Menu
Winkelwagentje

Blond & Brown van juicebar tot nationale speler

Met de producten van Blond & Brown bieden we een breed scala aan unieke en heerlijke blends. Met alleen de meest verse ingrediënten die dagelijks vers worden aangeleverd, zorgen ze ervoor dat het krijgen van je dagelijkse vitamines een boost is voor je humeur en je immuniteit.
Probeer bijvoorbeeld eens de "Detox Juice" of een van de voedzame power protein shakes!


Er zijn geen producten beschikbaar uit deze categorie.

De geschiedenis

Blond & Brown is opgericht door Olle Draijer en Jasper Otten, respectievelijk blond en bruin. Hun reis en passie voor sappen begonnen als twee beste vrienden die vanuit Nederland naar Zuidoost-Azië en Australië reisden. Na genoten te hebben van het wilde nachtleven in Azië, kwamen ze bij op de stranden met het beste middel tegen een kater: vers gemaakte smoothies. The "Blond" en The "Brown" leerden cocktails shaken op de European Bartender School in Thailand en na 3 jaar reizen wilden ze hun vaardigheden vertalen naar iets gezonders. Tijdens hun verblijf in Australië brachten ze een deel van hun tijd door op boerderijen, waar ze een grote verscheidenheid aan fruit en groenten plukten. Het is veilig om te zeggen dat ze hun product van begin tot eind begrijpen. Bij thuiskomst delen ze hier in Nederland graag hun passie voor sappen met jou en bewijzen ze dat gezond ook lekker kan zijn!

Biologische gember

De beste gember uit Peru wordt gebruikt om Blond & Brown gembersap te maken. Deze producten zijn volledig natuurlijk, biologisch en vrij van toegevoegde suikers.
Bij Blond & Brown gebruiken ze exclusief Peruaanse gember om sap van te persen. Deze gember staat bekend staat om zijn superieure kwaliteit en smaak. Dit in tegenstelling tot de veelvoorkomende Chinese gember. De teeltomstandigheden en de rijke bodem in Peru zorgen voor een gember met een intenser aroma en smaak.
Aan het sap wordt niets toegevoegd als alleen een klein beetje (biologische) citroen voor de houdbaarheid en een snufje Cayennepeper zodat de gember beter kan worden opgenomen.

Ondersteuning van de natuurlijke processen in het lichaam

Het primaire doel van een detoxprogramma is om jouw lichaam te ondersteunen bij het behouden van zijn natuurlijke functies. Zie het als het geven van een welverdiende schoonmaakbeurt aan de "filters" van je lichaam, vergelijkbaar met hoe je regelmatig de filters in de auto schoonmaakt om deze optimaal te laten werken.
Je organen spelen een cruciale rol bij het beschermen van je lichaam tegen schadelijke stoffen. Het Detox-programma van Blond & Brown biedt verschillende sappen en shots die je lichaam bij dit proces kunnen helpen. Onze sappen bevatten calcium, wat helpt bij de spijsvertering. Antioxidanten zoals vitamine C en mangaan dragen bij aan de bescherming van de lichaamscellen tegen externe schadelijke factoren zoals luchtvervuiling en UV-straling.

Een ander even belangrijk doel van een detoxprogramma is het tijdelijk elimineren van ongezonde gewoonten, zoals roken, ongezond eten, alcohol en koffie, en deze vervangen door voldoende rust en voedzaam voedsel, zodat je je op je best voelt. Idealiter zou je al moeten beginnen met het verminderen van deze gewoonten voordat je met het detoxprogramma begint. Zo hoeft je lichaam minimaal 3 tot 5 dagen geen ongezonde stoffen meer te verwerken, waardoor de belasting afneemt. Een detoxprogramma dient als een weldadige ondersteuning voor jouw lijf.

Voordelen van het detox-programma

Zelfs als je al jaren een gezond dieet volgt, kan een detoxprogramma nog steeds ondersteuning bieden voor je algehele vitaliteit. Het biedt het lichaam tijdelijk rust en voorziet het van voldoende gezonde voedingsstoffen. Tijdens een detoxprogramma consumeer je kilo's rauwe groenten, fruit, kruiden en specerijen! Het mooie is dat deze voedingsstoffen gemakkelijk worden opgenomen als de ingrediënten worden vers geperst in de sapcentrifuge. Het volgen van het detoxprogramma van Blond & Brown kan bijdragen aan:

  • Versterking van het immuunsysteem
  • Verhoging van het energieniveau
  • Ondersteuning van een gezonde spijsvertering
  • Behoud van mentale helderheid
  • Verzorging van een gezonde huid
  • Ondersteuning van sterke botten en spieren
  • Bewaking tegen oxidatieve schade
  • Regulering van hormonale activiteit
  • Verbetering van mentale veerkracht, focus en geheugenfunctie
  • Handhaving van een gezonde bloeddruk

Detox-programma en een gezondere levensstijl

Wil jij je levensstijl veranderen en kiezen voor gezonder eten? Wil je je lichaam goed verzorgen en je immuunsysteem optimaal ondersteunen? Dan is het bestellen van het detoxprogramma een uitstekend startpunt! Zelfs tijdens het afvallen kan dit detoxprogramma je helpen om je welzijn te bevorderen.
Het aannemen van nieuwe gezonde gewoonten wordt gemakkelijker gemaakt door een detoxprogramma te volgen. Door oude gewoonten los te laten, wordt het haalbaarder om een ​​nieuwe start te maken. Veel mensen merken dat het na het voltooien van het detoxprogramma ook eenvoudiger is om een ​​gezonde levensstijl te behouden.

Ons volgende merk is Dutch Harvest, maker van heerlijke thee varianten op basis van Nederlandse hennep