Menu
Winkelwagentje
Nataos MSM Pure 1000mg

Nataos MSM Pure 1000mg

€22,96
Excl. BTW: €21,06
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: NAOJ21
  • EAN: 5425018281183
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.

Nataos MSM Pure 1000mg capsules.

Methylsulfonylmethaan - beter bekend als MSM - is een supplement dat wereldwijd veel gebruikt wordt. En dat is niet voor niets. Lees alles over de MSM capsules van Nataos!

Wat is MSM?

MSM is een zwavelhoudende verbinding die van nature voorkomt in planten, dieren en mensen. Het kan ook in een laboratorium worden gemaakt. MSM is een natuurlijke verbinding die het mineraal zwavel bevat. Het zit in kleine hoeveelheden in vers fruit en groenten, thee, koffie, vlees en zuivelproducten en granen. Natuurlijke MSM wordt aangetroffen in vers, rauw voedsel. In supplementen wordt MSM in andre vorm gebruikt: een sterk geconcentreerd wit, kristallijn poeder dat meestal tot 34% zwavel bevat.

Wat doet MSM in het lichaam?

De eigenschappen van MSM zijn mogelijk te danken aan het hoge zwavelgehalte. MSM wordt snel door het lichaam opgenomen, zodat het direct aan het werk gezet kan worden. Ook verliest MSM zijn werking niet als je de supplementen lange tijd achter elkaar gebruikt. Bij veel andere natuurproducten is dat wel zo. MSM staat bekend om flink wat gezondheidsvoordelen, waar nog veel wetenschappelijk onderzoek gedaan wordt. Totdat die onderzoeken zijn goedgekeurd door de Europese Commissie, mogen we geen uitspraken doen over de gezondheidseffecten van MSM.

MSM supplementen.

MSM is een enorm populair supplement. Het wordt ook vaak in gecombineerde supplementen gebruikt, vooral in combinatie met glucosamine of chondroïtine in gewrichtssupplementen. Het is verkrijgbaar in poedervorm of in capsules, zoals de hoogwaardige Nataos MSM Pure 1000 mg. Deze bevatten per capsule een hoge concentratie MSM (1000 mg), die ook nog eens snel door het lichaam wordt opgenomen. De capsules zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. De ingrediënten zijn daarnaast biologisch.

Zwavel in MSM.

MSM wordt gevormd met dimethylsulfoxide (DMSO), een organische vorm van zwavel die ook als voedingssupplement wordt gebruikt. Hoewel MSM wel het element zwavel bevat (tot 34%), is het niet hetzelfde als zwavel of anorganische sulfiden, sulfieten en sulfaten. Deze organische zwavel in MSM is meestal niet de vorm waarvoor mensen allergisch zijn.

Zwavel is het op twee na meest voorkomende mineraal in je lichaam. Het is ook aanwezig in thiamine (vitamine B-1) en biotine (vitamine H). Daarnaast vind je het in methionine en cysteïne, twee van de aminozuren die je lichaam gebruikt om eiwitten te maken. Beide aminozuren zijn bijvoorbeeld volop aanwezig in je huid, haar en nagels.

Aminozuren methionine en cysteïne.

De twee aminozuren die zwavel bevatten zijn methionine en cysteïne. Methionine is een essentieel aminozuur dat niet door je lichaam kan worden gesynthetiseerd en moet worden geconsumeerd uit bronnen op basis van eiwit. Cysteïne, aan de andere kant, is een niet-essentieel aminozuur en wordt door je lichaam gesynthetiseerd. Je hoeft het niet direct te consumeren, maar je moet wel zwavel consumeren in vormen die kunnen worden gebruikt om deze verbinding te produceren.

Over Nataos.

Nataos is onderdeel van Ojibwa/De Roeck. De Nataos lijn bevat uitsluitend zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes. Er wordt altijd gebruik gemaakt van de beste grondstoffen, gewonnen over de hele wereld. Hierdoor hebben de supplementen de grootste zuiverheid en zijn ze maximaal biologische beschikbaarheid voor het lichaam. De filosofie van Nataos is dat er geen compromis voor de gezondheid gemaakt hoeft te worden. Dat is natuurlijk helemaal waar!

Nataos MSM Pure kopen.

Bij Natuurvoordeel koop je de mooie producten van Nataos snel en gemakkelijk online. Zo heb je de MSM capsules snel in huis! Heb je vragen over de Nataos MSM capsules, over het product of een bestelling? Neem gerust contact met ons op.

Samenstelling:

MSM Pure bevat per vegetarische capsule:
_________________________________________________
MSM (Methylsulfonylmethaan)         1000 mg
_________________________________________________
Ingrediënten:
MSM (Methylsulfonylmethaan),
HPMC (Vegetarische capsule),
silicium dioxide (anti-klontermiddel)
____________________________________________

Verpakking:

90 vegetarische capsules

Reviews Over Nataos MSM Pure 1000mg

  • (0)

Totaal Reviews (0)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.


Gerelateerde artikelen