Menu
Winkelwagentje

Green Sweet

GreenSweet gezond zoet zonder suiker

GreenSweet heeft als missie de wereld een gezond en tegelijkertijd lekker alternatief te bieden voor suiker, en dat is heel goed mogelijk met alleen pure en natuurlijke grondstoffen. Ook diabetici kunnen de suikervervanger van Green Sweet zonder problemen gebruiken, zelf om mee te bakken! Green Sweet kan tot wel 200 graden Celsius verdragen.

Suiker is ongezond, maar het kan ook anders

We zijn ons meer en meer bewust van het belang van gezonde voeding en we komen steeds meer te weten over de schadelijke effecten van suiker. Bij Green Sweet hebben ze dat al vroeg onderkend en zijn ze ruim tien jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van 100% natuurlijke suikervervangers. Van kristalstructuur tot vloeibaar en van zoetjes tot stroop. Met ruim 500 fysieke verkooppunten in de Benelux en verkoop via diëtisten, food coaches en gespecialiseerde webshops, is GreenSweet inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland.

Natuurlijke suikervervanger

Omdat alle suikervervangers weinig tot geen calorieën of koolhydraten bevatten, zijn ze uitermate geschikt voor iedereen die het gebruik van suiker wil beperken, diabetici of mensen die bijvoorbeeld een koolhydraatarm dieet volgen.

Als zoetstof gebruikt Green Sweet alleen pure erythritol en zuivere steviolglycosiden. Altijd 100% natuurlijk, zonder toevoeging van kunstmatige zoet- of smaakstoffen. Gluten- en lactosevrij, vegan, halal en non GMO. Erythritol heeft een mooie kristalstructuur en is een perfecte vervanger voor suiker. Ook voor koken en bakken, want de kwaliteit blijft stabiel tot 200°C. Deze natuurlijke zoetstof wordt verkregen uit mais en heeft een zoetheid van 70 tot 80% ten opzichte van gewone suiker. Deze natuurlijke suikervervanger is het enige polyol dat geen calorieën bevat. Daarnaast kunnen de koolhydraten niet opgenomen worden door het lichaam waardoor de bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Dit alles maakt erythritol tot de meest geschikte suikervervanger voor diabetici en mensen die een koolhydraatarm dieet volgen.

Voor in de koffie of thee heeft GreenSweet handige dispencers met natuurlijke zoetjes in het assortiment. Voor de liefhebbers van pannenkoeken en toetjes is er de Syrup, vol met vezels, lekker zoet en 100% suikervrij.

Wat zijn natuurlijke zoetstoffen?

Natuurlijke zoetstoffen, ook wel polyolen genoemd, worden verkregen uit natuurlijke producten zoals groente, fruit, planten en gefermenteerde voedingsmiddelen. Deze polyolen hebben een vaak lagere zoetkracht dan suiker en ze bevatten ook (veel) minder calorieën dan suiker (2,4 kcal/g ten opzichte van 4 kcal/g). Daarnaast worden de koolhydraten niet of nauwelijks opgenomen door het lichaam. Ze worden pas verteerd in de darmflora of verlaten het lichaam onveranderd via de urine.

Ons volgende merk is Hemplife, CBD olie van Nederlandse bodem en dus met een erg lage carbonfootprint.


Sweet van Green Sweet is de natuurlijke suikervervanger De fijne kristalstructuur is gemaakt van zuivere erythritol en pure steviolglycosiden waardoor Sweet een natuurlijk alternatief is voor suiker. Het verschil met gewone Erythritol is de toevoeging van 0,2% stevia waardoor de smaak van Sweet..
Vanaf €5,06
Excl. BTW:€5,46
Sweet Cinnamon van Green Sweet is de natuurlijke suikervervanger De fijne kristalstructuur is gemaakt van zuivere erythritol en pure steviolglycosiden waardoor Sweet cinnamon een natuurlijk alternatief is voor kaneelsuiker. Het verschil met gewone Erythritol is de toevoeging van 0,2% stevia waa..
Vanaf €5,90
Excl. BTW:€5,90
Sweet Vanilla van GreenSweet de natuurlijke suikervervanger met vanille De fijne kristalstructuur is gemaakt van zuivere erythritol en pure steviolglycosiden waardoor Sweet Vanilla een natuurlijk alternatief is voor vanillesuiker.Het verschil met gewone Erythritol is de toevoeging van 0,2% ste..
Vanaf €5,90
Excl. BTW:€5,91
Brown van Green Sweet is een gezonde vervanger voor bruine suiker. De fijne kristalstructuur is gemaakt van zuivere erythritol, pure steviolglycosiden en melasse. Net zo zoet als suiker, geen bittere smaak en perfect om mee te koken en te bakken want de kwaliteit blijft stabiel tot 200°C. ..
Vanaf €10,16
Excl. BTW:€10,96
Erythritol is een natuurlijke vervanger voor suiker Erythritol komt van nature voor in verschillende fruitsoorten en is door de smaak en structuur een perfecte vervanger voor suiker. Als zoetmiddel wordt het gemaakt van mais met een zoetheid van 70 tot 80% ten opzichte van gewone suiker. Omda..
Vanaf €8,03
Excl. BTW:€8,67
Vervanger voor geleisuiker, zonder gelatine, fructose of pectine Gelei Kristal van Green Sweet is een heerlijke vervanger voor geleisuiker, zonder gelatine, fructose of pectine. De fijne kristalstructuur is gemaakt van zuivere erythritol, pure steviolglycosiden en agar agar. Vijf maal zo zoet a..
Vanaf €7,61
Excl. BTW:€8,21
Icing, een natuurlijk alternatief voor poedersuiker wat geschikt is voor diabetespatiënten Icing van Green Sweet is een perfecte vervanger voor poedersuiker. Icing bestaat uit een combinatie van erythritol, een 100% natuurlijke zoetstof die gemaakt wordt van mais en steviolglycosiden, de m..
Vanaf €5,06
Excl. BTW:€5,45
Syrup is gemaakt van de plantaardige vezel isomalto-oligosaccharide, gerstemout extract en pure steviolglycosiden Syrup Gold van Green Sweet is ideaal als vervanger van honing of stroop. Deze heerlijke Syrup is gemaakt van de plantaardige vezel isomalto-oligosaccharide, gerstemout extract en pur..
Vanaf €15,26
Excl. BTW:€16,47
Syrup is gemaakt van de plantaardige vezel isomalto-oligosaccharide, gerstemout extract en pure steviolglycosiden Syrup Gold van Green Sweet is ideaal als vervanger van honing of stroop. Deze heerlijke Syrup is gemaakt van de plantaardige vezel isomalto-oligosaccharide, gerstemout extract en ..
Vanaf €9,31
Excl. BTW:€10,05
De zoetjes van Green Sweet zijn gemaakt op basis van pure steviolglycosiden, de meest zoete deeltjes van de steviaplant GreenSweet zoetjes zijn 100% natuurlijk en zonder toegevoegde suikers. Omdat er geen calorieën of koolhydraten in de zoetjes zitten, passen ze prima bij een gezonde le..
Vanaf €7,61
Excl. BTW:€8,21
Een dispenser met 200 st. natuurlijke stevia zoetjes in handig zakformaat De zoetjes van Green Sweet zijn gemaakt op basis van pure steviolglycosiden, de meest zoete deeltjes van de steviaplant. 100% natuurlijk, zonder toegevoegde suikers. Omdat er geen calorieën of koolhydraten in de zoetje..
Vanaf €3,36
Excl. BTW:€3,62
1 - 11 van 11 (1 pagina's)