Menu
Winkelwagentje
Olijf koudgeperst bio (Olea europaea Fruit Oil) 250 ml

Olijf koudgeperst bio (Olea europaea Fruit Oil) 250 ml

€15,26
€16,95
Excl. BTW: €12,61
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: 1643K
  • EAN: 8715542030560
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.
Goede kwaliteit olijfolie bevat een overvloed aan antioxidanten, waaronder vitamines A en E. Deze antioxidanten staan bekend om hun vermogen om de huid soepel te houden en vroegtijdige veroudering tegen te gaan. Een speciale antioxidant genaamd hydroxytyrosol is in grote hoeveelheden aanwezig in hoogwaardige olijfolie. Deze stof biedt een uitzonderlijk effectieve bescherming en zuivering voor de huid.

Olijfolie

Olijfolie werd duizenden jaren geleden al gebruikt als beautyproduct door bewoners van het Middellandse Zee gebied. Het was één van de favoriete producten van de mooie Cleopatra. De oude Grieken noemden olijfolie ook wel vloeibaar goud, omdat het overal voor te gebruiken was en zeer waardevol. Er stond zelfs een straf op het omhakken van olijfbomen!

Niet vreemd dat olijfolie zo goed is voor je huid, het zit namelijk vol antioxidanten, waaronder de vitamines A en E, die erom bekend staan dat ze zorgen voor een soepele huid en vroegtijdige huidveroudering tegengaan. Een bijzonder soort antioxidant, hydroxytyrosol, is met name in grote hoeveelheden aanwezig in goede kwaliteit olijfolie. Deze stof beschermt zeer effectief en zuivert de huid.

Reviews Over Olijf koudgeperst bio (Olea europaea Fruit Oil) 250 ml

  • (0)

Totaal Reviews (0)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.