Menu
Winkelwagentje

Searoop, biologische limonadesiroop

Searoop assortiment 7x 500ml BIO
onze tip!
Brand: Searoop
Voordeel assortiment biologische Searoop siropen. Bestel alle zeven heerlijke Searoop biologische (limonade) siropen nu extra voordelig met dit totaal assortiment. Voor de echte liefhebbers en de mensen die gewoon niet kunnen kiezen hebben we een totaal assortiment gemaakt met alle 7..
€48,65
Excl. BTW:€44,63
Searoop Duindoorn meidoorn en salie 500ml BIO
onze tip!
Brand: Searoop
Smaakt bijna citrus-achtig zonder dat er citrus in zit. De salie maakt het echt af tot een verfrissende aangename siroop Duindoorn, Meidoorn, Salie: Mooi en feestelijk van kleur. Smaakt bijna citrus-achtig zonder dat er citrus in zit. De salie maakt het echt af tot een verfrissende aangename siroo..
Vanaf €5,85
Excl. BTW:€6,38
Searoop Kweepeer Rozenbottel Passiebloem 500ml BIO
onze tip!
Brand: Searoop
Een niet alledaagse mix waarin het honingaroma van de Kweepeer wordt ondersteund door de pit van Rozenbottel. De Passiebloem zorgt dat je eigenlijk wilt blijven drinken. Kweepeer, Rozenbottel, Wilde passiebloem is een niet alledaagse maar heerlijke combinatie waarin het honingaroma van de kweepe..
Vanaf €5,85
Excl. BTW:€6,38
Brand: Searoop
Magnolia geeft samen met gember een verrassende bloemige smaak. De jeneverbes zorgt voor de verdieping. Dit is misschien wel de meest bijzondere smaak van het stel gemaakt op basis van de Magnolia; dit geeft samen met de gember een verrassende bloemige smaak. De jeneverbes zorgt voor de verdiepin..
Vanaf €5,85
Excl. BTW:€6,38
Searoop Rabarber zeevenkel en zeekraal 500ml BIO
onze tip!
Brand: Searoop
Een geslaagde combinatie van rabarber zeevenkel en zeekraal maken deze siroop tot een echte topper voor de echte liefhebber. Deze siroop heeft een anijs-achtige, lange afdronk. Natuurlijk lekker; gewoon zo, tussendoor voor op ieder moment van de dag te drinken. Deze smaak gaat goed samen met alle..
Vanaf €5,85
Excl. BTW:€6,38
Brand: Searoop
Een unieke mix van rozemarijn, citroenmelisse en andere kruiden uit de Zeeuwse duinen. Deze biologische siroop heeft een frisse, zachte smaak die erg makkelijk mixt en een echte allemansvriend is. Je kunt het op elk moment van de dag drinken. Deze rozemarijn Searoop gaat ..
Vanaf €5,85
Excl. BTW:€6,38
Searoop Vlierbes bloesem 500ml BIO
onze tip!
Brand: Searoop
De geur stuift je glas uit. Het maarts viooltje zorgt voor een aromatische toevoeging op de bekende vlierbloesem en de klaproos geeft een wat nootachtige afdronk. Dit is een zomerse smaak bij uitstek waar je helemaal vrolijk van wordt. De geur stuift het glas uit. Het maarts viooltje zorgt voor e..
Vanaf €5,85
Excl. BTW:€6,38
Searoop Zwarte bes lavendel roos 500ml BIO
onze tip!
Brand: Searoop
Een bessige traktatie met lavendel, roos en andere kruiden uit de Zeeuwse duinen. Zwarte bes, Lavendel, Roos, samen vormen ze een heerlijke combinatie. Te typeren als ‘bessig’ met een zoetige afdronk maar door de volle smaak van de lavendel zeker niet te zoet. Searoop zwartebes is ..
Vanaf €5,85
Excl. BTW:€6,38
1 - 8 van 8 (1 pagina's)

Op de volgende pagina lees je alles over natuurlijke suikervervangers