Menu
Winkelwagentje

Osimagnesium

Magnesium bad vlokken
10 % korting
Brand: Osimagnesium
Bad flakes met Zechstein magnesium. De 250 miljoen jaar oude, ultrazuivere magnesiumchloridevlokken zijn afkomstig van de eeuwenoude zeebodem van Zechstein. Opgelost in warm water kan een bad met magnesiumchloride verlichting geven bij spierstijfheid en krampen. Je kunt de Osimagne..
€9,00 €9,99
Excl. BTW:€7,44
Muscle relax magnesium eucalyptus bad vlokken
6 % korting
Brand: Osimagnesium
Magnesium bad flakes met verkwikkende etherische eucalyptusolie. De 250 miljoen jaar oude, ultrazuivere magnesiumchloridevlokken zijn afkomstig van de eeuwenoude zeebodem van Zechstein. Opgelost in warm water kan een bad met magnesiumchloride verlichting geven bij spierstijfheid en krampen. Je ku..
€11,25 €12,00
Excl. BTW:€9,30
Good Mood magnesium mandarijn bad flakes
6 % korting
Brand: Osimagnesium
Magnesium bad flakes met verkwikkende etherische mandarijnolie. De 250 miljoen jaar oude, ultrazuivere magnesiumchloridevlokken zijn afkomstig van de eeuwenoude zeebodem van Zechstein. Opgelost in warm water kan een bad met magnesiumchloride verlichting geven bij spierstijfheid en krampen. Je kun..
€11,25 €12,00
Excl. BTW:€9,30
Good night magnesium lavendel bad flakes
6 % korting
Brand: Osimagnesium
Magnesium bad flakes met rustgevende etherische lavendelolie. De 250 miljoen jaar oude, ultrazuivere magnesiumchloridevlokken zijn afkomstig van de eeuwenoude zeebodem van Zechstein. Opgelost in warm water kan een bad met magnesiumchloride verlichting geven bij spierstijfheid en krampen. Je kunt ..
€11,25 €12,00
Excl. BTW:€9,30
1 - 4 van 4 (1 pagina's)