Menu
Winkelwagentje

Sophini Greens

Rode biet fusilli pasta 250 gram
Nieuw
Fusilli met 35% verse rode biet Rode biet heeft een krachtige roze kleur dat je aan tafel laat glimlachen. De kinderen noemen dit zelfs ‘princessenpasta’. De kleur komt van betanine; een sterke antioxidant. Koken vermindert de kleur, daarom voegen we een klein schepje van natuurlijke bietenpoeder..
Vanaf €2,80
Excl. BTW:€3,21
Spinazie fusilli pasta 250 gram
Nieuw onze tip!
Fusilli met 35% spinazie Spinazie bevat van nature een veelzijdigheid aan vitamines en mineralen. Zodra onze spinazie vers van het land komt, wordt deze gelijk ingevroren voor het maximale behoud van deze nutriënten. Hiermee gaat er ook weinig spinazie verloren. En is de groene kleur een feestje ..
Vanaf €2,61
Excl. BTW:€2,98
Wortel fusilli pasta 250 gram
Nieuw onze tip!
Fusilli met 35% verse wortel De oranje wortel is een geliefde groente met een prachtige oranje kleur. Het hoge betacaroteen (provitamine A) zorgt voor deze kleur. De manier van produceren zorgt voor een maximale kleur en voedingswaarden, waardoor het een feestje is op het bord.&nbs..
Vanaf €2,61
Excl. BTW:€2,98
Pastinaak fusilli pasta 250 gram
Nieuw
Fusilli met 35% verse pastinaak De pastinaak is een wat vergeten groente. Zonde, want het bevat veel vezels en antioxidanten. In combinatie met de volkoren spelt, is dit een gebalanceerde pasta die rijk is aan vezel. Onze verse pastinaak komt uit de buurt, en waar het kan gebruiken we de reststro..
Vanaf €2,61
Excl. BTW:€2,98
Sophini pasta assortiment
Nieuw
Assortiment van vier groente pasta's Wil je eerst eens proberen welk van de 4 groente fusilli's jouw voorkeur heeft? Start dan met deze fusillibox. Hierin vind je de 4 groente pasta's, Spinazie, Wortel, Pastinaak en Rode biet. Stuk voor stuk traditioneel gemaakt met 35% echte, verse groenten...
€11,95
Excl. BTW:€10,96
1 - 5 van 5 (1 pagina's)