Menu
Winkelwagentje
Flavoprost capsules Biodream
onze tip!

Flavoprost capsules Biodream

Vanaf €13,98
Excl. BTW: €12,83
Per stuk voor €21,51
2 stuks met 10% korting
4 stuks met 20% korting
6 stuks met 35% korting
 • Voorraad: In voorraad
 • SKU: BD4003
 • EAN: 8716431000046
 • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.

Biodream Flavoprost capsules.

Biodream Flavoprost is een product voor mannen van boven de 40 jaar. Zaagpalmblad, ook bekend als Serenoa repens of Sabal serrulatum, is het werkzame bestanddeel in Biodream Flavoprost. Lees er alles over!

Zaagpalmblad in Flavoprost.

Biodream Flavoprost heeft de eigenschappen van oudsher bekende kruiden gecombineerd met bewezen wetenschappelijke effecten van de mineralen zink en seleen. Het meest actieve bestanddeel in Flavoprost is zaagpalmblad.

Zaagpalmblad:

 • - Voor het behoud van de voortplantingsfunctie*
 • - Ondersteunt de blaasfunctie bij BPH (Benigne Prostaat Hyperplasie, een goedaardige vergroting van de prostaat)*

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Zaagpalmblad als supplement.

De zaagpalm, of Serenoa repens, is een dwergpalmboom die inheems is in de zuidoostelijke regio's van Noord-Amerika en vooral overvloedig voorkomt in Florida, Georgia, Cuba en de Bahama's. Hij groeit op zanderige grond en dankt zijn naam aan de scherpe, zaag-achtige tanden op de stengels waarmee de bladeren van de boom aan de stam vastzitten. De zaagpalmboom produceert donkere bessen die zaad bevatten.

De vrucht van de zaagpalm wordt al van oudsher door de Indianen gebruikt.

Soms worden de bessen in hun geheel gegeten of gedroogd en gebruikt om thee van te zetten. Het meest efficiënt is om gedroogde en gemalen zaagpalm in capsule- of tabletvorm te gebruiken. Zoals in Biodream Flavoprost, waar de eigenschappen van zaagpalmblad ook nog eens wordt versterkt met andere krachtige ingrediënten, zoals zink en seleen.

Wat doet de prostaat?

De prostaat is een kleine klier die deel uitmaakt van het mannelijk voortplantingssysteem. Het heeft ongeveer de vorm en grootte van een walnoot. Hij ligt onder de blaas en voor de endeldarm, en omsluit een deel van de urinebuis - de buis in de penis die urine uit de blaas transporteert. De prostaat helpt bij de aanmaak van een deel van de vloeistof in sperma, die sperma uit de testikels vervoert. Naarmate de leeftijd vordert, kan de prostaat groter worden. Dat is voor mannen een normaal onderdeel van het ouder worden. Tegen de tijd dat je 40 jaar bent, kan de prostaat van de grootte van een walnoot naar de grootte van een abrikoos zijn gegaan. Tegen de leeftijd van 60 kan de prostaat zo groot als een citroen zijn.

Veiligheid van Flavoprost

Zaagpalmblad wordt over het algemeen als veilig beschouwd. Toch kunnen kinderen, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen met bepaalde medische hormoon-gerelateerde aandoeningen zich beter onthouden van het gebruik van dit supplement. Raadplaag in dat geval eerst je arts.

Biodream Flavoprost - een supplement voor de prostaat

Biodream Flavoprost is geschikt voor iedere man boven de 40 jaar. Er wordt veel onderzoek gedaan naar de werking van zaagpalmblad, en de uitkomsten hiervan zijn veelbelovend.

Flavoprost capsules online bestellen

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen en de gratis verzending vanaf € 45,- (België vanaf € 80,-)
Bestel je je supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden!

Je gezonde leven begint vandaag.

Ingrediënten:

 • Soja concentraat
 • dwergpalm (Sabal serrulata)
 • HPMC (vegetarische capsule)
 • zinkgluconaat
 • L-seleniummethioninelycopeen.

Gebruik & dosering:
 2 capsules per dag, na de maaltijd innemen. Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd. Geschikt voor vegetariërs.

Belangrijke informatie:
Dit product is een voedingssupplement. Houd je aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.

Reviews Over Flavoprost capsules Biodream

 • (0)

Totaal Reviews (0)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.