Menu
Winkelwagentje
Soja Isoflavonen capsules Biodream

Soja Isoflavonen capsules Biodream

Vanaf €12,97
Excl. BTW: €11,90
Per stuk voor €19,95
2 stuks met 10% korting
4 stuks met 20% korting
6 stuks met 35% korting
 • Voorraad: In voorraad
 • SKU: BD3000
 • EAN: 8716431000015
 • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.

Biodream soja isoflavonen

Biodream Soja Isoflavonen bevat een unieke concentratie aan stoffen. Zo bevatten de capsules soja en Cimicifuga racemosa, ook wel zilverkaars genoemd, een kruid dat het vrouwelijke lichaam ondersteunt bij de menopauze*. Lees alles over dit supplement!

Wat zijn isoflavonen?

Isoflavonen vormen een specifieke groep moleculen die een zogenaamde fytochemische stof (dat is een natuurlijke plantaardige chemische stof) vormen, die wordt aangetroffen in voedingsmiddelen zoals peulvruchten, en kruiden zoals rode klaver. Ze worden voornamelijk geproduceerd door bepaalde bonen en peulvruchten. Biodream Soja Isoflavonen is 100% natuurlijk en bevat componenten uit niet-genetisch gemanipuleerde sojabonen.

Zilverkaars in Biodream Soja Isoflavonen

Naast de isoflavonen die worden gewonnen uit soja, bevat dit supplement voor de overgang ook zilverkaars. Van oudsher werd zilverkaars door inheemse stammen in Noord-Amerika gebruikt. Het wordt geclassificeerd als een koel, droog kruid met doordringende, bittere en zoete kwaliteiten. Deze kruidachtige vaste plant wordt ongeveer 2,5m hoog, heeft roomwitte, taps toelopende trossen van 30 tot 60cm lang, witte meeldraden, kleine kroon- en kelkblaadjes die afvallen wanneer de knoppen zich van onder naar boven openen. De bladeren zijn groen en scherp getand. Het kruid groeit voornamelijk in oostelijk Noord-Amerika en Canada, geeft de voorkeur aan schaduwrijke, vochtige bossen en wordt geoogst in de herfst. De wortelstok is hard, knoestig en bruin, horizontaal vertakkend, zo’n 2 tot 12 cm lang, 1 tot 2,5 cm dik. het is deze wortelstok die verwerkt wordt in supplementen.

Zilverkaars is in Biodream Soja Isoflavonen verwerkt vanwege de fijne eigenschappen:

 • Het helpt vrouwen omgaan met de kenmerkende verschijnselen van de overgang, zoals opvliegers, zweten, rusteloosheid en prikkelbaarheid*
 • Het draagt bij tot het behoud van een goede lymfatische doorstroming*

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Biodream Soja Isoflavonen is uniek

Bij Biodream wordt de grootste zorg besteed aan de samenstelling van alle supplementen. Ingrediënten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt om vegetarische capsules te maken.
Dit supplement:

 • Bevat een isoflavonenconcentraat op basis van de natuurlijke verhouding
 • Is verrijkt met zilverkaars

Bij Biodream Soja Isoflavonen betekent dit dat de isoflavonen worden gehaald uit sojabonen, zonder toevoegingen. Zuiver en effectief!

Wat is de overgang precies?

De term overgang - of menopauze - kan worden gebruikt om de veranderingen aan te duiden die het vrouwelijk lichaam doormaakt net vóór of net nadat je niet meer ongesteld wordt, en die het einde van de reproductieve jaren markeren.

Vrouwen worden geboren met al hun eicellen, die worden opgeslagen in de eierstokken. Deze eierstokken maken ook de hormonen oestrogeen en progesteron aan, die de menstruatie en het vrijkomen van eicellen (ovulatie) regelen. De menopauze treedt in wanneer de eierstokken niet langer elke maand een eicel vrijgeven en de menstruatie stopt. De overgang is een normaal onderdeel van het ouder worden, wanneer deze optreedt na de leeftijd van 40 jaar. De menopauze is een natuurlijk biologisch proces.

Bijwerkingen

Het gebruik van dit supplement wordt niet aangeraden aan zwangere en lacterende vrouwen, kinderen, patiënten met (een geschiedenis van) leveraandoeningen, patiënten die een behandeling ondergaan of hebben ondergaan voor borstkanker of andere hormoonafhankelijke tumoren en mensen die overgevoelig zijn voor de actieve bestanddelen van zilverkaars.

Biodream Soja Isoflavonen online bestellen

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen en de gratis verzending vanaf € 45,- (België vanaf € 80,-)
Bestel je je supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden!

Je gezonde leven begint vandaag.

INGREDIËNTEN:

 • Glycine max (L.) Merrill)
 • Isoflavonenconcentraat uit soja-melasse
 • vegetarische capsule (Hypromellose, titaniumdioxide)
 • zilverkaars (Cimicifuga racemosa (L.)

  anti-klontermiddellen:
  - siliciumdioxide
  - magnesiumstearaat.

SAMENSTELLING:

Isoflavonen bevat per 2 capsules:

(Glycine max (L.) Merrill)
Isoflavonenconcentraat uit soja-melasse
zilverkaars (Cimicifuga racemosa (L.)

Actieve bestanddelen:
- Saponinen 200 mg
- Isoflavonen 40 mg
- Bowman-Birk trypsin 12 mg.

GEBRUIK EN DOSERING:
 Dagelijks 2 capsules na de maaltijd innemen. Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd. Geschikt voor vegetariërs.

Belangrijke informatie:
Dit product is een voedingssupplement. Houd je aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.

Reviews Over Soja Isoflavonen capsules Biodream

 • (5)

Totaal Reviews (4)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.