Menu
Winkelwagentje

Verzendkosten

We versturen je bestelling graag zonder verzendkosten naar je op.

In sommige gevallen moeten we je wel om een bijdrage vragen. Hier lees je wanneer dat is.
De kosten van het versturen van pakketten worden keer op keer hoger. We doen er alles aan om deze kosten zo goed mogelijk in de hand te houden, maar ook wij ontkomen er niet aan om in sommige gevallen een bijdrage in deze kosten te vragen.

Wij versturen al onze zendingen met PostNL en DHL.

Bij het afronden van je bestelling kun je zelf kiezen tussen deze twee vervoerders. Er zijn goedkopere vervoerders op de markt maar onze ervaring is dat we, zeker met, PostNL nagenoeg geen klachten hebben. Geen zendingen die zoek zijn geraakt, geen zendingen die beschadigd zijn. Omdat we veel producten in glazen flessen versturen is een goede behandeling van onze zendingen erg belangrijk, PostNL heeft hiervoor nog steeds het beste systeem.

Bij het afronden van je bestelling vragen we om je postcode, vervolgens krijg je (afhankelijk van het land waar de bestelling naar toe moet) verschillende opties om jouw bestelling te laten bezorgen.
Je kunt aangeven dat je de bestelling aan huis (of op je werk) wilt laten bezorgen. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling zelf af te halen op een servicepunt van PostNL.
Als je voor een afhaling bij een servicepunt of een pakketautomaat kiest krijg je een kaart te zien waarop de adressen in jouw omgeving staan. Hieruit kun je super makkelijk het adres van jouw voorkeur selecteren. Je hoeft dan verder niets meer in te vullen, het systeem zorgt ervoor dat we jouw bestelling op het door jou gekozen adres afleveren.

Stimuleren levering aan Servicepunt / pakketautomaat

Bij Natuurvoordeel willen we graag zo efficiënt mogelijk werken, en willen we meehelpen om ervoor te zorgen dat niet de hele dag je straat vol staat met busjes van verschillende vervoerders. Om dit te kunnen doen leveren wij je bestelling gratis aan PostNL servicepunten en/of pakketautomaten. (mits je aan het franco orderbedrag zit uiteraard)
Voor alle overige manieren van bezorgen vragen we een (kleine) bijdrage in de kosten. Wat deze bijdrage is zie je bij het afrekenen van je bestelling.

Waar mogelijk versturen we pakketten via brievenbuspost. Het voordeel hiervan is dat je niet thuis hoeft te zijn. Het nadeel is dat deze pakketten vaak niet getraceerd kunnen worden.

Wanneer vragen we om een bijdrage in de (verzend) kosten?

  • als je bestelling lager is dan € 45,- 
  • als je in België woont en je bestelling is lager dan € 80,- 
  • als je een bestelling geleverd wilt hebben buiten Nederland en/of België
  • als je een bestelling anders dan bij een Servicepunt / Pakketautomaat geleverd wilt hebben

Het is ook mogelijk om aan te geven dat je de bestelling alleen op jouw huisadres wilt hebben afgeleverd. In dat geval mag de postbode het pakketje niet bij de buren afgeven. Hiervoor betaal je een kleine bijdrage.
Ben je overdag weinig thuis? Kies van voor de avondlevering van PostNL. De bezorger komt dan tussen 18:00 en 21:30uur bij je langs. Een avondlevering kent ook een kleine toeslag in de verzendkosten.

In alle andere gevallen betaal je bij ons geen verzendkosten! (bij levering aan PostNL servicepunt of pakketautomaat)

Is je bestelling lager dan € 45,- ? Dan is de bijdrage in de (verzend) kosten € 6,95
Wil je een bestelling geleverd hebben op een adres in België en is het totaalbedrag lager dan € 80,- ?  Dan is de bijdrage  € 6,95
Vanaf € 80,- betaal je ook naar België geen verzendkosten. (bij levering aan PostNL servicepunt of pakketautomaat)

Staat het land van jouw keuze niet bij de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op, wij kijken dan wat we voor je kunnen betekenen.

Kleine bestelling en geen zin in extra kosten, afhalen in Kapelle

Afhalen is op afspraak natuurlijk ook mogelijk! Neem dan wel eerst even contact met ons op, dat kan per telefoon: 0113405006 of mail naar info@natuurvoordeel.nl