Menu
Winkelwagentje

Groenlipmossel supplementen

Genoemd naar zijn groene randen, is de groenlipmossel — ook bekend als de Nieuw-Zeelandse mossel — een schaaldier afkomstig uit Nieuw-Zeeland. De groenlipmossel heeft bepaalde eigenschappen en een voedingswaarde profiel die erg interessant is wanneer men last heeft van ontstekingsaandoeningen als astma of artritis. In dit artikel leggen we uit wat je moet weten over groenlipmossel supplementen.
Brand: APB Holland
APB Groenlipmossel capsules. De groenlipmossel - ook bekend als de Nieuw-Zeelandse mossel, of de Latijnse naam Perna canaliculus - is een schelpdier dat inheems is in Nieuw-Zeeland. Het wordt overal ter wereld ingezet als supplement. Lees alles over groenlipmossel supplementen van APB. De groen..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
1 - 1 van 1 (1 pagina's)

Groenlipmosselen zitten boordevol voedingsstoffen

De groenlipmossel is een basisvoedsel van de inheemse Maori 's aan de kust van Nieuw-Zeeland.

Interesse in de potentiële gezondheidsvoordelen van de mossel begon in de vroege jaren 1970 en vloeide voort uit de observatie dat Māori mensen minder last van artritis hadden dan mensen die in het binnenland woonden. Later werd vastgesteld dat de mosselen een rijke bron van ontstekingsremmende omega-3-vetzuren waren, met name eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA).

Bovendien hebben onderzoekers andere soorten vetzuren uit de mosselen geïdentificeerd. Ze kunnen ook ontstekingsremmende effecten hebben door enzymen en eiwitten te remmen die ontstekingen en pijn veroorzaken. Op dezelfde manier bevatten groene mosselen chondroïtinesulfaat, een component van bindweefsels zoals gewrichten en botten die ontstekingen op dezelfde manier kunnen verminderen.

Soorten Groenlipmossel Supplementen

Groenlipmosselextracten zijn te vinden in olie- of poedervorm en zijn gemakkelijk online of bij je plaatselijke gezondheidswinkel te vinden. Hoewel het minder vaak voorkomt, kun je ook gels en crèmes vinden die beweren gewrichtspijn en spierpijn te verlichten wanneer ze op de huid worden aangebracht.

De meeste onderzoeken naar de ontstekingsremmende eigenschappen van groenlipmosselen hebben een olie-extract gebruikt. Interessant is dat onderzoek aangeeft dat EPA beter kan worden opgenomen uit poedervormige vormen dan uit olie-extracten.
Als je op zoek bent naar een groenlipmosselsupplement, zorg er dan voor dat het is geproduceerd met behulp van methoden die het natuurlijke voedingsprofiel van de mosselen behouden. Een voorbeeld hiervan is vriesdrogen, waarbij water bij lage temperaturen wordt verwijderd, wat zorgt voor productstabiliteit en het vasthouden van voedingsstoffen.

Bij ons vind je de hoogste kwaliteit groenlipmossel zodat je er zeker van kunt zijn dat je een effectief supplement in huis haalt.

Veiligheid en bijwerkingen

Omdat groenlipmosselen schaaldieren zijn, moet je deze supplementen vermijden als je een allergie of intolerantie voor schaaldieren hebt.

Je moet de supplementen ook vermijden als je zwanger bent of borstvoeding geeft vanwege een gebrek aan veiligheidsinformatie. Groenlipmosselsupplementen kunnen ook een negatieve interactie hebben met of de bijwerkingen van bepaalde medicijnen verbeteren, zoals bloedverdunners en ontstekingsremmende medicijnen zoals niet-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddelen (NSAID 's).

Houd deze dingen in gedachten voordat je een groenlipmosselsupplement probeert, of overleg met je arts als je niet zeker weet of dit supplement wat voor jou zou kunnen zijn.

Groenlipmosselen zijn inheems in Nieuw-Zeeland, waar ze een hoofdvoedsel zijn in de voeding van de inheemse Maori.

Ze zijn ook populair als supplement, omdat de mosselen verschillende ontstekingsremmende voedingsstoffen bevatten, waaronder omega-3-vetzuren en chondroïtinesulfaat. Ze bevatten ook verschillende vitaminen en mineralen.
Voordat je een groenlipmosselsupplement probeert, moet je ervoor zorgen dat het is geproduceerd met behulp van een methode zoals vriesdrogen en je zorgverlener raadplegen over het potentiële risico op negatieve bijwerkingen.

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen en de gratis verzending vanaf € 45,- (België vanaf € 80,-)
Bestel je je supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden!

Je gezonde leven begint vandaag.

Op de volgende pagina lees je alles over L-lysine