Menu
Winkelwagentje

Flora Health

Flora Manufacturing and Distribution uit Canada

Flora Manufacturing and Distribution, ook bekend als FMD, is een toonaangevend bedrijf in de productie en distributie van gezonde voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Het bedrijf is gevestigd in Canada en levert producten aan klanten over de hele wereld.

Aan de basis van FMD stond Udo Erasmus

Udo Erasmus is een Canadese wetenschapper en ondernemer op het gebied van voeding en gezondheid. Hij is de oprichter van de bedrijven Udo's Choice en Flora Manufacturing and Distribution (FMD) en een bekend auteur en spreker. Erasmus heeft zich gespecialiseerd in de gezondheidsvoordelen van plantaardige oliën en essentiële vetzuren en heeft diverse boeken over het onderwerp gepubliceerd, waaronder "Fats That Heal, Fats That Kill".

Bekende producten zijn onder andere Udo's Choice Ultimate Oil Blend, Probiotica en Beyond Greens. Deze producten zijn populair onder gezondheidsbewuste consumenten en worden over de hele wereld verkocht.

Duurzaam en milieubewust

FMD biedt een scala aan producten, waaronder vitaminen, mineralen, probiotica en kruidenextracten. Het bedrijf richt zich op het bevorderen van specifieke gezondheidsdoelen, zoals het verbeteren van de spijsvertering, het versterken van het immuunsysteem en het ondersteunen van het algehele welzijn.

In tegenstelling tot veel bedrijven in de branche, maakt FMD gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen en is het bedrijf toegewijd aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf steunt tal van goede doelen en milieuprojecten. FMD richt zich op het bieden van hoogwaardige producten die de gezondheid en het welzijn van mensen bevorderen. Het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste technologieën en wetenschappelijke onderzoeken om producten te ontwikkelen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

Ons volgende merk is Frank!y skincare, producent van huidvriendelijke verzorgingsproducten.


De vloeibare kruiden drank van de Ojibwa indianen. Kant en klaar te gebruiken. De natuur is prachtig, en heeft vaak oplossingen voor gezondheidsproblemen in de vorm van geneeskrachtige planten of kruiden. Flor’Essence vloeibare kruidenthee is op basis van een recept van de Ojibwa Indianen, e..
Vanaf €19,01
Excl. BTW:€26,83
Flor’Essence kruidenthee melange Wat zou er gebeuren als we de kennis van een indianenstam over geneeskrachtige kruiden zouden kunnen toepassen in onze drukke, Westerse wereld? Dat kan je zelf proberen. Flor’Essence kruidenthee melange doet namelijk precies dat. Flor’Essence kruidenthee ..
Vanaf €23,50
Excl. BTW:€34,36
1 - 2 van 2 (1 pagina's)