Menu
Winkelwagentje

Supplementen voor cholesterol

Cholesterol is een vetachtige stof die voorkomt in het bloed en in alle cellen van het lichaam. Het is nodig voor het functioneren van het lichaam, omdat het onder andere gebruikt wordt om hormonen te maken en om vitamine D te produceren. Cholesterol komt zowel van nature voor in ons dieet als dat het door ons lichaam zelf wordt gemaakt. Een gezonde leefstijl is belangrijk, maar er zijn ook supplementen die goed voor cholesterol zijn. Lees er meer over.
Allibest knoflook puur 120 caps.
onze tip! 22 % korting
Brand: APB Holland
APB knoflook capsules met allicine Voordeelverpakking van 120 capsules. Enkele van de gezondheidsvoordelen van allicine zijn: het is een antioxidant en ondersteunt hart en bloedvaten. Ook draagt AlliBest met allicine bij aan het immuunsysteem en een verantwoord cholesterolgehalte. De cap..
€34,85 €44,95
Excl. BTW:€31,97
Allibest knoflook puur 60 caps.
Nieuw onze tip! 14 % korting
Brand: APB Holland
APB knoflook capsules. Knoflook heeft veel gezondheidsvoordelen. Maar die geur… Bovendien verdwijnen veel van de goede, werkzame stoffen door verhitting. Gelukkig heeft APB knoflook supplementen van de hoogste kwaliteit. Met allicine! Waarom een knoflook supplement? Knoflook is een geweldige ..
€21,45 €24,95
Excl. BTW:€19,68
Rode gist rijst & Q10
onze tip! 14 % korting
Brand: APB Holland
APB Rode gist rijst en Q10 capsules Rode gist rijst is een traditioneel Chinees product dat ontstaat door fermentatie van rijst. De rijst krijgt zijn rode kleur door het fermentatieproces dat ondersteund wordt door de gistsoort 'Monascus Purpureus'. Tijdens dit proces wordt Monacoline K gevormd. R..
€21,45 €24,95
Excl. BTW:€19,68
Nataos Cooking Extra Virgin kokosolie 800ml.
onze tip! 15 % korting
Brand: Nataos
Cocoya Cooking is een Extra Virgin kokosolie, met een iets grove structuur die erg geschikt is om te koken, bakken, braden en frituren. Kokosnoten zijn zeer voedzaam en rijk aan vezels, vitaminen en mineralen. De vetten in kokosolie verschillen echter cruciaal van de meeste andere verzadigde vetz..
€16,11 €18,96
Excl. BTW:€14,78
Nataos Nigella zwarte komijn olie Biologisch
onze tip! 14 % korting
Brand: Nataos
Nataos Nigella zwarte komijn olie Biologisch Nigella Oil Superior bestaat uit zwarte komijnzaad olie. Deze olie wordt al sinds de oudheid gebruikt, zowel op de huid als in voeding. Wat wisten de oude Egyptenaren dat wij niet weten? Je leest het hier. Wat is zwarte komijn? Zwarte komijn is ..
€29,67 €34,50
Excl. BTW:€27,22
Omega 3 Together vegan 30 caps
onze tip!
Algen zorgen voor een plantaardige Omega3 in een ideale verhouding DHA, EPA en DPA. Zeer geschikt als aanvulling op een veganistische levensstijl. Omega 3 wordt door de meeste supplementen uit vissen gehaald. Vissen eten algen en daarom bevatten ze omega 3. Algae Omega 3 van Together biedt hoogwa..
Vanaf €12,57
Excl. BTW:€16,48
1 - 6 van 6 (1 pagina's)

Wat is cholesterol?

Er zijn twee soorten cholesterol: LDL (low density lipoprotein) en HDL (high density lipoprotein). LDL wordt ook wel ‘slecht’ cholesterol genoemd, omdat het bij hoge niveaus in het bloed kan leiden tot afzettingen in de bloedvaten, wat het risico op hart- en vaatziekten kan verhogen. HDL daarentegen wordt ook wel ‘goed’ cholesterol genoemd, omdat het helpt om cholesterol uit de bloedvaten te verwijderen en terug te brengen naar de lever, waar het kan worden afgebroken.

Het is belangrijk om het cholesterolgehalte in het bloed in de gaten te houden, omdat hoge niveaus van LDL cholesterol het risico op hartziekten en beroertes kunnen verhogen. Er zijn verschillende manieren om het cholesterolgehalte te verlagen, zoals door gezonde voeding te eten, voldoende te bewegen, niet te roken en een gezonde bloeddruk en bloedsuikerspiegel te behouden. Soms kan het ook nodig zijn om medicijnen te nemen om het cholesterolgehalte te verlagen.

Supplementen voor het in stand houden van normaal cholesterol

Goede voeding is enorm belangrijk om je cholesterolwaarden normaal te houden. Daarnaast zijn er supplementen met stoffen die goed zijn voor de cholesterolspiegel:

Wat betekent het dat supplementen helpen bij het in stand houden van een normale cholesterol in het bloed? Het betekent dat de supplementen kunnen helpen om het cholesterolgehalte in het bloed op een gezonde en normale niveau te houden. Hoge niveaus van cholesterol in het bloed (vooral LDL) zijn niet goed. Sommige supplementen verlagen het LDL in het bloed, anderen verhogen (het goede) HDL cholesterol.

Supplementen voor het in stand houden van normaal cholesterol

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen en de gratis verzending vanaf € 45,- (België vanaf € 80,-)
Bestel je je supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden!

Je gezonde leven begint vandaag.

Opzoek naar supplementen voor je darmen? Bekijk dan de volgende pagina.