Menu
Winkelwagentje
Tea tree bio (Melaleuca alternifolia) 25 ml

Tea tree bio (Melaleuca alternifolia) 25 ml

€16,15
€17,95
Excl. BTW: €13,35
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: 0502F
  • EAN: 8715542023203
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.
De kleur kan variëren van transparant tot een lichtgele tint. De geur is verfrissend, medicinaal en kruidig. Deze olie kan worden gebruikt om een frisse en zuiverende sfeer in de lucht te creëren, en is ook geschikt voor het ondersteunen van de gezondheid van de longen, luchtwegen en huid. Het kan helpen bij huidproblemen, huidverzorging, urinewegproblemen en vermoeidheid. Daarnaast kan het puur op de huid worden aangebracht bij kleine wondjes of nagelproblemen.

Extractie, kleur en geur

Deze olie wordt verkregen door stoomdestillatie van de jonge twijgen en bladeren. De kleur varieert van kleurloos naar lichtgeel. De geur is fris, medicinaal, kruidig.

Deze olie is biologisch geteeld en er zijn geen kunstmest en chemische stoffen gebruikt tijdens het telen en het verwerkingsproces na de oogst. De botanische naam is Melaleuca Alternifolia.

Land van Herkomst: Australië

Inzetbaar voor: voor een frisse luchtzuiverende sfeer, long- en luchtwegen, huidproblemen, huidverzorging, urinewegproblemen, bij vermoeidheid. Bij voet- en nagelproblemen. Puur op de huid bij kleine wondjes of nagels.

Reviews Over Tea tree bio (Melaleuca alternifolia) 25 ml

  • (0)

Totaal Reviews (0)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.