Menu
Winkelwagentje
Udo s Choice Super 5 probiotica

Udo s Choice Super 5 probiotica

Vanaf €20,17
Excl. BTW: €18,50
Per stuk voor €26,89
2 stuks voor €24,20 stuk
4 stuks voor €22,86 stuk
6 stuks voor €20,17 stuk
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: FMD7801
  • EAN: 061998019306
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.

Udo’s Choice Super 5 probiotica als zuigtablet.

Udo’s Choice® Super 5 is een probioticum speciaal ontwikkeld om in de mond al actief te worden. Het bevat 2 miljard levensvatbare Salivarius bacteriën, een bacteriestam die van nature ook voorkomt in de mond. Daarnaast bereiken de bacteriestammen in de zuigtabletten de darmen levend.

Wat zijn probiotica?

Probiotica - ook wel microbiotica genoemd - bestaan uit levende micro-organismen, vergelijkbaar met de bacteriën die van nature voorkomen in ons spijsverteringsstelsel.

Deze bacteriën zijn altijd aanwezig, zowel ‘goede’ als ‘slechte’ bacteriën. Doorgaans zijn beide in evenwicht, waardoor de spijsvertering optimaal werkt. Maar de balans kan verstoord worden door factoren van buitenaf.

Belangrijke bacteriën.

In het menselijk maag-darmkanaal zijn een enorm aantal bacteriën aanwezig. In totaal ongeveer 100 biljoen. Deze darmbacteriën kunnen onderverdeeld worden in nuttige en schadelijke bacteriën. Ze worden ook wel ‘darm microbiotica’ genoemd. De goede bacteriën in ons spijsverteringsstelsel helpen ons bijvoorbeeld bij:

  • De werking van het immuunsysteem
  • Functioneren van het spijsverteringsstelsel
  • Onze energiehuishouding
  • Hersenfuncties

Probiotica in de natuur.

Probiotica bestaan uit levende bacteriën. Het woord probioticum (probiotisch) is afgeleid van de Griekse woorden ‘voor het leven’. Van oudsher worden gefermenteerde zuivelproducten al geconsumeerd als probioticum. Er zijn voedselproducten, zoals yoghurt, kefir, zuurkool of augurken, die van nature deze gunstige melkzuurbacteriën bevatten. Echter, deze bereiken de darmen niet levend. Ze worden eerder al afgebroken, namelijk in de maag door maagzuur. De levende bacteriestammen in de zuigtabletten van Udo’s Choice bereiken de darmen wél levend; ze zijn hier specifiek op ingericht.

Goede bacteriën in de mond.

Niet alleen in ons spijsverteringsstelsel kunnen we baat hebben bij goede bacteriën. Ook in onze mond spelen ze een rol. Tandheelkundigen hebben zich tot op heden gericht op het reduceren van aanwezige bacteriën in de mond. Er is in de mond altijd vocht (speeksel), warmte en voeding voor de bacteriën aanwezig, en daarom groeien ze er doorgaans goed. Maar ook in de mond geldt dat een evenwicht tussen goede en slechte bacteriën essentieel is. Met de realisatie dat de spijsvertering in de mond begint, door te kauwen en de invloed van enzymen en bacteriën in ons speeksel, is de link van mondflora naar darmflora eenvoudig te maken.

Bacteriën verstoord.

Het kan zijn dat de balans van bacteriën in onze darmen én mond verstoord raakt. De goede bacteriën zijn dan niet meer in evenwicht met de schadelijke. Dit kan vele oorzaken hebben, zoals slechte voeding, stress of medicijngebruik. Antibiotica bijvoorbeeld, is gericht op het verwijderen van bacteriën in ons lichaam. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen schadelijk en goede bacteriën. Antibiotica kan zelfs het lichaam binnenkomen in vlees, en dat gaat dan vrijwel ongemerkt.

Udo’s Choice Super 5 als zuigtablet.

Dit supplement in de vorm van smaakvolle zuigtabletten bevat bifidobacterien, en een hoog percentage aan L. Salivarius. Deze bacteriestam komt van nature veel voor in de mond. Een zuigtablet bevat 5 bacteriestammen, met 2 miljard levensvatbare micro-organismen. Dankzij de samenstelling van de tabletten bereiken deze bacteriën de darmen levend.

Van Udo's Choice is er een breed aanbod aan verschillende probiotica, allemaal ontwikkeld voor een specifieke doelgroep. Microbiotica op maat dus!

Samenstelling:

*Je hebt de garantie dat op tijdstip van productie elke tablet minstens 2 miljard levensvatbare micro-organismen of 4 miljard per gemiddelde dagdosering bevat met de volgende verhouding:

Lactobacillus acidophilus. . . . . . . . . . . . . . . . 60 %
Bifidobacterium bifidum . . . . . . . . . . . . . . . . .15 %
Lactobacillus casei . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .15 %
Lactobacillus rhamnosus . . . . . . . . . . . . . . . . . 5 %
Lactobacillus salivarius . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5 %

Aanbevolen dosering:

Laat een tablet langzaam in de mond smelten. Bij voorkeur dagelijks 1 tot 2 maal na de maaltijd op een volle maag.

Bewaring:

In de koelkast bewaren.
Hoewel koeling een maximale potentie en stabiliteit verzekert, kan Super 5 gedurende korte periodes buiten  de koelkast worden bewaard, wat het geschikt maakt om mee te nemen op reis.
Udo's Choice Super5 mag worden ingevroren.

Inhoud:

60 zuigtabletten (zuivelvrij)

Ingrediënten :

Anti-klontermiddel (maltodextrine), zoetstof (Xylitol), bindmiddel (microkristallijne cellulose), natuurlijk frambozenaroma, mengsel van levensvatbare micro-organismen*, antioxidant (L-ascorbinezuur), anti-klontermiddel (magnesiumstearaat), voedingszuur (citroenzuur), anti-klontermiddel (silicium dioxide). Gegarandeerd minimum 1 miljard levensvatbare cellen op vervaldatum. Kan sporen van melkpoeder, wei en sojalecithine bevatten.

Belangrijke informatie:

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. 
Hou je aan de aanbevolen dosering.  Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.

Reviews Over Udo s Choice Super 5 probiotica

  • (0)

Totaal Reviews (0)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.