Menu
Winkelwagentje

Taka Turmeric

Taka Turmeric heeft met kurkuma als basis een aantal bijzondere producten samengesteld

Kurkuma is al eeuwenlang één van de populairste kruiden. Taka Turmeric is er in geslaagd om een goede combinatie te maken waarbij curcumine de hoofdrol heeft, zowel in capsules als in een breed assortiment kruidenthee.

Kurkuma, een oude bekende in een fris jasje

Bekende geneeskrachtige eigenschappen van kurkuma zijn onder andere een anti-oxidant en ontstekingsremmende werking. Taka Turmeric heeft een bijzonder aanbod aan kurkuma thee, dranken en capsules. Alles puur, biologisch en erg lekker. De capsules met kurkuma bevatten ook zwarte peper, dit helpt om de kurkuma beter te kunnen opnemen.

KAREN (de KA in TAKA)

Als gediplomeerd verpleegster en massagetherapeut, gespecialiseerd in pijnverlichting, ontdekte Karen kurkuma tijdens het studeren van Ayurveda bij Dr. Rajen Cooppan, een bekende Ayurvedische arts, ook wel bekend als "The Deepak Chopra" uit Zuid-Afrika. In de afgelopen 20 jaar heeft Karen Kurkuma Root Powder gegeven aan haar klanten, familie, vrienden en huisdieren. Omdat de meeste mensen de smaak van kurkuma niet op zichzelf lekker vonden, leidde dit tot de zoektocht naar het perfecte recept.

TALIA (de TA in TAKA)

Is opgegroeid in een duurzaam, off the grid, natuurreservaat in het uiterste puntje van Afrika. Ze had een geweldige jeugd met 'leven van het land' samen met haar moeder en jongere broer. Talia is van nature aangetrokken tot gezondheid en voeding en is zelf een mooi voorbeeld van een gezonde meid. De grote passie van Talia is om anderen te inspireren om een betere gezondheid te bereiken door middel van een gezonde levensstijl, perfecte voeding en natuurlijke remedies. Dit doet ze ook tijdens haar reizen over de hele wereld. Dit in combinatie met haar zakelijk inzicht maakt haar de organisatorische kracht in TAKA.

"Ik ben altijd gefascineerd geweest door het ondernemen en heb van jongs af aan een ondernemersmentaliteit gekend. Van het verkopen van lekkere snoepjes op school tot het maken van funky klokken en het verkopen van mijn handwerken op beurzen. Bedrijven beginnen en ze zien slagen, dat is echt mijn drijfveer"

"Ik had een eureka-moment in januari 2015, ik kwam thuis van het zeilen en luisterde naar mijn moeder die vertelde over kurkuma (weer al), ik wist plotseling dat dit mijn project zou zijn, en dat het een enorm veel potentieel had. Dit moest worden gedeeld met de wereld"

Krachten bundelen

Talia en Karen hebben begin 2015 hun krachten gebundeld en hebben TAKA opgericht. De missie van Taka is om heerlijke kurkuma-dranken te maken. De vraag naar TAKA-dranken was boven verwachting, het was dan ook een logische stap om deze producten in de rest van de wereld te gaan verkopen.

Thee met kurkuma als basis

In het assortiment van Taka Turmeric zitten o.a. 5 heerlijke en bijzondere thee-varianten, alle vijf met kurkuma als basis ingrediënt. Laat je verrassen en kies één van deze theesmaken:

Kurkuma met een vleugje peper

De capsules van Taka Turmeric bevatten, naast natuurlijk curcuma, ook een vleugje zwarte peper waardoor de curcumine makkelijker kan worden opgenomen.

Ons volgende merk is Together Health, supplementen geschikt voor vegetariërs die door de brievenbus passen.


Biologische Kurkuma is essentiële ingrediënt in de capsules van Taka Turmeric. Voor veel mensen is dit een snelle, gemakkelijke manier om dit gouden, zonneschijn, kruid te gebruiken als dagelijks voedingssupplement. De kurkuma in deze kruidencapsules wordt biologisch geteeld in Zuid-Indi..
€11,00 €12,50
Excl. BTW:€10,09
Kurkuma is een van de essentiële ingrediënten in de producten van Taka Turmeric. Nu kun je ook kiezen voor capsules met natuurlijke en biologische kurkuma, aangevuld met zwarte peper. Voor veel mensen is dit een snelle, gemakkelijke manier om dit gouden, zonneschijn, kruid te gebruiken als dagel..
€16,11 €18,96
Excl. BTW:€14,78
Voor een hartverwarmende biologische oppepper met kurkuma, gember en citroen. Voor een peperige kick in je thee kopje. Probeer de Taka Turmeric Ginger & Lemon Thee eens. De deskundige thee blenders van Taka Turmeric gebruiken kokosnoot om de complexe organische kruiden in balan..
€3,99 €4,50
Excl. BTW:€3,66
Royale hoeveelheden van gouden kurkuma en kokos activeren de ayurvedische eigenschappen van deze biologische rooibosthee. Het Rooibos & Honeybush-recept bevat ook een heerlijk uitgebalanceerde cocktail van exotische oosterse specerijen. Het verwarmende kruid voegt een laagje complex..
€3,99 €4,50
Excl. BTW:€3,66
Taka Turmeric Hibiscus en Cinnamon thee, een smakelijke verrassing met kurkuma, hibiscus en vleugje kokosnoot. Mis deze speciaal gemengde, Taka Turmeric Hibiscus & Cinnamon theezakjes niet! Met een geurige vleug van gedroogde hibiscusbloemen, kan deze pittige gekruide thee gloeiend heet ..
€3,99 €4,50
Excl. BTW:€3,66
Taka Turmeric Chamomile en Rosehip thee is een heerlijke mix met kurkuma, rooibos en vleugje kokosnoot. Kamille, rozenbottel, kurkuma, rooibos en kokosnoot zijn de ster ingrediënten van deze fruitige, cafeïnevrije thee blend. Taka Kamille & Rozenbottel thee..
€3,99 €4,50
Excl. BTW:€3,66
Deze subtiele mix van exotische kruiden, kokos, kurkuma en zwarte peper, en alle voordelen van een authentieke Indiase Ayurvedische thee.Een heerlijk en rustgevend alternatief voor je gewone thee; de Taka Turmeric Masala Chai-thee.  Deze Masala Chai thee is volledig biologi..
€3,99 €4,50
Excl. BTW:€3,66
Thee assortiment met 5 heerlijke kurkuma thee varianten. De naam zegt het al, turmeric, kurkuma (of curcuma) in het Nederlands. Kurkuma is het basisingrediënt van alle thee varianten van Take turmeric.Met hart voor mens en natuur heeft Taka turmeric een lijn met 5 verrassende en bijzonder smakeli..
€18,95 €22,25
Excl. BTW:€17,39
1 - 8 van 8 (1 pagina's)