Menu
Winkelwagentje
Merk: Volatile
Het is aan te raden om de huidolie Lavendel 's avonds te gebruiken, omdat deze olie een rustgevende werking heeft. Bovendien zal uw huid er baat bij hebben, aangezien deze olie voedend en verzorgend is, en goed werkt bij een geïrriteerde huid. Door het gebruik van deze huidolie zult u merken dat neg..
€8,37 €9,29
Excl. BTW:€6,91
Merk: Volatile
Deze geurloze olie is uitermate geschikt voor het behandelen van een droge en gevoelige huid en biedt effectieve verlichting bij diverse huidproblemen...
€7,61 €8,45
Excl. BTW:€6,29
Merk: Volatile
Palmarosa heeft een verhelderend effect op de geest en zorgt tegelijkertijd voor diepe ontspanning. Neem een rustgevend bad en laat daarna deze huidolie langzaam intrekken, waardoor u snel herstelt van alle vermoeidheid die de dag met zich meebracht...
€8,37 €9,29
Excl. BTW:€6,91
Merk: Volatile
Rozenhout zorgt voor een aangenaam en ontspannen gevoel op de huid, waardoor spanningen gemakkelijk worden losgelaten. Daarnaast heeft deze heerlijk geurende olie ook een verzachtend effect op kriebelhoest en verkoudheid. Kortom, het is een ware verwennerij voor zowel lichaam als geest!..
€8,37 €9,29
Excl. BTW:€6,91
Merk: Volatile
Ylang-ylang is een heerlijke, exotische olie die vaak wordt gebruikt in diverse parfums. De betoverende geur prikkelt de zintuigen en zorgt voor een diepe ontspanning. Na een hectische werkdag is het gebruik van deze olie een ware verademing, waardoor alle spanning van je afglijdt. Bovendien heeft d..
€8,37 €9,29
Excl. BTW:€6,91
1 - 5 van 5 (1 pagina's)