Menu
Winkelwagentje

Taka Turmeric

Taka Turmeric Kurkuma 60 capsules Bio
12 % korting
Biologische Kurkuma is essentiële ingrediënt in de capsules van Taka Turmeric. Voor veel mensen is dit een snelle, gemakkelijke manier om dit gouden, zonneschijn, kruid te gebruiken als dagelijks voedingssupplement. De kurkuma in deze kruidencapsules wordt biologisch geteeld in Zuid-Indi..
€11,00 €12,50
Excl. BTW:€10,09
Taka Turmeric Kurkuma 120 capsules Bio
onze tip! 15 % korting
Kurkuma is een van de essentiële ingrediënten in de producten van Taka Turmeric. Nu kun je ook kiezen voor capsules met natuurlijke en biologische kurkuma, aangevuld met zwarte peper. Voor veel mensen is dit een snelle, gemakkelijke manier om dit gouden, zonneschijn, kruid te gebruiken als dagel..
€16,11 €18,96
Excl. BTW:€14,78
Gember Citroen thee bio Taka Tumeric
onze tip! 11 % korting
Voor een hartverwarmende biologische oppepper met kurkuma, gember en citroen. Voor een peperige kick in je thee kopje. Probeer de Taka Turmeric Ginger & Lemon Thee eens. De deskundige thee blenders van Taka Turmeric gebruiken kokosnoot om de complexe organische kruiden in balan..
€3,99 €4,50
Excl. BTW:€3,66
Rooibos Honeybush thee bio Taka Tumeric
onze tip! 11 % korting
Royale hoeveelheden van gouden kurkuma en kokos activeren de ayurvedische eigenschappen van deze biologische rooibosthee. Het Rooibos & Honeybush-recept bevat ook een heerlijk uitgebalanceerde cocktail van exotische oosterse specerijen. Het verwarmende kruid voegt een laagje complex..
€3,99 €4,50
Excl. BTW:€3,66
Hibiscus Cinnamon thee bio Taka Tumeric
11 % korting
Taka Turmeric Hibiscus en Cinnamon thee, een smakelijke verrassing met kurkuma, hibiscus en vleugje kokosnoot. Mis deze speciaal gemengde, Taka Turmeric Hibiscus & Cinnamon theezakjes niet! Met een geurige vleug van gedroogde hibiscusbloemen, kan deze pittige gekruide thee gloeiend heet ..
€3,99 €4,50
Excl. BTW:€3,66
Kamille Rozenbottel thee bio Taka Tumeric
11 % korting
Taka Turmeric Chamomile en Rosehip thee is een heerlijke mix met kurkuma, rooibos en vleugje kokosnoot. Kamille, rozenbottel, kurkuma, rooibos en kokosnoot zijn de ster ingrediënten van deze fruitige, cafeïnevrije thee blend. Taka Kamille & Rozenbottel thee..
€3,99 €4,50
Excl. BTW:€3,66
Massala Chai thee bio Taka Tumeric
11 % korting
Deze subtiele mix van exotische kruiden, kokos, kurkuma en zwarte peper, en alle voordelen van een authentieke Indiase Ayurvedische thee. Een heerlijk en rustgevend alternatief voor je gewone thee; de Taka Turmeric Masala Chai-thee.  Deze Masala Chai thee is volledig biologi..
€3,99 €4,50
Excl. BTW:€3,66
Taka Turmeric thee assortiment
18 % korting
Thee assortiment met 5 heerlijke kurkuma thee varianten. De naam zegt het al, turmeric, kurkuma (of curcuma) in het Nederlands. Kurkuma is het basisingrediënt van alle thee varianten van Take turmeric.Met hart voor mens en natuur heeft Taka turmeric een lijn met 5 verrassende en bijzonder smakeli..
€18,25 €22,25
Excl. BTW:€16,74
1 - 8 van 8 (1 pagina's)