Menu
Winkelwagentje
Merk: Volatile
Deze bodymilk kan ook gebruikt worden als effectieve reinigingsmilk of als verzorgende en voedende basismilk. U heeft de vrijheid om naar eigen voorkeur één of meerdere essentiële oliën toe te voegen aan deze neutrale bodymilk. De neutrale bodymilk is samengesteld met hoogwaardige jojoba en shea but..
€8,95 €9,95
Excl. BTW:€7,40
Merk: Volatile
De bodymilk is geschikt om gebruikt te worden als een effectieve reinigingsmilk of als verzorgende en voedende basismilk. U heeft de vrijheid om naar eigen wens één of meerdere essentiële oliën aan deze neutrale bodymilk toe te voegen. Met zijn basis van jojoba en shea butter, samen met andere natuu..
€14,80 €16,45
Excl. BTW:€12,24
Merk: Volatile
Na een uitputtende dag is het heerlijk om te ontspannen en zowel lichaam als geest tot rust te laten komen. Dit kan worden bereikt met behulp van een mengsel van verschillende essentiële oliën, waaronder geranium, lavendel, benzoë, ceder en bergamot...
€10,30 €11,45
Excl. BTW:€8,52
Merk: Volatile
Deze milk straalt warmte en zonneschijn uit, dankzij de heerlijke geuren van mandarijn, mirre, sinaasappel en vanille. Het is perfect voor kinderen en iedereen die wel wat extra zonnestralen kan gebruiken. Als je deze milk gebruikt voor baby's, raden we aan om het extra te verdunnen met een neutrale..
€10,30 €11,45
Excl. BTW:€8,52
Merk: Volatile
Deze milk straalt warmte en zonneschijn uit, met de heerlijke geur van mandarijn, mirre, sinaasappel en vanille. Het is perfect voor kinderen en iedereen die wel wat extra zonnestralen kan gebruiken. Als je het gebruikt voor baby's, raden we aan om de milk extra te verdunnen met een neutrale bodymil..
€15,98 €17,75
Excl. BTW:€13,20
1 - 5 van 5 (1 pagina's)