Menu
Winkelwagentje
Nataos Resveratrol posome capsules
onze tip! 15 % korting

Nataos Resveratrol posome capsules

€36,12
€42,50
Excl. BTW: €33,14
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: NAOJ196
  • EAN: 5425018280728
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.

Nataos Resveratrol capsules.

Resveratrol is een bekende stof. Er werd ooit beweerd dat rode wijn goed voor je is, en resveratrol zou daar de reden van zijn. De werkelijke werking van deze stof - en de dosering ervan - ligt iets genuanceerder. Nataos resveratrol is een sterk resveratrol supplement, waarbij de werkzame stof goed opneembaar is door ons lichaam.

Nataos resveratrol.

Nataos resveratrol is een supplement waarbij de werkzame stof gewonnen wordt uit de belangrijkste natuurlijke bron van resveratrol: Japanse duizendknoop. Dat wordt daarnaast aangevuld met druivenpit en organisch gebonden selenium.

Wat doet resveratrol in ons lichaam?

Het werd een tijdje gezien als het wondermiddel in Frankrijk. Daar wordt namelijk relatief veel wijn gedronken, terwijl er in verhouding minder hart- en vaatziekten zouden zijn. Of dat door resveratrol komt, staat niet vast. Wat we wel weten over resveratrol: Resveratrol heeft een gunstige werking op het hart*.

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Naast resveratrol bevatten de Nataos Resveratrol supplementen ook selenium.

Selenium:

  • Heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
  • Houdt je haar en nagels sterk
  • Is een antioxidant
  • Levert een bijdrage aan de productie van hormonen door de schildklier

Wat is resveratrol precies?

Resveratrol is een natuurlijke verbinding die voorkomt in de schil van rode druiven, Japanse duizendknoop (polygonum cuspidatum), pinda's, bosbessen en sommige andere bessen.

Japanse duizendknoop draagt bij tot een normale spijsvertering* en is een antioxidant*

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Resveratrol supplementen.

De Japanse duizendknoop is meestal de basis van resveratrol supplementen. Deze plant bevat de hoogste natuurlijke concentraties - ook ten opzichte van bijvoorbeeld druivenschillen en dus ook rode wijn. Bovendien is het de best opneembare soort resveratrol. Dit is namelijk van nature niet altijd goed opneembaar door het lichaam. Om de resveratrol in supplementen nog beter opneembaar te maken, ondergaat het een proces dat micronisatie wordt genoemd. Dit vermindert de gemiddelde deeltjesgrootte van een verbinding aanzienlijk en verhoogt de absorptie van alle goede stoffen. Zo is het nemen van resveratrol in supplementvorm enorm effectief.

Hoe werkt een antioxidant?

Antioxidanten zijn moleculen die vrije radicalen in je lichaam bestrijden.

Vrije radicalen zijn instabiele moleculen die het lichaam produceert als reactie op omgevingsstress en andere druk. Deze verbindingen kunnen schade veroorzaken als het niveau ervan in ons lichaam te hoog wordt. Als het lichaam vrije radicalen niet efficiënt kan verwerken en verwijderen, kan oxidatieve stress ontstaan. 
Je lichaam heeft zijn eigen antioxidant verdediging om vrije radicalen onder controle te houden. De huishouding van antioxidanten in het lichaam kan verstoord raken, vooral wanneer je veel blootgesteld wordt aan vrije radicalen. Dat kan zijn in bijvoorbeeld make-up, alcohol, medicijngebruik, verontreinigde lucht, roken, en vooral stress. Dan kunnen supplementen een goed idee zijn.

Antioxidanten zitten ook in voeding, vooral in fruit, groenten en andere plantaardige, volwaardige voeding. Verschillende vitaminen, zoals vitamine E en C, zijn effectieve antioxidanten.

Dit is de Japanse duizendknoop.

Japanse duizendknoop is een snelgroeiende en sterke vaste plant, met lange, dichte eenjarige stengels. De stengel wordt elk jaar vernieuwd vanuit de stevige, diep doordringende wortelstokken (kruipende ondergrondse stengels). In het voorjaar ontspruiten op de grond roodpaarse vlezige scheuten uit knalroze knoppen. Deze groeien snel en vormen in de zomer dichte rijen hoge bamboe-achtige stengels, die tot 2 meter hoog kunnen worden. Deze stengels hebben karakteristieke paarse vlekken, en produceren takken vanuit knopen langs de lengte.
De bladeren zijn hartvormig, tot 14 cm lang en worden afwisselend (in een zigzagpatroon) langs de stengels gedragen. De stengels sterven in de winter af tot op de grond, maar de droge stengels blijven nog enkele maanden of langer staan. De crèmewitte bloemenpluimen die in de nazomer en vroege herfst verschijnen, kunnen tot 15 cm lang worden. De stengels van Japanse duizendknoop planten zijn eetbaar, en dit is ook het gedeelte dat resveratrol bevat.

Over Nataos.

Nataos is onderdeel van het Belgische Ojibwa/De Roeck. De Nataos lijn bevat uitsluitend zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes. Er wordt altijd gebruik gemaakt van de beste grondstoffen, gewonnen over de hele wereld. Hierdoor hebben de supplementen de grootste zuiverheid en zijn ze maximaal biologische beschikbaarheid voor het lichaam. De filosofie van Nataos is dat er geen compromis voor de gezondheid gemaakt hoeft te worden. Dat is natuurlijk helemaal waar!

Resveratrol supplement online kopen.

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen en de gratis verzending vanaf € 45,- (België vanaf € 80,-)
Bestel je je supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden!

Je gezonde leven begint vandaag.

Samenstelling:
Resveratrol-posome bevat per aanbevolen dosering:
_________________________________________________________________________________
Resveratrolmix (Polygonum cuspidatum Siebold et Zucc), 
Japanse duizendknoop fytosoom* en gefermenteerde Resveratrol
met een minimum aan Trans-Resveratrol van:                    360 mg
_________________________________________________________________________________
Quercitine dihydraat                                                              100 mg
__________________________________________________________________________________
wijnstok fytosoom (Vitis venifera)
__________________________________________________________________________________
L-selenomethionine1                                         82,50 μg 150% RI**
__________________________________________________________________________________
Ingrediënten:

Resveratrolmix (Polygonum cuspidatum Siebold et Zucc),
Japanse duizendknoop fytosoom* en gefermenteerde Resveratrol
HPMC (Vegetarische capsule), Quercitine dihydraat, wijnstok fytosoom
(Vitis venifera), L-selenomethionine1
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________
*Extract dat gebonden is aan fosfatidylcholine , ** Referentie-innames

Dosering:

Neem 1 tot 2 capsules per dag.

Verpakking:

60 vegetarische capsules

Reviews Over Nataos Resveratrol posome capsules

  • (4.92)

Totaal Reviews (12)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.


Gerelateerde artikelen