Menu
Winkelwagentje

Boeken-NV

Brand: Boeken-NV
Gezond met CBD krijgt een vervolg in De geheime kracht van CBD. Vanuit haar eigen ervaring is Dyveke Kok onderzoek gaan doen naar de "geheime' kracht van CBD. Geheim, want ook al is dit middel in ons land beschikbaar als voedingssupplement, over de werking en effecten op je gezondheid mag zo goed..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
Brand: Boeken-NV
Wat is Cannabidiol, bij welke ziekten werkt het en hoe vind ik mijn juiste dosering? Met ruim 24 verschillende indicaties, uitgebreid advies over doseringen, informatie over verschillende manieren hoe Cannabidiol te gebruiken en extractie methoden, is dit uitgebreid naslagwerk een echte aanrader..
€25,26
Excl. BTW:€23,17
Brand: Boeken-NV
Eigenlijk zou iedereen, ziek of gezond, het verhaal achter de indiaanse kruidenthee moeten kennen. Want je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Lees dan het boek “Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden” geschreven door Paula Bakhuis. In 216 bladzijden lees je alles over de ges..
€13,51
Excl. BTW:€12,39
Brand: Boeken-NV
Paula Bakhuis geeft in dit boek tips en antwoorden op veel vragen rondom kanker en hoe jij hiermee om kunt gaan. Ieder mens en ieder ziekteproces is anders, dus iedereen zoekt zijn of haar eigen weg hierin. De communicatie bepaalt of je elkaar begrijpt en wat je voor elkaar kunt betekenen. Iedere..
€18,96
Excl. BTW:€17,39
Brand: Boeken-NV
Medicinale paddenstoelen worden al eeuwenlang veelvuldig toegepast in het Verre Oosten. Pas onlangs beginnen we hier ook te beseffen hoe krachtig sommige paddenstoelen zijn.Sinds 2001 is Peter van Ineveld al bezig met onderzoek naar deze bijzondere en krachtige verschijningen van Moeder Natuur. Als ..
€24,90
Excl. BTW:€22,84
Brand: Boeken-NV
een verhaal over darmflora, goede bacteriën & ontstekingsremmend voedsel. Food Pharmacy wordt "voorgeschreven" aan iedereen die gezonder wil leven door bewuster te eten. Het leuke hiervan is dat je "niet kunt overdoseren" In Food Pharmacy leggen foodnerds Lina Nertby Aurell en Mia Clase uit wat..
€21,99
Excl. BTW:€20,17
Brand: Boeken-NV
Helende Hennep Boek is in Nederland het meest bekende boek over het volksmedicijn mediwietolie. Helende Hennep is geschreven door Wernard Bruining van Stichting Mediwiet.Na het overweldigende succes van zijn eerste boek "Wietolie het ideale volksmedicijn" is er nu het boek Helende Hennep wat nog..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
1 - 7 van 7 (1 pagina's)