Udo's Choice

Udo's Choice

Met Udo's Choice bieden wij een bijzonder assortiment omega 3 6 9 voedingssupplementen en Probiotica

Udo behaalde zijn B.Sc. in zoölogie met onderscheiding aan de universiteit van British Columbia en studeerde vervolgens af in de biochemie en genetica. In 1980 nam zijn leven plots een andere wending toen hij vergiftigd werd door pesticiden.

Daar de conventionele geneeskunde hem in de steek liet, besloot Dr. Erasmus dat hij zelf verantwoordelijk was voor zijn gezondheid. Daarom vestigde hij zijn aandacht op de voedingsleer.

Verschillende jaren van onderzoek resulteerden in zijn Canadese bestseller ‘Fats that heal, Fats that kill “ wat hem een doctoraat in de voedingsleer opleverde.

Vroeger werden oliën bewerkt met destructieve methodes waarbij alleen aandacht werd besteed aan het verlengen van de houdbaarheidstermijn, zonder oog te hebben voor het behoud van de voedingswaarde (kwaliteit) van de olie.

In 1983 begon Udo Erasmus zijn baanbrekend werk met het ontwikkelen van een technologie voor het persen en verpakken van verse oliën. Hierbij werden de drie belangrijkste factoren (licht, hitte en zuurstof) die gezonde oliën kunnen omzetten in giftige stoffen uitgesloten.