Menu
Winkelwagentje

Natrium supplementen

Het lichaam heeft maar in kleine hoeveelheden natrium nodig om goed te functioneren, maar het is wel belangrijk om voldoende binnen te krijgen. Natrium ken je misschien van het keukenzout. Lees over natrium en natrium supplementen.
Brand: Biodream
Biodream Zuur Base Balans Biodream Zuur Base Balans is een combinatie van mineralen en elektrolyten zoals magnesium, calcium, kalium, fosfor en natrium. Biodream Zuur Base Balans richt zich op de pH in ons lichaam. Hoe dat werkt, lees je hier. Wat doet Biodream Zuur Base Balans? Alcohol, vl..
Vanaf €21,22
Excl. BTW:€29,95
1 - 1 van 1 (1 pagina's)

Wat doet natrium in ons lichaam?

Natrium zit in veel voedingsmiddelen, waaronder zout en bepaalde groenten, noten en granen. Het is een mineraal dat je lichaam niet zelf kan aanmaken.

Natrium werkt samen met een aantal andere mineralen en vitaminen in het lichaam om bepaalde functies uit te voeren. Zo werkt het onder andere samen met kalium en calcium en is het nodig voor de opname van vitamine B12 en foliumzuur. Ook werkt natrium samen met andere mineralen zoals magnesium en fosfor in de spieren en het zenuwstelsel.

Is natrium hetzelfde als zout?

Natrium is een mineraal dat voorkomt in zout en andere voedingsmiddelen. Zout is een mengsel van natriumchloride en andere stoffen en het is een van de belangrijkste bronnen van natrium in onze voeding. Zout wordt vaak gebruikt als smaakmaker in voedsel en kan ook worden toegevoegd aan voedingsmiddelen om de houdbaarheid te verlengen. Het is belangrijk om niet te veel zout te eten om gezond te blijven, omdat te veel natrium kan leiden tot een verhoogde bloeddruk en andere gezondheidsproblemen.

In welke voeding zit natrium?

Natrium komt voor in veel voedingsmiddelen, waaronder zout en bepaalde groenten, noten en granen. Het komt ook voor in bewerkte voedingsmiddelen, zoals ham, kaas, snacks en fastfood. Het is belangrijk om een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet te eten om ervoor te zorgen dat je voldoende van dit en andere belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt.
Dat lukt niet altijd. Je vindt natrium ook in supplementen als Zuur base balans capsules van Biodream. Ideaal voor mensen die bijvoorbeeld zoutloos eten.

Een natrium tekort

Een tekort aan natrium kan leiden tot verschillende symptomen, waaronder uitdroging, misselijkheid, braken, spierzwakte, vermoeidheid, hoofdpijn en duizeligheid. Bovendien kan een tekort aan natrium ook leiden tot een verhoogde bloeddruk en een verminderde werking van de spieren. Het is belangrijk om voldoende natrium binnen te krijgen via de voeding om deze symptomen te voorkomen.

Natrium supplementen online bestellen

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen. Bestel je je natrium supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden! Je gezonde leven begint vandaag.

Ben je opzoek naar supplementen met Selenium? Bekijk dan de volgende pagina.