Menu
Winkelwagentje
Nataos Immuno Superior AHCC 500mg 90 caps.
15 % korting

Nataos Immuno Superior AHCC 500mg 90 caps.

€72,21
€84,95
Excl. BTW: €66,25
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: NAOJ376
  • EAN: 5425018281367
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.

Nataos Immuno Superior AHCC capsules.

Ons immuunsysteem houdt indringers als bacteriën en virussen buiten ons lichaam. Weten ze ons toch te bereiken, dan hebben we antistoffen of we maken ze aan. Hiermee blijven we in goede gezondheid. Daarom moeten we ons immuunsysteem zo goed mogelijk ondersteunen.

Wat is Nataos Immuno Superior AHCC?

In 1984 ontdekten Japanse wetenschappers een speciaal bestanddeel van paddenstoelen: AHCC. AHCC zijn chemische stoffen die afkomstig zijn van schimmels, zoals shiitake paddenstoelen. Het wordt al eeuwen gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. AHCC wordt geproduceerd uit de mycelia van shiitake. Mycelia is de wortel-achtige structuur van een schimmel bestaande uit een hoop vertakte, draadvormige schimmeldraden. Immuno Superior AHCC bevat een hoge concentratie van dit organische, actieve bestanddeel. Immuno Superior bevat naast AHCC ook andere polysacchariden en glycoproteïnen uit de Shiitake paddenstoel.

Shiitake paddenstoelen.

Shiitake paddenstoelen horen bij de populairste paddenstoelen ter wereld. Ze worden gewaardeerd om hun volle, hartige smaak en hun diverse gezondheidsvoordelen. Shiitake zijn eetbare paddenstoelen die oorspronkelijk uit Oost-Azië komen.
Ze zijn geelbruin tot donkerbruin, met een hoed die tussen 5 en 10 cm groot wordt. Hoewel ze meestal als groenten worden gegeten, zijn shiitakes schimmels die van nature groeien op rottende hardhouten bomen. Ongeveer 83% van de shiitake wordt geteeld in Japan, ook de Verenigde Staten, Canada, Singapore en China produceren ze.
Je vindt ze vers, gedroogd of in diverse voedingssupplementen, zoals Nataos Immuno Superior AHCC.

Hoe werkt ons immuunsysteem?

Het immuunsysteem beschermt het lichaam tegen indringers van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan ziektekiemen zoals bacteriën, virussen en schimmels, en toxines (chemische stoffen die door microben worden gemaakt). Het immuunsysteem is een ingewikkeld netwerk van organen, cellen en eiwitten dat het lichaam verdedigt tegen infecties en tegelijkertijd de lichaamseigen cellen beschermt.

Het immuunsysteem onthoudt elke kiem (microbe) die het heeft overwonnen, zodat het de microbe snel kan herkennen en vernietigen als deze opnieuw het lichaam binnendringt. Zo voorkomt ons immuunsysteem dat we ziek worden. Worden we toch ziek, dan heeft ons lichaam in elk geval antistoffen paraat voor de volgende 'aanval'.

Over Nataos.

Nataos is onderdeel van Ojibwa/De Roeck. De Nataos lijn bevat uitsluitend zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes. Er wordt altijd gebruik gemaakt van de beste grondstoffen, gewonnen over de hele wereld. Hierdoor hebben de supplementen de grootste zuiverheid en zijn ze maximaal biologische beschikbaarheid voor het lichaam. De filosofie van Nataos is dat er geen compromis voor de gezondheid gemaakt hoeft te worden. Dat is natuurlijk helemaal waar!

Nataos Immuno Superior AHCC kopen.

Bij Natuurvoordeel koop je de mooie producten van Nataos snel en gemakkelijk online. Zo heb je de Immuno Superior capsules snel in huis! Heb je vragen over de Nataos Immuno Superior AHCC capsules, over het product of een bestelling? Neem gerust contact met ons op.

Samenstelling:

Immuno Superior AHCC bevat per 2 capsules:

_____________________________________________________________________________________________________

AHCC Myceliumbereiding van Shiitake (Lentinula edodes) 1000 mg, Liposomaal* selenium (sodium selenite) 35 ug * Gebonden aan sucrose-esters van vetzuren en zonnebloemlecithine.

Immunomax capsules bevatten als organisch actief bestanddeel AHCC met polyscchariden en glycoproteïnen.

____________________________________________________________________________________________________

Ingrediënten:

Myceliumbereiding van Shiitake (Lentinula edodes), microkristallijne cellulose (anti-klontermiddel), rijstzetmeel, vegetarische capsule.

Verpakking:

90 capsules in blister verpakking.
Ook verkrijgbaar in een verpakking met 30 capsules.

Reviews Over Nataos Immuno Superior AHCC 500mg 90 caps.

  • (5)

Totaal Reviews (10)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.