Menu
Winkelwagentje

Vers geperste vruchtensappen

Vers geperst appelsap, 100% puur, verantwoord en bovenal heel erg lekker. Puur sap vers geperst van Zeeuwse appels, geteeld in Kapelle. De zongerijpte en met de hand geplukte appels worden gelijk naar de oogst op kwaliteit geselecteerd en geperst. Het gerenommeerde bedrijf Appeven verzorgt het ..
€2,84 €3,35
Excl. BTW:€2,61
Puur natuur, 100% vers geperst perensap. Puur sap vers geperst van Zeeuwse peren, geteeld in Kapelle. De zongerijpte en met de hand geplukte peren worden gelijk naar de oogst op kwaliteit geselecteerd en geperst. Het gerenommeerde bedrijf Appeven verzorgt het persen, pasteuriseren en het..
€3,18 €3,75
Excl. BTW:€2,92
Heerlijk frisse sensatie van appel- en frambozensap in 750ml. fles. Puur sap vers geperst van Zeeuwse appels, geteeld in Kapelle. De zongerijpte en met de hand geplukte appels worden gelijk naar de oogst op kwaliteit geselecteerd en geperst. Het gerenommeerde bedrijf Appeven verzorgt het pers..
€3,70 €4,35
Excl. BTW:€3,39
Zacht zoete verwennerij van appel- en kersensap in voordeel verpakking. Puur sap vers geperst van Zeeuwse appels, geteeld in Kapelle. De zongerijpte en met de hand geplukte appels worden gelijk naar de oogst op kwaliteit geselecteerd en geperst. Het gerenommeerde bedrijf Appeven verzorgt het ..
€3,70 €4,35
Excl. BTW:€3,39
Heerlijk zachte combinatie van appel- en perensap in voordeel verpakking. Puur sap vers geperst van Zeeuwse appels en peren, geteeld in Kapelle. De zongerijpte en met de hand geplukte appels en peren worden gelijk naar de oogst op kwaliteit geselecteerd en geperst. Het gerenommeerde bedr..
€3,18 €3,75
Excl. BTW:€2,92
1 - 5 van 5 (1 pagina's)