Menu
Winkelwagentje

MSM supplementen

Methylsulfonylmethaan, beter bekend als MSM, is een organische zwavelverbinding die van nature voorkomt in planten, dieren en mensen. De stof wordt vaak als supplement gebruikt. Hoewel het geen vitamine of mineraal is, speelt zwavel een rol in ons lichaam. Lees alles over MSM supplementen en hoe je ze eenvoudig kunt bestellen.
Nataos Joint Relief 480ml.
12 % korting
Brand: Nataos
Nataos Joint Relief vloeibaar. Met Glucosaminesulfaat, Chondroïtonesulfaat, MSM en Vitamine C. Joint relief bevat een unieke combinatie van werkzame stoffen: MSM, glucosaminesulfaat en chondroïtinesulfaat. Daarnaast bevat het vitamine C. Wat is kraakbeen en waarom is het belangrijk voor onze..
€30,36 €34,50
Excl. BTW:€27,85
Brand: Nataos
Nataos MSM Pure 1000mg capsules. Methylsulfonylmethaan - beter bekend als MSM - is een supplement dat wereldwijd veel gebruikt wordt. En dat is niet voor niets. Lees alles over de MSM capsules van Nataos! Wat is MSM? MSM is een zwavelhoudende verbinding die van nature voorkomt in planten, ..
€22,96
Excl. BTW:€21,06
1 - 2 van 2 (1 pagina's)

Hoe werkt MSM?

MSM bestaat uit koolstof-, waterstof-, zuurstof- en zwavelatomen en komt van nature in ons lichaam voor. Het zorgt hier voor zwavel, een mineraal dat een rol speelt bij verschillende fysiologische processen. Zwavel is een bouwsteen van aminozuren, die op hun beurt de bouwstenen van eiwitten zijn.

Waarom is MSM goed voor je?

MSM is een populair supplement, waar nog veel onderzoek naar gedaan wordt. Wettelijk ligt vast welke onderzoeken we mogen gebruiken en wat we mogen zeggen over een voedingsstof. Dat is geregeld door de Europese Commissie. Over MSM zijn nog geen gezondheidsclaims goedgekeurd, of onderzoeken opgenomen waar we naar mogen verwijzen.

Dat betekent overigens niet dat de veelbelovende onderzoeken er niet zijn.

MSM Supplementen

MSM supplementen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder poeder, capsules en crèmes. Mensen nemen ze vaak om hun zwavel inname te verhogen, vooral als ze denken dat hun dieet mogelijk onvoldoende zwavel bevat.

Deze supplementen kunnen worden gecombineerd met andere ingrediënten of supplementen. Denk bijvoorbeeld aan glucosamine en chondroïtine, die vaak worden ingenomen ter ondersteuning van gewrichten.

Nataos heeft MSM capsules, die makkelijk in te nemen zijn. Ook is het een bestanddeel in Nataos Joint Relief.

Heeft MSM bijwerkingen?

MSM wordt over het algemeen als veilig beschouwd wanneer het wordt ingenomen in aanbevolen hoeveelheden. Er zijn echter enkele mogelijke bijwerkingen die kunnen optreden, hoewel ze zeldzaam zijn. Dit zijn bijvoorbeeld maagklachten, diarree en hoofdpijn.

De veiligheid en effectiviteit van voedingssupplementen hangen af van verschillende factoren, zoals de dosering, de kwaliteit van het product en de individuele reactie van een persoon. Het is raadzaam om altijd de aanbevolen dosering te volgen en, indien nodig, een arts te raadplegen.

In het algemeen kan MSM een fijne aanvulling zijn op een uitgebalanceerd dieet. Zoals bij elk supplement, is het geen vervanging van een gezonde levensstijl met evenwichtige voeding en regelmatige lichaamsbeweging.

MSM supplementen online bestellen

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen. Bestel je je supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden! Je gezonde leven begint vandaag.

Ben je opzoek naar supplementen met Natrium? Bekijk dan de volgende pagina.