Menu
Winkelwagentje
Slaapset

Slaapset

€35,96
€39,95
Excl. BTW: €29,71
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: 0691A
  • EAN: 8715542024644
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.
De slaapset bestaat uit een comfortabel kussentje, een verdamper en een flesje olie, inclusief duidelijke gebruiksinstructies.

De Hopmann Slaapolie is ontstaan na een zoektocht naar een alternatief voor in- en doorslaap medicijnen, die vaak verslavend zijn en bijwerkingen hebben. De ontwikkelaar van dit product, dhr. Van Ophuizen, heeft na jarenlang experimenteren en voortborduren op de "Germaanse methode", een effectieve mix van essentiële oliën ontwikkeld, waaronder Hop, Zirbe en Kamille Rooms. In eerste instantie werd de ontwikkelde Slaapolie gedruppeld op het kussensloop aangebracht. Vervolgens heeft zijn uitvinding van de Slaapolieverdamper, bestaande uit een klein verdampertje en een schapenwolkussentje, het mogelijk gemaakt om gedurende 4-6 weken de Slaapolie te verdampen zonder extra handelingen te hoeven verrichten.
De rustgevende werking van de gebruikte oliën is al duizenden jaren bekend. Zo heeft het Forschungsinstitut Joanneum Research in Graz, Oostenrijk, wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de Zirbe olie en de werking ervan aangetoond, waaronder een duidelijke verbetering van de slaapkwaliteit en het herstel van de slaap. Slapen met Zirbe is bovendien rustgevend en bespaart gemiddeld 3500 hartslagen per dag. De andere gebruikte oliën hebben een vergelijkbare werking en versterken elkaar.

Tijdens de testfase is gebleken dat alleen de allerbeste kwaliteit oliën gebruikt kan worden, in een uitgekiende samenstelling. Deze mix van rustgevende en slaap bevorderende essentiële oliën heeft dan ook een zeer aangename geur.
Na het testen van de Slaapolie in een beperkte kring, is er een groter onderzoek gestart onder mensen met ernstige slaapproblemen. In samenwerking met het "Slaap-Waakcentrum Kempenheage" en onder leiding van Dr. Couwenbergh is er een vragenlijst ontwikkeld. Uit de resultaten van dit onderzoek blijkt dat het merendeel van de onderzochte personen eerder tot rust komt en duidelijk beter in- en doorslaapt. Sommigen moeten zelfs 's ochtends de wekker opnieuw zetten om op tijd wakker te worden. Na verloop van tijd blijken veel mensen ook overdag meer tot rust te komen en beter te functioneren. Uit tests blijkt dat de geur van de Slaapolie als aangenaam wordt ervaren.

Reviews Over Slaapset

  • (0)

Totaal Reviews (0)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.