Menu
Winkelwagentje

Together Health voedingssupplementen, vitaminen en mineralen die uitstekend geschikt zijn als aanvulling op een veganistisch dieet.

Het merk TogetherHealth komt uit Engeland en is vervaardigd door vooraanstaande experts op het gebied van voeding en gezondheid. In hun productlijn vindt je alle supplementen voor een optimale gezondheid.

Together Whole Root Ashwagandha is bijzonder omdat het het hoogste percentage (meer dan 5%) withanolides heeft van alle extracten die verkrijgbaar zijn. De biologische Ashwagandha van Together is geteeld in Rajasthan, Noord-India, waar het klimaat optimaal is om de beste kwaliteit ashwagandha ter..
Vanaf €9,77
Excl. BTW:€12,81
Deze Bone Aid formule van Together levert organisch calcium op basis van zeewier, plantaardige vitamine D3 en vitamine K2 uit kikkererwten. Calcium, vitamine D en vitamine K2 dragen bij aan de instandhouding van normale botten. Calcium is een essentieel onderdeel voor ons lichaam. Het heeft vel..
Vanaf €12,57
Excl. BTW:€16,48
Calcium seaweed Together 60 caps
onze tip!
Calcium uit natuurlijk zeewier (Lithothamnion Calcareum) vrij van toevoegingen. Calcium is een essentieel onderdeel voor ons lichaam. Het heeft vele taken, waaronder het behoud van een stevig skelet en gezond gebit. Together haalt haar calcium op een volledig natuurlijke manier uit zeewier. Zeewi..
Vanaf €9,07
Excl. BTW:€11,89
Together's Eye Defense bevat drie krachtige carotenoïden samen met bètacaroteen dat in het lichaam wordt omgezet in vitamine A. Vitamine A draagt bij tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen. Luteïne & Zeaxanthine (Gewonnen uit Azteekse goudsbloem)Astaxanthine (Gewonnen uit groene micro-..
Vanaf €15,37
Excl. BTW:€20,15
Gefermenteerde Microbiotica Together 30 caps
onze tip!
16 zorgvuldig geselecteerde, levende bacteriestammen. 100% Vegan en vrij van hulpstoffen. Een uniek, multibiotisch supplement met meer dan een triljoen vriendelijke darmbacteriën voor balans. De Multibiotic Fermented Food (probiotica) van Together is hét supplement voor de darmen en spijsverterin..
Vanaf €13,97
Excl. BTW:€18,31
General Multi vitamine & mineralen 30 caps
onze tip!
Complete Vegan mix van mineralen en vitaminen samen in één capsule. Deze multi vitamine van Together biedt een complete vitaminen- en mineralenmix in één capsule. Alle voedingswaarden zijn afkomstig van volwaardig voedsel, oceaan bronnen en plantaardige ingrediënten. De supplementen worden g..
Vanaf €9,77
Excl. BTW:€12,81
Gentle Iron Complex van Together Health is zacht voor de maag. Het supplement is namelijk gemaakt van ijzer uit volwaardige voeding. Omdat dit ijzersupplement alle natuurlijke bestanddelen van RAW Food bevat (zoals levende enzymen, fytonutriënten, aminozuren, sporenelementen en andere b..
Vanaf €6,97
Excl. BTW:€9,14
Immune support Together 30 caps
onze tip!
Unieke immuun-versterkende formule met vitamines C & D, Zink en Selenium. Alle ingrediënten zijn op basis van voeding verkregen. Door een zorgvuldig productieproces en lage temperaturen, blijven levende enzymen, fytonutriënten, aminozuren, sporenelementen en andere bioactieve co-factoren in de su..
Vanaf €10,47
Excl. BTW:€13,72
Iodine jodium vegan 30 caps
Nieuw
Together Iodine is een volledig natuurlijk en biologisch jodiumsupplement.Het jodium is afkomstig van 100% duurzaam en wild geoogst ascophyllum-zeewier uit afgelegen gebieden in Groot-Brittannië en Scandinavië. Dit zeewier is niet alleen rijk aan jodium, het bevat ook alle noodzakelijke voedingsstof..
Vanaf €6,27
Excl. BTW:€8,21
Joint Aid Kurkuma 30 caps
onze tip!
Joint Aid Herbal Complex van Together is een uniek kruidensupplement op basis van curcumine en boswellia extract. Met een gestandaardiseerd extract van zwarte peper, dat 95% piperine levert, waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het de opname van curcumine tot 2000% verbetert. Joint Aid cu..
Vanaf €9,77
Excl. BTW:€12,81
Vegan Kurkuma met 95% curcumine en zwarte peper extract, zonder hulpstoffen en toevoegingen. Al duizenden jaren is kurkuma een kruid dat wordt geëerd vanwege zijn waardevolle eigenschappen. Curcumin & Turmeric Complex van Together bevat het beste van de hele kurkuma én het gestandaardiseerd extr..
Vanaf €9,07
Excl. BTW:€11,89
Speciaal ontwikkeld voor de unieke behoeften van de man: Men's Multi Vit van Together. Precies wat de moderne man nodig heeft. Speciaal ontwikkeld voor de unieke behoeften van de man: de Men s Multi Vit van Together. Precies wat de moderne man nodig heeft. Alle voedingswaarden zijn..
Vanaf €10,47
Excl. BTW:€13,72
Marine Magnesium Together 30 caps
onze tip!
Together Magnesium uit de Dode Zee, bevat 5 natuurlijke vormen van Magnesium en is helemaal vegan. Magnesium uit het magnesiumrijke water van de Dode Zee met Together Marine Magnesium. Hierdoor bevat dit supplement de 5 natuurlijke vormen van magnesium: oxide, hydroxide, sulfate, carbonaat en chl..
Vanaf €6,27
Excl. BTW:€8,22
De menopauze-formule van Together bevat 22 volwaardige vitamines en mineralen, waaronder vitamine B1, B6, B8, B12 en vitamine D. Alle voedingswaarden zijn afkomstig van voedsel, oceaan bronnen en plantaardige ingrediënten. Tijdens de menopauze draait het allemaal om het behouden van balans. De m..
Vanaf €17,47
Excl. BTW:€22,90
Deze Multivitamine van Together bevat alle essentiële vitaminen en mineralen voor een vegan lifestyle. Zo bevat dit supplement een mix aan: jodium, zink, ijzer, vitamine B12, calcium en beta-caroteen. Alle ingrediënten zijn op basis van voeding verkregen. Door een zorgvuldig productieproces ..
Vanaf €11,87
Excl. BTW:€15,56
Multivitamine vrouwen Together 30 caps
onze tip!
Speciaal ontwikkeld voor de unieke behoeften van de vrouw: de Woman’s Multi Vit van Together. Precies wat de moderne vrouw nodig heeft. Alle voedingswaarden zijn afkomstig van voedsel, oceaan bronnen en plantaardige ingrediënten. De supplementen worden geproduceerd onder gecontroleerde omstandig..
Vanaf €9,77
Excl. BTW:€12,81
30 minuten voor het slapen 2 capsules Night Time geeft een natuurlijke nachtrust. Night Time Complex van Together is een unieke formule voor de nacht. Zo bevat dit supplement natuurlijke magnesium, premium hopextract en natuurlijk 5-HTP van Griffonia-extract. Het magnesium dat wordt gebruikt is c..
Vanaf €12,57
Excl. BTW:€16,48
Omega 3 Together vegan 30 caps
onze tip!
Algen zorgen voor een plantaardige Omega3 in een ideale verhouding DHA, EPA en DPA. Zeer geschikt als aanvulling op een veganistische levensstijl. Omega 3 wordt door de meeste supplementen uit vissen gehaald. Vissen eten algen en daarom bevatten ze omega 3. Algae Omega 3 van Together biedt hoogwa..
Vanaf €12,57
Excl. BTW:€16,48
Q10 vegan coenzym Together 30 caps
onze tip!
Vegan Co-enzym Q10 op basis van kokosolie. De natuurlijk gefermenteerde, stabiele vorm van CoQ10 van Together is gekweekt uit goede bacteriën, waardoor het gemakkelijk te verteren en te absorberen is. Op basis van kokosolie, wat de opname van de in vet oplosbare voedingsstof bevordert. Dit pro..
Vanaf €13,27
Excl. BTW:€17,39
Stress Aid van Together bevat o.a. drie adaptogene kruiden: schisandra, ashwagandha en rhodiola en het mineraal magnesium. Alle voedingswaarden zijn afkomstig van voedsel, oceaan bronnen en plantaardige ingrediënten. Het stress aid-supplement van Together is gecreëerd  Dit supplement bevat ..
Vanaf €9,77
Excl. BTW:€12,81
Deze Beautiful hair, skin en nails formule van Together is speciaal ontwikkeld om huid, haar en nagels van binnenuit te voeden. Op basis van 10 zorgvuldig geselecteerde vitamines en mineralen. Op basis van 10 zorgvuldig geselecteerde vitamines en mineralen, waaronder: Niacine (vitamine B3), Zink,..
Vanaf €13,97
Excl. BTW:€18,31
Compleet vitamine B complex met vitamine c uit citrus en 100% vegetarisch. Onderzoek toont aan de alle Nederlanders eigenlijk een tekort aan vitamine B hebben. Met de B-vitamin complex van Together krijg je alle benodigde vitamines B gemakkelijk binnen. Alle ingrediënten in dit supplement zijn op..
Vanaf €9,07
Excl. BTW:€11,89
Vitamine B12 Shiitake Together 30 caps
onze tip!
Shiitake en Oesterzwammen leveren een vegan Vitamine B12, puur en eerlijk. Veganvriendelijke B12 van Together. Dit supplement is volledig afkomstig van de paddenstoelen: Shiitake en Oesterzwam. Met drie natuurlijke vormen van B12 is het de optimale vorm van deze vitamine. Daarbij wordt het g..
Vanaf €9,07
Excl. BTW:€11,89
Sinaasappel en citroen leveren vitamine C, de natuurlijk voorkomende bioflavonoïden helpen met de opname ervan. Together haalt het beste uit de natuur: vitamine C. Dit supplement is vervaardigd met behulp van biologische citrusvruchten van de hoogste kwaliteit, waaronder sinaasappel en citroen. ..
Vanaf €8,37
Excl. BTW:€10,97
Vitamine D3 Together 30 caps
onze tip!
Vitamine D3 uit duurzaam geoogste korstmossen. De kokosolie zorgt voor een betere opname in het lichaam. Deze speciale veganistische, plantaardige vitamine D3 van Together wordt geproduceerd uit korstmos. Het korstmos komt uit Noord-Amerika en gedijt goed in afgelegen, koele, bergachtige klimate..
Vanaf €6,27
Excl. BTW:€8,22
Vitamine K2 Together 30 caps
onze tip!
De Vitamine K2 van Together bevat een zeer biologisch actieve vorm van vitamine K2 die 10 keer efficiënter wordt opgenomen dan vitamine K1 uit bijvoorbeeld spinazie. Vitamine K is eigenlijk een groep vitamines, waarvan de twee belangrijkste K1 en K2 zijn. Vitamine K1 komt veel vaker voor in onze ..
Vanaf €9,07
Excl. BTW:€11,89
Zink Together Bio 30 caps
Nieuw onze tip!
Zink is nodig voor de activiteit van meer dan 300 enzymen die helpen bij het metabolisme, de spijsvertering, de zenuwfunctie en vele andere processen. Bio zink van Together is gemaakt van biologische guavebladeren en bevat alle natuurlijk voorkomende co-enzymen en co-nutriënten die in het guavebl..
Vanaf €9,77
Excl. BTW:€12,81
Speciale multi vitamine ontwikkeld voor de unieke behoeften van de zwangere vrouw, met oa foliumzuur. De Pregnancy Multi van Together bestaat uit volledig natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Ons lichaam neemt vitamines en mineralen uit natuurlijke bronnen beter op - dit maakt ze ook za..
Vanaf €13,97
Excl. BTW:€18,31
1 - 28 van 28 (1 pagina's)

Tussen de 2 en 4,5% van de Nederlandse bevolking is vegetarisch. 1% is helemaal veganistisch.

Naar verwachting blijven deze percentages in de toekomst stijgen en hierdoor de vraag naar veganistische voedingsmiddelen en -producten toenemen.
Het merk Together komt uit Engeland en is vervaardigd door vooraanstaande experts op het gebied van voeding en gezondheid. In hun productlijn vindt je alle supplementen voor een optimale gezondheid. Zo bevatten de supplementen essentiële voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die alle veganistische diëten ondersteunen.
Ook voor niet-vegans kunnen de supplementen van Together Health natuurlijk een waardevolle aanvulling op hun huidig voedingspatroon zijn.

Duurzaam geproduceerd

De supplementen zijn allemaal duurzaam geproduceerd en op basis van natuurlijke ingrediënten, waardoor het lichaam ze makkelijker herkend en opneemt. Zonder de tussenkomst van chemicaliën, additieven of andere verwerkingsmiddelen. Alles is puur.

Vitamines per post, zo in jouw brievenbus

Alle producten worden geleverd in mooi vormgegeven zakje dat gemakkelijk door de brievenbus past. Alle supplementen zijn verpakt in handige, hersluitbare zakjes waardoor ze eenvoudig door de brievenbus kunnen worden bezorgd. Je hoeft er dus niet eens voor thuis te blijven.

Waarom Together?

Together is ontstaan uit liefde voor schone en effectieve voeding, transparante inkoop, minimale impact op het milieu en het helpen van anderen om beter en gezonder te worden. Bij Together kijken ze constant verder dan alleen het commerciële en blijven ze de lat hoger leggen. Ze kijken naar het grote geheel en letten daarbij juist op elk klein detail.
Bij Together zijn ze van mening dat het dagelijkse binnenkrijgen van effectieve voedingsstoffen de allerbelangrijkste stap is die we allemaal kunnen zetten op onze reis naar een beter welzijn. De mensen van Together willen je tijdens deze reis helpen.

Familie

Het bedrijf wordt gerund door drie broers Lee, Daniel en Phil en goede vriend, Bob, allemaal op zoek naar een betere gezondheid, betere producten en een betere manier van zakendoen. In de loop der jaren is de “familie” gegroeid en omvat nu meer vrienden en gelijkgestemde mensen, allemaal verenigd door een voorliefde voor gezond leven, toegewijd werk en plezier.

CO2- neutraal

Together is pas tevreden als ze de planeet niet slechter achter kunnen laten ondanks hun aanwezigheid. De reis naar dit doel begint met het minimaliseren van de ecologische voetafdruk en vervolgens het bepalen van eventuele bedrijfsemissies door opnieuw te investeren in de aanplant van Amazone regenwouden.

Together Health is een gecertificeerd CarbonNeutral-bedrijf doordat ze de minimaal de volgende handelingen compenseren:

• Voertuigen die van en naar het werk reizen en vergaderingen buiten de locatie
• Alle elektriciteit die in hun kantoren wordt gebruikt
• Emissies van bestellingen die met de post worden verzonden

Er is nog veel werk te doen en kijken, maar elke stap, hoe klein ook, helpt mee aan het behalen van een CO2-neutrale doelstelling.

Verpakking

TogetherHealth heeft een verpakking ontwikkeld met in de eerste plaats als doel om de delicate natuurlijke voedingsstoffen in de producten te beschermen. Daarnaast moest de verpakking ook gemakkelijk zijn mee te nemen, goedkoop en een minimale impact op het milieu hebben.

In 2016 is een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd om de hulpbronnenefficiëntie van een gelamineerd zakje te beoordelen in vergelijking met andere gangbare supplementen verpakkingen, waaronder een glazen pot en een plastic pot. De resultaten toonden aan dat de pouch-oplossing (sta-zakken) op alle gebieden efficiënter omgaat met de benodigde hulpbronnen.
Stil zitten is geen optie, ze nemen er dan ook nog geen genoegen mee hoe de huidige verpakking is gevorderd. De zoektocht naar een nog milieuvriendelijker oplossing blijft doorgaan.
Na vele jaren testen en samenwerken met producenten van groene materialen, zal in het voorjaar van 2021 een volledig beschermende, composteerbare en plastic-vrije verpakking in gebruik worden genomen.

100% Veganistisch

Bij Together geloven ze dat een goed ingericht veganistisch dieet niet alleen alles biedt wat de mens nodig heeft om gezond te zijn, maar ook een meer ethische en duurzame toekomst creëert. Daarom zijn alle producten veganistisch gecertificeerd en vrij van dierlijke ingrediënten.

Ons volgende merk is Udo's Choice, de omega vetzuren specialisten