Menu
Winkelwagentje
Tea tree bio (Melaleuca alternifolia) 10 ml

Tea tree bio (Melaleuca alternifolia) 10 ml

€8,05
€8,95
Excl. BTW: €6,66
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: 0502D
  • EAN: 8715542023197
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.
De kleur kan variëren van transparant tot een lichtgele tint. De geur is verfrissend, medicinaal en kruidig. Deze olie kan worden gebruikt om een frisse en zuivere atmosfeer te creëren, om de longen en luchtwegen te ondersteunen, bij huidproblemen en huidverzorging, urinewegproblemen en bij vermoeidheid. Het kan ook rechtstreeks op de huid worden aangebracht bij kleine wondjes of nagelproblemen.

Extractie, kleur en geur

Deze olie wordt verkregen door stoomdestillatie van de jonge twijgen en bladeren. De kleur varieert van kleurloos naar lichtgeel. De geur is fris, medicinaal en kruidig.

Deze olie is biologisch geteeld, waardoor er geen kunstmest en chemische stoffen zijn gebruikt tijdens het telen en verwerkingsproces na de oogst. De botanische naam is Melaleuca Alternifolia.

Land van Herkomst: Australië

Inzetbaar voor: het creëren van een frisse luchtzuiverende sfeer, het ondersteunen van de long- en luchtwegen, behandelen van huidproblemen, huidverzorging, urinewegproblemen en vermoeidheid. Ook geschikt voor voet- en nagelproblemen. Kan puur op de huid worden aangebracht bij kleine wondjes of nagels.

Reviews Over Tea tree bio (Melaleuca alternifolia) 10 ml

  • (0)

Totaal Reviews (0)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.