Menu
Winkelwagentje

Oog supplementen

Onze ogen geven de wereld kleur en vorm. Ze zijn ook belangrijk voor onze algehele gezondheid. Het is van groot belang dat we onze ogen goed verzorgen en beschermen tegen factoren die hen kunnen beschadigen. Lees daarom alles over oog supplementen.
Omega3 forte 1000mg 100 softgels
14 % korting
Brand: APB Holland
APB Omega 3 softgels Omega 3 vetzuren zijn belangrijke vetten die we uit voeding moeten halen. Het zijn zogenaamde ‘goede vetten’, die bijvoorbeeld veel in vette vis te vinden zijn. Geen fan van vis, of eet je het niet zo vaak? Dan zijn de Omega 3 supplementen van APB een uitstekende aanvulling op..
€21,45 €24,95
Excl. BTW:€19,68
Nataos ADEK vitaminen Posome
12 % korting
Brand: Nataos
ADEK-posome capsules. ADEK staat voor de 4 basisvitaminen: A, D, E en K. ADEK-posome is een alles in één formule om je gezondheid een boost te geven. Terwijl vitamine D wellicht het meest bekend is, zijn de andere ADEK vitaminen lang stiefmoederlijk behandeld geweest. Wat zijn de specifieke ei..
€32,12 €36,50
Excl. BTW:€29,47
Nataos Krill olie 120 capsules
onze tip! 15 % korting
Brand: Nataos
Nataos Krill olie capsules. Krill olie is afkomstig van een klein garnaalachtig zeediertje. Het is rijk aan de omega 3 vetzuren eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). Die zijn goed voor je! Lees alles over krill olie en de gezondheidsvoordelen. Wat is krill? De kleine krill i..
€33,95 €39,95
Excl. BTW:€31,15
Nataos Krill olie 60 capsules
15 % korting
Brand: Nataos
Nataos Krill olie 60 capsules. Krill olie is afkomstig van een klein garnaalachtig zeediertje. Het is rijk aan de omega 3 vetzuren eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). Die zijn goed voor je! Lees hier alles over krill olie en de gezondheidsvoordelen. Wat is krill? De kleine..
€18,66 €21,95
Excl. BTW:€17,12
Nataos O7 Superior 120 caps
15 % korting
Brand: Nataos
Nataos O-7 Superior capsules. Nataos O-7 Superior capsules zijn gemaakt van duindoorn, dat een hoog gehalte aan Omega 7 heeft. Daarnaast is het verrijkt met biotine. Daarmee hebben de capsules een gunstige werking op de slijmvliezen en een gezonde huid. Lees hoe Nataos O-7 nog meer bijdraagt aan ..
€36,50 €42,95
Excl. BTW:€33,49
Nataos O7 Superior 60 caps
15 % korting
Brand: Nataos
Nataos O-7 Superior capsules. Nataos O-7 Superior capsules zijn gemaakt van duindoorn, dat een hoog gehalte aan Omega 7 heeft. Daarnaast is het verrijkt met biotine. Daarmee hebben de capsules een gunstige werking op de slijmvliezen en een gezonde huid. Lees hoe Nataos O-7 nog meer bijdraagt aan ..
€21,21 €24,95
Excl. BTW:€19,46
Together's Eye Defense bevat drie krachtige carotenoïden samen met bètacaroteen dat in het lichaam wordt omgezet in vitamine A. Vitamine A draagt bij tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen. Luteïne & Zeaxanthine (Gewonnen uit Azteekse goudsbloem)Astaxanthine (Gewonnen uit groene micro-..
Vanaf €15,37
Excl. BTW:€20,15
1 - 7 van 7 (1 pagina's)

Gezonde ogen zijn belangrijk

Ogen zijn de deur naar onze wereld. Ze laten ons alles zien en beleven, of het nu gaat om het lezen van een boek of het bekijken van de schoonheid van de natuur. Maar ze zijn ook belangrijk voor onze algehele gezondheid. Onze ogen zijn namelijk verbonden met onze hersenen. Een goede ooggezondheid is dan ook belangrijk voor ons welzijn.

Het is daarom van groot belang dat we onze ogen goed verzorgen. We kunnen ze beschermen tegen factoren die hen kunnen beschadigen, zoals blootstelling aan UV-straling en een ongezonde levensstijl.

Hoe werken ogen precies?

Dat is natuurlijk een ingewikkeld verhaal. We gaan kort in op hoe ogen werken. Daaruit kun je de conclusie trekken dat een beetje steun voor dit ingewikkelde orgaan geen gek idee is. Tip: ogen werken niet zonder hersenen. De hersenen kun je ook ondersteunen met supplementen.
Wanneer licht binnenkomt, bundelt de lens dit op de retina achterin het oog. Hier bevinden zich miljoenen fotoreceptoren, genaamd staven en kegeltjes, die het licht opvangen en doorgeven aan de zenuwcellen. Deze zenuwcellen vormen vervolgens een signaal en sturen het door naar onze hersenen via de oogzenuw.
In onze hersenen verwerken we deze informatie en maken we beelden. Het resultaat is de beelden die we zien. Maar onze hersenen doen nog meer: ze kleuren de beelden, bepalen afstanden, bepalen beweging en nog veel meer. Het is eigenlijk heel mooi hoe onze ogen en hersenen samenwerken om ons beeld van de wereld te creëren.

Waarom zijn oog supplementen een goed idee?

Onze ogen hebben specifieke voedingsstoffen nodig om goed te functioneren, net als ons hele lichaam. Een gezonde levensstijl met voldoende slaap, lichaamsbeweging en gezonde voeding is belangrijk. Maar soms krijgen we niet alle voedingsstoffen binnen die we nodig hebben via onze dagelijkse voeding.

Supplementen kunnen een aanvulling zijn op onze dagelijkse voeding, en kunnen helpen ons lichaam te voorzien van specifieke voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid van onze ogen.

Dus, als je je ogen wilt ondersteunen, richt je op een gezonde levensstijl en kijk of je die kunt aanvullen met supplementen. Onze ogen zijn belangrijk, laten we goed voor ze zorgen!

Supplementen voor de ogen

Deze natuurlijk stoffen zijn goed voor het gezichtsvermogen:

Supplementen die je ogen ondersteunen online bestellen

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen en de gratis verzending vanaf € 45,- (België vanaf € 80,-)
Bestel je je supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden!

Je gezonde leven begint vandaag.

Meer weten over supplementen voor je organen? Lees dan de volgende pagina.