Menu
Winkelwagentje
Nataos Nattokinase NSK-SD 60 caps
onze tip! 15 % korting

Nataos Nattokinase NSK-SD 60 caps

€33,95
€39,95
Excl. BTW: €31,15
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: NAOJ234
  • EAN: 5425018280704
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.

Nataos Nattokinase Superior NSK-SD capsules.

Nattokinase is een enzym dat komt uit een Japans gerecht dat Nattō (natto) heet. Dit wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Natto wordt in Japan al duizenden jaren gegeten. De fermentatie van sojabonen is een gebruikelijke traditionele Aziatische en Afrikaanse culinaire praktijk. Voor wie niet van natto houdt, of zeker wil zijn dat alle gezonde voedingsstoffen binnenkomen, zijn de Nataos Nattokinase NSK-SD capsules ideaal. Lees er alles over.

Nataos Nattokinase.

Nattokinase NSK-SD is niet alleen voor senioren van toegevoegde waarde. Het kan ook goed zijn deze enzymen te consumeren vanaf middelbare leeftijd. Onze voedingsgewoonten worden er niet beter op. Velen van ons hebben een zittend beroep, eten minder afwisselend en met minder dagverse producten. Onze gezondheid mag dan ook best een beetje ondersteund worden. Op elke leeftijd!

Wat zijn nattokinase en natto precies?

Natto wordt gemaakt van sojabonen die zijn gefermenteerd met een levende bacteriën. Hieruit ontstaat het enzym nattokinase. Soortgelijke fibrinolytische enzymen (fibrinolyse is het proces waarbij een bloedstolsel langzaam wordt afgebroken.; het is het tegenovergestelde van bloedstolling) worden aangetroffen in andere traditionele gefermenteerde levensmiddelen, waaronder chungkook-jang in Korea, douchi in China, thua nao in Thailand, en tempeh in Indonesië.

Natto is een traditioneel Japans voedingsmiddel dat al minstens 1.000 jaar wordt geconsumeerd. Het wordt meestal geserveerd als ontbijt met rijst, op toast, of als sushi; het is ook verkrijgbaar als ijssmaak.

Natto heeft een karakteristieke geur (mogelijk vanwege het pyrazinegehalte), een stroperige textuur en een sterke, uitgesproken smaak. Het wordt ook wel beschreven als een "plantaardige kaas" vanwege de consistentie. Nattokinase bevat maar liefst 275 aminozuren.

Waarom is natto goed voor je?

Natto wordt gemaakt van gekookte sojabonen die zijn gefermenteerd met een specifieke soort bacteriën. De bacterie die tijdens de fermentatie gebruikt wordt, heet Bacillus subtilis (ook wel Bacillus natto genoemd). Tijdens het fermentatieproces produceert deze Bacillus natto het enzym nattokinase. Door de fermentatie met bacteriën heeft natto probiotische eigenschappen. De Thiamine ondersteund een normale hart functie en de Vitamine C helpt bij de vorming van collangeen en het normaal functioneren van bloedvaten.

Waarom nattokinase als supplement en niet gewoon natto eten?

Een portie van 50 g natto levert 1.500 FU nattokinase. Een supplement heeft niet alleen een grotere concentratie, maar heeft ook niet de karakteristieke smaak: veel mensen vinden natto niet zo lekker. Het enzym is bestand tegen temperaturen tot 50°C en herhaalde bevriezing en ontdooiing, maar is inactief in zure omstandigheden. De Nataos Nattokinase capsules hebben een coating die voortijdige afbraak van het maagzuur beperkt. Zo werkt het nattokinase supplement optimaal!

Nataos Nattokinase NSK-SD capsules.

Natto is de afgelopen jaren erg populair geworden buiten Japan. Soja wordt bovendien op grote schaal verbouwd en vaak genetisch gemanipuleerd om grotere oogsten te krijgen. De soja die de basis vormt voor de nattokinase van Nataos niet genetisch gemanipuleerd (non-GMO). Naast Natto bevatten de Nataos Nattokinase capsules ook Vitamine B1 al sin Thiamine, Vitamine B2, Vitamine B3 en Vitamine C als in Calciumascorbaat.

Over Nataos.

Nataos is onderdeel van Ojibwa/De Roeck. De Nataos lijn bevat uitsluitend zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes. Er wordt altijd gebruik gemaakt van de beste grondstoffen, gewonnen over de hele wereld. Hierdoor hebben de supplementen de grootste zuiverheid en zijn ze maximaal biologische beschikbaarheid voor het lichaam. De filosofie van Nataos is dat er geen compromis voor de gezondheid gemaakt hoeft te worden. Dat is natuurlijk helemaal waar!

Nataos Nattokinase NSK-SD kopen.

Bij Natuurvoordeel koop je de mooie producten van Nataos snel en gemakkelijk online. Zo heb je de Nattokinase capsules snel in huis! Heb je vragen over de Nataos Nattokinase NSK-SD capsules, over het product of een bestelling? Neem gerust contact met ons op.

Samenstelling:
Nattokinase NSK-SD bevat per vegetarische capsule:

Nattokinase NSK-SD 2.000 FU / 100 mg
(Glycine max L.) gefermenteerdsoja boon-extract

Ingrediënten per 1 capsule:

L-lysine 125mg
L-proline 125mg
HPMC (Vegetarische capsule )
Glycine max L gefermenteerd sojaboon extract
Vitamine C (Calciumascorbaat) 72mg (90% RDI*)
Knoflook
Vitamine B3 ( Niacine) 24mg (150% RDI*)
Vitamine B2 (Riboflavin) 2,1 mg (150% RDI*)
Vitamine B1 (Thiamine) 1,65 mg (150% RDI*)


Verpakking:

60 vegetarische capsules

Reviews Over Nataos Nattokinase NSK-SD 60 caps

  • (5)

Totaal Reviews (6)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.