Bij Natuurvoordeel altijd voordelig!

Je hoeft niet ziek te zijn

Parole Publishing
9789080394810
    Levertijd : Op voorraad. Bestel op werkdagen voor 15:00 wij versturen dan dezelfde dag.
Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer informatie


In dit boek zijn voor het eerst alle feiten over de ontgiftende thee van de Ojibwa indianen door Paula Bakhuis helder in beeld gebracht.

Unieke gesigneerde versie!

Eigenlijk zou iedereen, ziek of gezond, het verhaal achter de indiaanse kruidenthee moeten kennen. Want je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.

Lees dan het boek “Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden” geschreven door Paula Bakhuis.

In 216 bladzijden lees je alles over de geschiedenis, de ingrediënten en de werking van de kruidenthee van de Ojibwa Indianen.

“Als er een niet-toxische kruidenthee bestaat waarmee duizenden mensen van kanker zijn genezen, waarom weten we dat dan niet?”

Op zoek naar het antwoord op die vraag, onderzocht freelance journalist Paula Bakhuis het reeds 100 jaar oude verhaal achter het bijzondere kruidenmengsel van de Ojibwa-indianen. Ervaringen met de kruidenthee wijzen erop, dat deze een geneeskrachtige werking heeft die mening arts versteld doet staan. De resultaten variëren van beter slapen en meer energie tot spectaculaire genezingen van tumoren.

Paula Bakhuis auteur Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

Deze werking is nu ook op vele punten wetenschappelijk aangetoond. Zo blijkt de thee onder meer: een sterke antioxidant; een krachtige stimulans voor het immuunsysteem; de bijwerkingen van chemotherapie en bestraling te verminderen; bij te dragen aan een betere slaap en meer energie; pijn te verlichten.

Uitgever: Parole Publishing
Schrijver: Paula Bakuis
ISBN: 978-9080-394810