Menu
Winkelwagentje
Zuur base balans capsules Biodream

Zuur base balans capsules Biodream

Vanaf €21,22
Excl. BTW: €19,47
Per stuk voor €32,65
2 stuks met 10% korting
4 stuks met 20% korting
6 stuks met 35% korting
 • Voorraad: 2-3 Days
 • SKU: BD2401
 • EAN: 8716431000244
 • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.

Biodream Zuur Base Balans

Biodream Zuur Base Balans is een combinatie van mineralen en elektrolyten zoals magnesium, calcium, kalium, fosfor en natrium. Biodream Zuur Base Balans richt zich op de pH in ons lichaam. Hoe dat werkt, lees je hier.

Wat doet Biodream Zuur Base Balans?

Alcohol, vlees, vis, eieren, melk, kaas en granen zijn allemaal zuurvormend; ze kunnen de zuurgraad in ons lichaam verhogen. Dat komt niet zozeer door de pH-waarde van het voedsel zelf, maar de pH die ontstaat wanneer het voedsel in het lichaam wordt afgebroken. Granen en melk, bijvoorbeeld, laten zure fosfaten en sulfaten achter nadat we ze hebben verteerd. Interessant is dat, hoewel citroenen, limoenen en tomaten allemaal zure vruchten zijn, ze in feite helpen om je lichaam meer alkalisch te maken. Dus zelfs een kop warm water met een kneepje citroen als eerste in de ochtend is een makkelijke, maar effectieve manier om de pH-waarde te beheren.

Gezondheidsdeskundigen zijn het erover eens dat het gemiddelde westerse dieet vrij rijk is aan zuurvormend voedsel en tekort schiet als het gaat om alkalisch of zuur-neutraliserend voedsel.

Daarom zijn supplementen ontwikkeld.

pH in ons lichaam

De term "pH" staat voor "potential of hydrogen", en is de maat voor de waterstofionenconcentratie van een oplossing. De pH-schaal loopt van 1 tot 14, waarbij 7 als neutraal wordt beschouwd. Een pH lager dan 7 wordt zuur genoemd en een pH hoger dan 7 is alkalisch of basisch. De ideale pH balans in het menselijk lichaam is licht alkalisch - 7,30 tot 7,45. De pH-waarde is gemakkelijk zelf te bepalen, door 's morgens vroeg- voor het eten of drinken - een urinetest met pH papier te doen. Er zijn veel factoren die invloed hebben op de zuurgraad - of pH-waarde - van ons lichaam:

 • Voeding
 • Dranken
 • (Leef-)omgeving
 • Beweging

Deze kunnen de zuurgraad in het lichaam verhogen, en de pH-waarde van het bloed negatief beïnvloeden. Om het weer in balans te brengen, moet het bloed putten uit basische voorraden in je lichaam.

Het creëren van een basisch lichaam

Het goede nieuws is dat het eenvoudig is om de zuurgraad van het lichaam terug te brengen.

Begin met het handhaven van een meer alkalische pH in uw lichaam door middel van:

Het verbeteren van uw inname van vitaminen en mineralen door voedselkeuzes en eventueel een aanvulling met supplementen

 • Het plannen van voedzame maaltijden en snacks
 • Suiker en cafeïne te verminderen
 • Regelmatige eetmomenten aan te houden - een belangrijke factor om de bloedsuikerspiegel op peil te houden
 • Veel water drinken

Een alkalisch dieet bestaat vooral uit veel gezonde producten. Zo is het aan te raden om dagelijks vijf tot acht porties fruit en groenten eten, vooral bladgroenten en suikerarme vruchten zoals bessen, avocado's, en citrusvruchten. Omdat een dergelijk voedingspatroon niet altijd volledig haalbaar is, kan aanvulling met supplementen een goed idee zijn.

Wat is in evenwicht?

Een neutrale pH-waarde is 7. In het hele lichaam zijn de pH eigenschappen verschillend. De maag is bijvoorbeeld altijd zuurder, met een pH van 3,5 of minder, om te helpen eiwitten en ziekteverwekkers af te breken. Maar bloed is iets meer alkalisch, met een pH tussen 7,35-7,45. De pH-waarde van urine verandert op basis van wat je eet, en de vloeistof in cellen verandert ook een beetje.

Bestel Biodream Zuur Base direct online

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen en de gratis verzending vanaf € 45,- (België vanaf € 80,-)
Bestel je je supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden!

Je gezonde leven begint vandaag.

Ingrediënten:

mineralen
antiklontermiddel (siliciumoxide, magnesiumstearaat)
cellulose capsule

Mineralen per dagdosering (4 capsules)* ADH

Magnesium 160 mg *(42,7%)
Calcium 160 mg *(20,0%)
Kalium 32 mg *(1,6%)
Fosfor 95 mg *(13,5%)
Natrium 60 mg *(0,7%)

Gebruik & dosering: 
Twee maal daags 2 tot 4 capsules met ruim water innemen. Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.

Belangrijke informatie:
Dit product is een voedingssupplement. Houd je aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.

Reviews Over Zuur base balans capsules Biodream

 • (0)

Totaal Reviews (0)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.