Menu
Winkelwagentje
Nataos Cats claw pure 550 mg

Nataos Cats claw pure 550 mg

€15,98
€17,95
Excl. BTW: €14,66
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: NAOJ118
  • EAN: 5425018280223
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.

Nataos Cats claw pure 550 mg.

Nieuwe verpakking! In plaats van 500mg zit er nu 550mg pure Cat's Claw in elke vegetarische capsule. De verpakking is daarom aangepast van 100 capsules naar 90 capsules. Cat's claw - kattenklauw - is een tropische plantensoort die de basis vormt van Nataos Cats Claw capsules. Lees wat dit supplement precies is en wat het kan doen voor jouw gezondheid.

Wat is cat's claw?

Cat's claw (Latijnse namen Uncaria tomentosa of Uncaria guianensis), ook wel kattenklauw is een tropische, houtachtige liaan die wel 30 meter hoog kan worden. De plant komt vooral voor in het regenwoud van de Amazone en in andere tropische gebieden van Zuid- en Centraal-Amerika. De schors en de wortel worden in Zuid-Amerika al eeuwenlang gebruikt als traditioneel geneesmiddel voor vele aandoeningen. De naam komt van de uitstekende doornen, die lijken op de klauwen van een kat.

Cat's claw als voedingssupplement.

Het gebruik van kattenklauw gaat al meer dan 2.000 jaar terug. De inheemse bevolking van Zuid- en Centraal-Amerika gebruikte het om ziektes af te weren. Tegenwoordig wordt kattenklauw wereldwijd ingezet als voedingssupplement. Cat's claw supplementen kunnen worden ingenomen in de vorm van een vloeibaar extract, capsule, poeder of thee.

Waarom is cat's claw goed voor je?

De inheemse bevolking van de Amerika's wisten het al: kattenklauw heeft een aantal fijne eigenschappen. Het:

  • Ondersteunt de natuurlijke afweer van het lichaam*
  • Ondersteunt het immuunsysteem*
  • Voor het behoud van soepele gewrichten*

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Mogelijke bijwerkingen van kattenklauw.

Het hoge tanninegehalte in kattenklauw kan bij grote hoeveelheden bijwerkingen veroorzaken, zoals misselijkheid, maagklachten en diarree. Over het algemeen wordt geadviseerd dat de volgende groepen mensen kattenklauw vermijden of beperken:

  • Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Cat's claw wordt niet als veilig beschouwd om in te nemen tijdens zwangerschap of borstvoeding, vanwege een gebrek aan veiligheidsinformatie.
  • Mensen met bepaalde medische aandoeningen. Mensen met bloedingsstoornissen, auto-immuunziekten, nieraandoeningen, leukemie, bloeddrukproblemen of mensen die in afwachting zijn van een operatie dienen cat's claw te vermijden. Vraag je arts om advies.

Over Nataos.

Nataos is onderdeel van Ojibwa/De Roeck. De Nataos lijn bevat uitsluitend zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes. Er wordt altijd gebruik gemaakt van de beste grondstoffen, gewonnen over de hele wereld. Hierdoor hebben de supplementen de grootste zuiverheid en zijn ze maximaal biologische beschikbaarheid voor het lichaam. De filosofie van Nataos is dat er geen compromis voor de gezondheid gemaakt hoeft te worden. Dat is natuurlijk helemaal waar!

Nataos Cats Claw supplementen online kopen.

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen en de gratis verzending vanaf € 45,- (België vanaf € 80,-)
Bestel je je supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden!

Je gezonde leven begint vandaag.

Ingrediënten:

Kattenklauw, vegetarische capsule.

Samenstelling:

Cat's Claw Pure van Nataos bevat per 2 capsules:

(Uncaria tomentosa) kattenklauw 1100 mg.
Dit product bevat 100% pure alkaloïdrijke Cat's Claw, zonder toevoeging van andere vul-of bindmiddelen.

Dosering:

2 maal daags 2 capsules innemen

Verpakking:

90 vegetarische capsules van 550mg

Reviews Over Nataos Cats claw pure 550 mg

  • (5)

Totaal Reviews (10)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.