Menu
Winkelwagentje
Medicinale Paddenstoelen

Medicinale Paddenstoelen

€24,90
Excl. BTW: €22,84
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: 9789492995414
  • EAN: 9789492995414
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.

Medicinale paddenstoelen worden al eeuwenlang veelvuldig toegepast in het Verre Oosten.

Pas onlangs beginnen we hier ook te beseffen hoe krachtig sommige paddenstoelen zijn.

Sinds 2001 is Peter van Ineveld al bezig met onderzoek naar deze bijzondere en krachtige verschijningen van Moeder Natuur. Als Natuurgeneeskundig Therapeut heeft hij ondertussen veel ervaring op zak.
Om zijn ervaring met je te delen heeft hij een Nederlands boek over de kracht van medicinale paddenstoelen geschreven. Hierin geeft hij een compleet beeld over de werking en toepassing per paddenstoel. Alles is helder en wetenschappelijk onderbouwd. Een onmisbaar naslag voor iedereen die meer wil weten over paddenstoelen.

Medicinale paddenstoelen, De herontdekking van een oorspronkelijke geneeswijze.

Het Westen begint in te zien wat het Oosten al eeuwenlang weet: medicinale paddenstoelen zijn krach­tige ziektebestrijders. En dan niet alleen de oosterse varianten; ook het elfenbankje dat hier in de bossen voorkomt, kan worden toegepast bij de behandeling van aandoeningen zoals auto-immuunziekten, allergie­ën en kanker. Het gebruik van medicinale paddenstoe­len (de ‘mycotherapie’) kent dan ook een lange geschiedenis. In landen als China, Japan en Korea behoort de toepassing van medicinale paddenstoelen tot de reguliere behandelingen voor zowel psychische als somatische aandoeningen. In dit boek beschrijft de auteur de praktische werkzaamheid van diverse paddenstoelen, toegepast op een breed palet van kwalen. Hij werkt vanuit een holistisch perspectief, toetst zijn beschrijvingen en adviezen aan de hand van medische en wetenschappelijke bevindingen, en gaat altijd uit van de reguliere medische diagnose.

Taal: Nederlands

Auteur: Peter van Ineveld

ISBN: 978-94-92995414

Uitvoering: hardcover

Formaat: 12,5 x 20 cm

Omvang: ca. 176 pagina’s

Reviews Over Medicinale Paddenstoelen

  • (0)

Totaal Reviews (0)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.