml

€6,25
€6,95
Excl. BTW: €5,17
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: 0605C
  • EAN: 8715542004028
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.
Ervaar de betoverende geur van kruidige cassia en laurier, vermengd met de warmte die het uitstraalt. Laat de zonnige frisheid van bergamot je omringen en verkwikken, terwijl de verlichtende geur van lemongrass je zintuigen prikkelt. En vergeet niet de balsemachtige zoetheid van het bekende West-Indisch sandelhout, dat je helpt om volledig in het moment te komen en te genieten van een meditatieve ervaring.

Meditatie speciaal

Bijzondere diep gelaagde compositie met intens geurige, krachtige en warme aandacht symboliserende cassia en laurier, zonnig frisse bergamot en intens licht brengende lemongrass, en met het balsemachtig zoete z.g. West-Indisch sandelhout om je te helpen in het moment te komen en te mediteren.

Contra-indicaties & Bijzonderheden:
I.v.m. kamfer in lavandin niet gebruiken bij (gevaar voor) epilepsie. Door de aanwezigheid van bergamot bij gebruik op de huid licht fototoxisch. De huid gedurende 2 uur na blootstelling ter plaatse beschermen tegen Uv-licht. Bevat kaneelaldehyde en citral. Voorzichtig op een gevoelige huid en niet bij jonge kinderen.

Reviews Over Meditatie speciaal 5 ml

  • (0)

Totaal Reviews (0)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.