Menu
Winkelwagentje

Kattenklauw supplementen

Kattenklauw (Uncaria tomentosa), ook wel aangeboden onder de Engelse naam cat’s claw, is een klimplant die inheems is in regenwouden van Midden- en Zuid-Amerika. De plant staat bekend om zijn karakteristieke klauwachtige doornen die lijken op de klauwen van een kat. Daar komt de naam dan ook vandaan. Lees alles over kattenklauw supplementen en hoe je ze eenvoudig kunt bestellen.
APB Kattenklauw - CatsClaw capsules Kattenklauw (Uncaria tomentosa), ook wel aangeboden onder de Engelse naam cat’s claw, is een klimplant die inheems is in regenwouden van Midden- en Zuid-Amerika. De plant staat bekend om zijn karakteristieke klauwachtige doornen die lijken op de klauwen van een ..
€21,45 €24,95
Excl. BTW:€19,68
Merk: Nataos
Nataos Cats claw pure 550 mg. Nieuwe verpakking! In plaats van 500mg zit er nu 550mg pure Cat's Claw in elke vegetarische capsule. De verpakking is daarom aangepast van 100 capsules naar 90 capsules. Cat's claw - kattenklauw - is een tropische plantensoort die de basis vormt van Nataos Cats Cl..
€15,98 €17,95
Excl. BTW:€14,66
1 - 2 van 2 (1 pagina's)

Wat is kattenklauw en hoe zit het met de werkzame stoffen?

De kattenklauw plant doet het vooral goed in de tropische regenwouden van Midden- en Zuid-Amerika, waar het warme klimaat en de vochtige omgeving gunstig zijn voor zijn groei. De plant heeft een lange geschiedenis in de traditionele volksgeneeskunde van inheemse volkeren in Zuid-Amerika. Het gebruik ervan varieert, van rituele en spirituele praktijken tot praktische toepassingen.

Kattenklauw heeft hartvormige bladeren en kan zich om bomen wikkelen terwijl het omhoog klimt. De doornen op de stengels lijken op klauwen, die de plant zijn naam geven. De plant heeft mooie, gele bloemen.

Kattenklauw bevat alkaloïden. Alkaloïden zijn natuurlijke organische verbindingen die vaak voorkomen in planten. Ze staan bekend om hun complexe chemische structuren en hebben veel biologische activiteit. In planten helpen ze bijvoorbeeld vaak bij de groei. Sommige alkaloïden hebben medicinale en therapeutische toepassingen.

Kattenklauw supplementen

Het is de binnenbast van de kattenklauw plant die traditioneel wordt gebruikt, ook bij de productie van supplementen. De binnenbast verwijst naar het zachte, vezelige weefsel dat zich onder de buitenste schors van een boom of plant bevindt.

Die binnenbast wordt gedroogd en daarmee worden supplementen gemaakt. De kattenklauw capsules van APB zijn daar een goed voorbeeld van.

Waarom is kattenklauw goed voor je?

In de tropische gebieden van het Amerikaanse continent weten ze het al honderden jaren: kattenklauw heeft een aantal fijne eigenschappen:

  • Het heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
  • Kattenklauw helpt gewrichten soepel te houden

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Supplementen zijn een aanvulling op goede voeding en een gevarieerd dieet. Ze dienen nooit ter vervanging hiervan.

Catsclaw supplementen online bestellen

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen. Bestel je je supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden! Je gezonde leven begint vandaag.

Op de volgende pagina lees je alles over Kleefkruid