Menu
Winkelwagentje

Udo's Choice

Udo s Choice Super 8 plus probiotica
onze tip!
Brand: Udo's Choice
Super8+ bevat 42 miljard levensvatbare bacteriën als Bifido- en Lactobacillus en vitamine C Udo's Choice microbiotica Super 8+, 8 bacteriestammen met een bijzonder hoog percentage aan lacto-bacteriën. Waarom micro-organismen nemen? Onze darmflora is uiterst belangrijk voor het normaal function..
Vanaf €22,69
Excl. BTW:€27,75
Brand: Udo's Choice
Udo’s Choice Super 5 probiotica als zuigtablet. Udo’s Choice® Super 5 is een probioticum speciaal ontwikkeld om in de mond al actief te worden. Het bevat 2 miljard levensvatbare Salivarius bacteriën, een bacteriestam die van nature ook voorkomt in de mond. Daarnaast bereiken de bacteriestammen in..
Vanaf €20,17
Excl. BTW:€24,67
Udo s Choice Adults Blend probiotica
onze tip!
Brand: Udo's Choice
Udo’s Choice Adult blend probiotica 60 caps. Udo's Choice Adult's Blend, microbiotica speciaal voor volwassenen ( 16-55 jaar) Udo’s Choice® Adult’s Blend is een probiotica supplement speciaal ontwikkeld voor volwassenen. Het bevat 17 miljard levensvatbare bifido- en lactobacteriën in een ..
Vanaf €24,60
Excl. BTW:€30,09
Udo s Choice Advanced Adults Blend
onze tip!
Brand: Udo's Choice
Udo’s Choice Advanced Adult blend microbiotica 30 caps. Udo’s Choice® Advanced Adult’s Blend is een probioticum speciaal ontwikkeld voor senioren. Het bevat 34 miljard levensvatbare lactobacteriën en een hoog gehalte aan Bifidobacteriën. Deze samenstelling is uitstekend geschikt als probiotica voor..
Vanaf €24,60
Excl. BTW:€30,09
Udo's Choice Enzyme blend 60 caps.
55 % korting
Brand: Udo's Choice
Udo s Choice Digestive Enzymen zijn katalysatoren die voedingsmiddelen nutriënten afbreken tot basisbestanddelen, die door het organisme worden opgenomen en gebruikt bij de stofwisseling. Udo’s Choice Enzyme Blend is beschikbaar in donkerbruine glazen potjes van 60 vegetarische capsules. De plan..
Vanaf €32,63
Excl. BTW:€17,96
Brand: Udo's Choice
Udo’s Choice Ultimate Oil Blend Capsules bevatten een combinatie van verse en ongeraffineerde biologische oliën in een speciale verhouding van de vetzuren omega 369. Deze vetzuren zijn belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid! Udos Choice Ultimate Oil Blend capsules zijn beschikbaar..
Vanaf €23,36
Excl. BTW:€28,58
Ultimate Oil blend 369 EKO 500ml.Biologisch
onze tip!
Brand: Udo's Choice
Udo’s Choice Ultimate Oil Blend EKO is een combinatie van plantaardige, biologische oliën met een ideale verhouding van de essentiële vetzuren omega 369. Een dagdosering van 2 eetlepels (30 ml) Udo’s Choice Ultimate Oil Blend bevat een relevante hoeveelheid Alfa-linoleenzuur (omega -3) en Linolzu..
Vanaf €24,44
Excl. BTW:€29,90
Udo's Choice Beyond Greens EKO NL - Bio - 01
36 % korting
Brand: Udo's Choice
Beyond Greens is een combinatie van verschillende grassen, algen, kruiden, groenten en zaden. Een deel van de ingrediënten wordt gefermenteerd en het mengsel bevat van nature diverse essentiële vitaminen en mineralen. Udo’s Choice Beyond Greens is beschikbaar in een afsluitbare, papieren zak ..
Vanaf €41,25
Excl. BTW:€30,28
1 - 8 van 8 (1 pagina's)