Menu
Winkelwagentje

Ontdek de revolutie van natuurlijke bad- en doucheproducten: microplasticsvrij en verrijkt met magnesium

In een tijd waarin duurzaamheid en gezondheid hoog op de agenda staan, zien we een groeiende trend in natuurlijke bad- en doucheproducten. Eén van de belangrijke ontwikkelingen is het label "microplasticsvrij". Dit label geeft aan dat deze producten vrij zijn van microplastics, kleine deeltjes plastic die schade kunnen toebrengen aan het milieu en de huid. Natuurlijke bad- en doucheproducten met dit label zijn een bewuste keuze voor een gezonde huid én een gezonde planeet.
Magnesium bad vlokken
10 % korting
Brand: Osimagnesium
Bad flakes met Zechstein magnesium. De 250 miljoen jaar oude, ultrazuivere magnesiumchloridevlokken zijn afkomstig van de eeuwenoude zeebodem van Zechstein. Opgelost in warm water kan een bad met magnesiumchloride verlichting geven bij spierstijfheid en krampen. Je kunt de Osimagne..
€9,00 €9,99
Excl. BTW:€7,44
Muscle relax magnesium eucalyptus bad vlokken
6 % korting
Brand: Osimagnesium
Magnesium bad flakes met verkwikkende etherische eucalyptusolie. De 250 miljoen jaar oude, ultrazuivere magnesiumchloridevlokken zijn afkomstig van de eeuwenoude zeebodem van Zechstein. Opgelost in warm water kan een bad met magnesiumchloride verlichting geven bij spierstijfheid en krampen. Je ku..
€11,25 €12,00
Excl. BTW:€9,30
Good Mood magnesium mandarijn bad flakes
6 % korting
Brand: Osimagnesium
Magnesium bad flakes met verkwikkende etherische mandarijnolie. De 250 miljoen jaar oude, ultrazuivere magnesiumchloridevlokken zijn afkomstig van de eeuwenoude zeebodem van Zechstein. Opgelost in warm water kan een bad met magnesiumchloride verlichting geven bij spierstijfheid en krampen. Je kun..
€11,25 €12,00
Excl. BTW:€9,30
Good night magnesium lavendel bad flakes
6 % korting
Brand: Osimagnesium
Magnesium bad flakes met rustgevende etherische lavendelolie. De 250 miljoen jaar oude, ultrazuivere magnesiumchloridevlokken zijn afkomstig van de eeuwenoude zeebodem van Zechstein. Opgelost in warm water kan een bad met magnesiumchloride verlichting geven bij spierstijfheid en krampen. Je kunt ..
€11,25 €12,00
Excl. BTW:€9,30
1 - 4 van 4 (1 pagina's)

Microplasticsvrij: Een stap in de richting van duurzaamheid

Traditionele bad- en doucheproducten kunnen vaak microplastics bevatten, die door de afvoer in onze waterwegen terechtkomen en uiteindelijk in de oceanen belanden. Hier kunnen ze grote schade aanrichten aan het mariene leven en het milieu. Microplasticsvrije producten vermijden deze schadelijke deeltjes en dragen bij aan het verminderen van plastic vervuiling. Door te kiezen voor microplasticsvrije opties, kunnen we onze ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een schonere planeet.

Magnesium, een nieuwe dimensie in badproducten

Naast de trend van microplasticsvrije producten, is er ook een groeiende interesse in de voordelen van magnesium in badproducten. Magnesium, een essentieel mineraal voor ons lichaam, kan effectief worden opgenomen via de huid. Baden in magnesiumrijke badproducten badproductenwordt steeds populairder vanwege de potentiële gezondheidsvoordelen. Magnesium kan helpen bij het ontspannen van spieren, het verminderen van stress en het bevorderen van een diepere slaap. Het toevoegen van magnesium aan je badritueel kan dus niet alleen zorgen voor ontspanning, maar ook voor een verbeterd gevoel van welzijn.

Natuurlijke geuren en texturen

Natuurlijke bad- en doucheproducten bieden niet alleen voordelen voor de huid en het milieu, maar ook voor de zintuigen. Deze producten maken gebruik van natuurlijke geuren en texturen afkomstig van planten en kruiden. De subtiele geur van lavendel, de verkwikkende geur van citrusvruchten en de aardse aroma's van eucalyptus kunnen je bad- of doucheroutine omtoveren tot een ware zintuiglijke ervaring. Bovendien voelt de aanraking van natuurlijke oliën en boters op de huid zacht en voedzaam aan, waardoor het baden en douchen een ware traktatie wordt.

Stap over naar natuurlijke verzorging

De overstap naar natuurlijke bad- en doucheproducten is niet alleen een keuze voor een gezondere huid, maar ook een keuze voor een gezonder milieu. Het vermijden van microplastics en het omarmen van natuurlijke ingrediënten is een positieve stap in de richting van duurzaamheid en welzijn. De voordelen van magnesium in badproducten voegen een nieuwe dimensie toe aan je persoonlijke verzorgingsroutine. Laat jezelf verwennen door de zintuiglijke ervaring van natuurlijke geuren en texturen, en geniet van de weldaad voor zowel lichaam als geest. Kies voor natuurlijke bad- en doucheproducten en geef jezelf en de planeet een verfrissende oppepper.