Menu
Winkelwagentje
Olijf koudgeperst bio (Olea europaea Fruit Oil) 100 ml

Olijf koudgeperst bio (Olea europaea Fruit Oil) 100 ml

€7,15
€7,95
Excl. BTW: €5,91
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: 1643I
  • EAN: 8715542030553
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.
Goede kwaliteit olijfolie bevat een overvloed aan antioxidanten, waaronder vitamines A en E. Deze antioxidanten staan bekend om hun vermogen om de huid soepel te houden en vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Een speciale antioxidant genaamd hydroxytyrosol is in grote hoeveelheden aanwezig in hoogwaardige olijfolie. Deze stof biedt een uitzonderlijke bescherming en zuivering voor de huid.

Olijfolie

Olijfolie heeft al duizenden jaren geleden dienst gedaan als beautyproduct door de bewoners van het Middellandse Zeegebied. Het was een geliefd product van de prachtige Cleopatra. De oude Grieken noemden olijfolie zelfs "vloeibaar goud", omdat het voor allerlei doeleinden gebruikt kon worden en zeer waardevol was. Het omhakken van olijfbomen werd zelfs bestraft!

Het is niet vreemd dat olijfolie zo goed is voor de huid, omdat het vol zit met antioxidanten, waaronder de vitamines A en E. Deze vitamines staan bekend om hun vermogen om de huid soepel te houden en vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Een speciale antioxidant genaamd hydroxytyrosol is in grote hoeveelheden aanwezig in hoogwaardige olijfolie. Deze stof beschermt de huid zeer effectief en zuivert deze.

Reviews Over Olijf koudgeperst bio (Olea europaea Fruit Oil) 100 ml

  • (0)

Totaal Reviews (0)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.