Menu
Winkelwagentje

Green Sweet

Brand: Green Sweet
Sweet van Green Sweet is dé vervanger voor suiker die in geen enkele keuken mag ontbreken De fijne kristalstructuur is gemaakt van zuivere erythritol en pure steviolglycosiden. Net zo zoet als suiker, geen bittere smaak en geschikt om mee te koken en bakken want de kwaliteit blijft stabiel tot ..
Vanaf €9,31
Excl. BTW:€10,05
Brand: Green Sweet
Brown van Green Sweet is een gezonde vervanger voor bruine suiker. De fijne kristalstructuur is gemaakt van zuivere erythritol, pure steviolglycosiden en melasse. Net zo zoet als suiker, geen bittere smaak en perfect om mee te koken en te bakken want de kwaliteit blijft stabiel tot 200°C. ..
Vanaf €10,16
Excl. BTW:€10,96
Brand: Green Sweet
Erythritol is een natuurlijke vervanger voor suiker Erythritol komt van nature voor in verschillende fruitsoorten en is door de smaak en structuur een perfecte vervanger voor suiker. Als zoetmiddel wordt het gemaakt van mais met een zoetheid van 70 tot 80% ten opzichte van gewone suiker. Omda..
Vanaf €8,03
Excl. BTW:€8,67
Gelei Kristal 215 gram Green Sweet
Nieuw
Brand: Green Sweet
Vervanger voor geleisuiker, zonder gelatine, fructose of pectine Gelei Kristal van Green Sweet is een heerlijke vervanger voor geleisuiker, zonder gelatine, fructose of pectine. De fijne kristalstructuur is gemaakt van zuivere erythritol, pure steviolglycosiden en agar agar. Vijf maal zo zoet a..
Vanaf €7,61
Excl. BTW:€8,21
Icing 400 gram poedersuiker GreenSweet
Nieuw
Brand: Green Sweet
Icing is een gezond alternatief voor poedersuiker wat geschikt is voor diabetespatiënten Icing van Green Sweet is een perfecte vervanger voor poedersuiker. Icing bestaat uit een combinatie van erythritol, een 100% natuurlijke zoetstof die gemaakt wordt van mais en steviolglycosiden, de m..
Vanaf €9,31
Excl. BTW:€10,05
Syrup Gold 1000 gram GreenSweet
Nieuw onze tip!
Brand: Green Sweet
Syrup is gemaakt van de plantaardige vezel isomalto-oligosaccharide, gerstemout extract en pure steviolglycosiden Syrup Gold van Green Sweet is ideaal als vervanger van honing of stroop. Deze heerlijke Syrup is gemaakt van de plantaardige vezel isomalto-oligosaccharide, gerstemout extract en pur..
Vanaf €15,26
Excl. BTW:€16,47
Syrup Gold 450 gram GreenSweet
Nieuw
Brand: Green Sweet
Syrup is gemaakt van de plantaardige vezel isomalto-oligosaccharide, gerstemout extract en pure steviolglycosiden Syrup Gold van Green Sweet is ideaal als vervanger van honing of stroop. Deze heerlijke Syrup is gemaakt van de plantaardige vezel isomalto-oligosaccharide, gerstemout extract en ..
Vanaf €9,31
Excl. BTW:€10,05
Zoetjes 500 st. dispenser GreenSweet
Nieuw
Brand: Green Sweet
De zoetjes van Green Sweet zijn gemaakt op basis van pure steviolglycosiden, de meest zoete deeltjes van de steviaplant GreenSweet zoetjes zijn 100% natuurlijk en zonder toegevoegde suikers. Omdat er geen calorieën of koolhydraten in de zoetjes zitten, passen ze prima bij een gezonde le..
Vanaf €7,61
Excl. BTW:€8,21
Zoetjes dispenser 200 st. GreenSweet
Nieuw
Brand: Green Sweet
Een dispenser met 200 st. natuurlijke stevia zoetjes in handig zakformaat De zoetjes van Green Sweet zijn gemaakt op basis van pure steviolglycosiden, de meest zoete deeltjes van de steviaplant. 100% natuurlijk, zonder toegevoegde suikers. Omdat er geen calorieën of koolhydraten in de zoetje..
Vanaf €3,36
Excl. BTW:€3,62
1 - 9 van 9 (1 pagina's)