Menu
Winkelwagentje
Udos Choice Enzyme blend 60 caps.

Udo's Choice Enzyme blend 60 caps.

Vanaf €32,63
Excl. BTW: €17,96
Per stuk voor €43,51
2 stuks voor €39,15 stuk
4 stuks voor €36,97 stuk
6 stuks voor €32,62 per stuk
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: FMD7501
  • EAN: 061998013809
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.

Udo s Choice Digestive Enzymen zijn katalysatoren die voedingsmiddelen nutriënten afbreken tot basisbestanddelen, die door het organisme worden opgenomen en gebruikt bij de stofwisseling.

Udo’s Choice Enzyme Blend is beschikbaar in donkerbruine glazen potjes van 60 vegetarische capsules.

De plantaardige enzymen Udo’s Choice Enzyme Blend zijn rechtstreeks geput uit gewassen of geteeld in een plantaardig milieu zoals de planten en bomen waar de aspergillus zich graag in bevindt. Plantaardige enzymen hebben vaak een hogere pH-waarde dan dierlijke enzymen waardoor ze milder in gebruik zijn.

Udo’s Choice Enzyme Blend bevat een compleet spectrum van de enzymen: alfa-amylase, alfa-galactosidase, bromelaïne, protease (3.0, 4.5, 6.0), lactase, lipase en cellulase. De enzymen zijn voornamelijk aspergillus enzymen en worden volgens de standaardmethode van de Food Chemical Codex bereid. Deze codex hanteert ook een meetsysteem om de enzymsterkte te bepalen, zodat altijd een voldoende verbruik ervan kan worden gegarandeerd.

Internationale standaard voor enzymkracht.
Het vermogen van een enzym kan het best gemeten worden in termen van zijn enzymactiviteit. Metingen van het gewicht volstaan niet en kunnen misleidend zijn, aangezien er geen rechtstreekse relatie bestaat tussen het gewicht en de eenheden die actief zijn. Het is zelfs zo dat een enzym nog steeds een bepaald gewicht zal hebben,ook al werd het vernietigd en is het niet meer actief. Wanneer er een enzym met een laag vermogen gebruikt wordt, zal het gewicht hoger liggen,aangezien er meer enzymen nodig zijn om dezelfde activiteit te bereiken als een enzym met een hoger vermogen. De metingen die uitgevoerd werden op Ultimate Digestive Enzyme Blend tonen de activiteit van het enzym,zodat u kunt zien of ze actief zijn. Er moet eveneens opgemerkt worden dat de hoeveelheid vulmiddelen ook kan bijdragen tot de massa van een enzymrijk product,maar met het FCC-meetsysteem (Food Chemical Codex Units) is het gewicht van eender welk vulmiddel irrelevant. De internationaal erkende en goedgekeurde meetstandaard is de Food Chemical Codex Units. Het gebruik van de FCC-standaard is nochtans niet bij wet verplicht. Zij die de kracht van enzymen uitdrukken in andere eenheden dan de FCC-standaarden voeden de verwarring rond het onderwerp. Hierbij verhinderen ze de consument bij het vergelijken van het vermogen van enzymen van verschillende producten. Ultimate Digestive Enzyme Blend werd geproduceerd volgens de FCC-methode en gebruikt bijgevolg de FCC-standaard.

Aanbevolen dosis:

1 capsule aan het begin van elke maaltijd.
Bij een zware maaltijd een extra capsule innemen tijdens de maaltijd.
(3x1 per dag of 3x2 per dag)

Inhoud:

Elke verpakking bevat 60 vegetarische capsules.

Samenstelling:

*Elke vegetarische capsule van Udo's Choice Digestive Enzyme blend bevat een mengsel van plantaardige enzymen met een gewaarborgde activiteit:

Protease 4.5                30000 FCC HUT
Protease 3.0                      80 FCC SAP
Alfa-amylase                 5000 FCC DU
Lactase                          3000 FCC ALU
Protease 6.0                10000 FCC HUT
Alpha-galactosidase      400 FCC GalU
Bromelaïne               500000 FCC PU
Lipase                            1500 FCC LU
Cellulase                         275 FCC CU

Ingrediënten:

mengsel van plantaardige enzymen, vegetarische capsule (Hypromellose), anti-klontermiddelen (maltodextrine, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat).

BELANGRIJKE INFORMATIE

Dit product is een voedingssupplement. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.

Reviews Over Udo's Choice Enzyme blend 60 caps.

  • (5)

Totaal Reviews (5)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.