Menu
Winkelwagentje
Udo s Choice Advanced Adults Blend

Udo s Choice Advanced Adults Blend

Vanaf €24,60
Excl. BTW: €22,57
Per stuk voor €32,80
2 stuks voor €29,52 stuk
4 stuks voor €27,88 stuk
6 stuks voor €24,60 stuk
 • Voorraad: In voorraad
 • SKU: FMD7841
 • EAN: 061998019443
 • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.

Udo’s Choice Advanced Adult blend microbiotica 30 caps.

Udo’s Choice® Advanced Adult’s Blend is een probioticum speciaal ontwikkeld voor senioren. Het bevat 34 miljard levensvatbare lactobacteriën en een hoog gehalte aan Bifidobacteriën. Deze samenstelling is uitstekend geschikt als probiotica voor senioren ouder dan 55 jaar. De bacteriën in de capsules bereiken de darmen levend.

Probiotica.

Probiotica - ook wel microbiotica genoemd - zijn levende micro-organismen die van nature voorkomen in gefermenteerde voedingsproducten, met name zuivel. We kunnen deze bacteriën aanvullen met supplementen. Levende bacteriën als in probiotica maken onderdeel uit van de darmflora, en daarmee van ons spijsverteringsstelsel. Meestal hebben we het over bacteriën, maar er worden ook gezondheidseffecten toegeschreven aan bepaalde gisten. Er wordt veel onderzoek gedaan naar het effect van deze levende bacteriën op de gezondheid.

Probiotica voor senioren.

Een capsule bevat 7 specifieke bacteriestammen met 34 miljard levensvatbare micro-organismen, en is speciaal ontwikkeld als probiotica voor senioren. Udo’s Choice Advanced Adult Blend Microbiotica is een voedingssupplement met lactobacteriën en een hoog gehalte aan Bifidobacteriën speciaal voor 55-plussers, of volwassenen die op zoek zijn naar een aanvulling van Bifido bacteriën.

Goede bacteriën helpen onze spijsvertering.

Bacteriën zijn belangrijk voor onze spijsvertering. In het menselijk maag-darmkanaal zijn een enorm aantal bacteriën aanwezig, in totaal ongeveer 100 biljoen. Deze darmbacteriën kunnen onderverdeeld worden in nuttige en schadelijke bacteriën. Uiteraard werkt onze spijsvertering het beste wanneer ze keurig met elkaar in balans zijn. Dat is dan ook de beste situatie.

Deze goede bacteriën - ook wel ‘darm microbiotica’ genoemd, helpen ons bijvoorbeeld bij:

 • Onze energiehuishouding
 • De werking van het immuunsysteem
 • Functioneren van het spijsverteringsstelsel
 • Hersenfuncties

Ontwikkeling van darmflora.

Darmflora of darm microbioom is het geheel van micro-organismen dat zich in het maag-darmstelsel bevindt. Iedereen heeft een unieke darmflora. In de menselijke darmen komen ruim 1000 verschillende soorten bacteriën voor. En ieder mens draagt en andere selectie van deze bacteriën bij zich in zijn of haar darmstelsel. Deze bacteriën helpen bij de spijsvertering: ze breken bijvoorbeeld plantaardige vezels af, waardoor stoffen vrijkomen die de darmcellen voeden. Hiermee versterken ze ons immuunsysteem. In onze jonge jaren is onze darmflora enorm in ontwikkeling. Een pasgeboren baby heeft al een eigen darmflora. Deze ontwikkelt zich doorlopend, ook wanneer we ouder worden. Een gezonde darmflora draagt dan bij aan een algehele goede gezondheid.

Evenwicht in onze darmen.

Wanneer de balans in onze darmen verstoord raakt, zijn de goede bacteriën niet meer in evenwicht met de schadelijke. De darmflora is niet meer gezond. Dit kan vele oorzaken hebben. Antibiotica bijvoorbeeld, zijn gericht op het verwijderen van bacteriën uit ons lichaam. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen schadelijk en goede bacteriën. Antibiotica kunnen ons lichaam ook ongemerkt binnenkomen, bijvoorbeeld via vlees. Klachten die kunnen optreden bij een darmflora die uit evenwicht is, zijn buikpijn, diarree, verstopping of obstipatie, of een opgeblazen gevoel.

Spijsvertering en darmflora bij senioren.

Net zoals andere spieren, worden ook de spieren en organen die betrokken zijn bij de spijsvertering minder sterk naarmate we ouder worden. Maar dat is niet de enige oorzaak van minder efficiënte darmwerking. Ouderen gebruiken ook vaker medicijnen en bewegen minder. Daarnaast kunnen een verminderde weerstand en dehydratatie ook een rol spelen. Ons lichaam bevat bij het ouder worden sowieso al minder vocht. Daarnaast neemt ook het dorstgevoel af. Wanneer we ouder worden, gemiddeld vanaf 55 jaar, verandert de samenstelling van de darmflora. Over het algemeen daalt dan de hoeveelheid bifidobacteriën, waardoor er ruimte ontstaat voor ongunstige bacteriën en schimmels.

Probiotica in voeding.

Er zijn verschillende voedingsmiddelen die natuurlijke probiotica bevatten. Veelal gaat het om gefermenteerde voeding, of zuivel.
Enkele voorbeelden van voeding met natuurlijke melkzuurbacteriën:

 • Zuivel zoals: yoghurt, kefir en karnemelk.
 • Rauwmelkse kaas zoals: brie, roquefort en gorgonzola.
 • Bier.
 • Wijn.
 • Salami.
 • Gefermenteerde sojaproducten zoals: misosoep en tempeh.
 • Zuurdesembrood.
 • Gefermenteerde groenten zoals: augurken en kimchi.
In het geval van voedingsmiddelen worden de meeste van die goede bacteriën al afgebroken in onze maag, en bereiken ze de darmen niet levend. In capsulevorm lukt dat wel. De capsules van Udo’s Choice zijn daarvoor optimaal ingericht, en de aanwezige bacteriestammen bereiken de darmen levend.

Levende bacteriën in probiotica.

Je hebt de garantie dat op tijdstip van productie elke vegetarische capsule van Udo’s Choice Advanced Adult Blend minstens 34 miljard levensvatbare micro-organismen of 68 miljard per gemiddelde dagdosering bevat met de ideale verhouding. De capsules zijn speciaal samengesteld voor senioren vanaf 55 jaar. De bacteriën in deze capsules bereiken de darmen levend.

Hoe lang is de probiotica voor senioren te gebruiken?

Probiotica wordt door veel mensen als kuur gebruikt, bijvoorbeeld tijdens of na het nemen van antibiotica. Omdat het even duurt voordat de balans blijvend hersteld is, is inname gedurende een periode van minstens enkele weken, maar beter nog enkele maanden aan te raden. Onze capsules kunnen dagelijks worden gebruikt. We raden aan om 1 tot 3 capsules te nemen, op een volle maag.

Udo’s Choice Advanced Adult blend probiotica.

Dit supplement in capsulevorm bevat bifidobacterien, en een hoog percentage aan lactobacteriën (melkzuurbacteriën). Een capsule bevat 7 specifieke bacteriestammen met 34 miljard levensvatbare micro-organismen en is speciaal ontwikkeld voor senioren. Ons supplement is dagelijks te gebruiken. Uiteraard raden we aan om Udo’s Choice capsules te gebruiken als aanvulling op een goed voedingspatroon, en niet ter vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding.

Samenstelling:

*Je hebt de garantie dat op tijdstip van productie elke vegetarische capsule van Udo's Choice Advanced Adult Blend minstens 34 miljard levensvatbare micro-organismen of 68 miljard per gemiddelde dagdosering bevat met de volgende verhouding:

Lactobacillus casei . . . . . . . . . . . . 30 %
Lactobacillus rhamnosus . . . . . . .20 %
Lactobacillus acidophilus. . . . . . .10 %
Lactobacillus plantarum. . . . . . . 10 %
Bifidobacterium bifidum. . . . . . . 10 %
Bifidobacterium breve . . . . . . . . . 10 %
Bifidobacterium longum. . . . . . . .10 %


Van Udo's Choice is er een breed aanbod aan verschillende probiotica, alleen ontwikkeld voor een specifieke doelgroep.

Aanbevolen dosering:

Neem 1 tot 3 capsule(s) per dag in op een volle maag.

Ingrediënten:

Anti-klontermiddel (aardappelzetmeel), mengsel van levensvatbare micro-organismen*, vegetarische capsule (hypromellose), antioxidant (L-ascorbinezuur), anti-klontermiddelen (stearinezuur, silicium dioxide). Gegarandeerd minimum 25 miljard levensvatbare cellen op vervaldatum. Kan sporen van melkpoeder, wei en sojalecithine bevatten.

Inhoud:

Udo’s Choice Advanced Adult’s Blend Microbiotica wordt aangeboden in donkerbruine glazen potjes met 30 vegetarische capsules.

Bewaring:

In de koelkast bewaren. Hoewel koeling een maximale potentie en stabiliteit verzekert, kan Advanced Adult Blend gedurende korte periodes ongekoeld worden bewaard, wat het geschikt maakt om mee te nemen op reis. Advanced Adult Blend mag worden ingevroren.

Belangrijke informatie:

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. 
Hou je aan de aanbevolen dosering.  Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.

Reviews Over Udo s Choice Advanced Adults Blend

 • (4.83)

Totaal Reviews (6)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.